Bön pekar på restaurering med bibelvers

6
27901

Joel 2:25 Och jag kommer att återställa eder de år som gräshoppan har ätit, canwormen, och matspelen och palmerwormen, min stora armé som jag sände bland er. 2:26 Och I skall äta i gott och bli nöjda och prisa HERREN, din Guds namn, som har gjort underligt mot dig; och mitt folk skall aldrig skämmas.

Idag ska vi titta på bönpunkter för återställning med bibelvers. Restaurering sägs inträffa i ditt liv, när Gud ger dig en dubbel mått på välsignelser och glädje som kommer att överväldiga dig och få dig att glömma dina tidigare sorger. Återställning kanske inte ger tillbaka precis vad du har tappat bort, men det kommer att ge dig bättre saker, saker som är mycket bättre än allt du förlorat tidigare. Bibeln berättar att den senare änden av Job var mycket bättre än hans början. Jag vet inte vad du har tappat bort idag, men min Gud ska ge dig dubbelt så mycket återställande i Jesu namn.

Vi tjänar inte bara en restaureringsgud, vi tjänar en Gud med dubbla återställningar, oavsett de år du har tappat eller de saker du har tappat, vår Gud ska återställa tillbaka till dig i Jesus namn. Jesaja 61: 7 säger att för vår skam ska vi få dubbel ära. Människor kanske har skrivit bort dig och tror att inget gott kommer ut ur ditt liv, men när du engagerar dig i dessa böner idag, kommer din Gud att förändra din berättelse och återställa dubbla gånger i Jesus namn. För att du ska kunna njuta av Guds återställande måste du ha tro, du måste tro på Guds återställande, du får aldrig ge upp på Gud och låta fienden vinna striden. Du måste stå på Guds ord, det krävs tro för att dra ur restaureringens brunnar. Dessa bönpunkter om restaurering med bibelvers kommer att öka din tro för din återställande. Bibelversen kommer att öppna dina ögon för att se från skrifterna att återställande är ditt arv i Kristus. Jag ser att Gud återställer dig 100 gånger i Jesu namn.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Finns nu på amazon

Bibelvers om restaurering

Amos 9: 14
Och jag kommer att återföra mitt Israels folks fångenskap, och de ska bygga avfallsstäderna och bo dem; och de ska plantera vingårdar och dricka vinet. de ska också göra trädgårdar och äta frukten av dem.

Exodus 21: 34
Gravens ägare ska göra det gott och ge pengar till ägaren av dem; och det döda djuret ska vara hans.

Joel 2: 25-26 - Och jag kommer att återställa dig de år som gräshoppan har ätit, cankerwormen och larven och palmerwormen, min stora armé som jag sände bland er. (Läs mer…)

Jeremia 30:17 - Ty jag vill återställa hälsa åt dig och läka dig av dina sår, säger HERREN. därför att de kallade dig en utstött och sade: Detta är Sion, som ingen söker.

Psaltaren 51:12 - Återställ glädjen över din frälsning för mig; och upprätthålla mig [med din] fria ande.

Jesaja 61: 7 - Ty din skam är dubbelt; och [för] förvirring ska de glädja sig över sin del; därför ska de äga det dubbla i sitt land; evig glädje skall vara dem.

Apostlagärningarna 3: 19-21 - Omvänd er därför och omvänd er, så att era synder kan utplånas, när uppfriskningstiderna kommer från Herrens närvaro; (Läs mer…)

Job 42:10 - Och HERREN vände Jobs fångenskap när han bad för sina vänner; HERREN gav också Job dubbelt så mycket som han hade gjort tidigare.

1 Johannes 5: 4 - Ty allt som är födt av Gud övervinner världen; och detta är den seger som övervinner världen, vår tro.

Markus 11:24 - Därför säger jag eder: Vad ni än önskar när ni ber, tro att ni tar emot dem, så får ni dem.

1 Petrus 5:10 - Men all nådens Gud, som har kallat oss till sin eviga härlighet genom Kristus Jesus, efter att du har lidit en stund, gör dig fullkomlig, stärker, stärker, bosätter dig.

Sakarja 9:12 - Vänd eder till fästet, I fångar av hopp! I dag förkunnar jag att jag skall göra dig dubbelt;

Jeremia 29:11 - Ty jag känner till de tankar som jag tänker till er, säger HERREN, tankar om fred och inte av ont, för att ge er ett förväntat slut.

Johannes 14: 1 - Låt inte ditt hjärta oroas: ni tror på Gud, tro också på mig.

Galaterbrevet 6: 1 - Bröder, om en man blir överkörd av ett fel, ni som är andliga, återställ en sådan i ödmjukhetens ande; tänker på dig själv, så att du inte också blir frestad.

Matteus 6:33 - Men sök först Guds rike och hans rättfärdighet; och alla dessa saker ska läggas till dig.

Bön poäng

1. O Herre, tack för att du sprider fienderna till mitt gudomliga öde.

2. Varje inkantations-, ritual- och trolldomskraft mot mitt öde, faller ner och dör, i Jesu namn.

3. Jag gör ogiltig, påverkan av öde svalare, i Jesu namn.

4. Varje hushållens ondska som kämpar för att ordna mitt öde, falla ner och dö, i Jesu namn.

5. Mitt öde är kopplat till Gud, därför förordnar jag att jag aldrig kan misslyckas, i Jesu namn.

6. Jag vägrar att vara programmerad mot mitt gudomliga öde, i Jesu namn.

7. Jag förstör varje upptäckt av mitt öde i den marina världen, i Jesu namn.

8. Varje altare monterat mot mitt öde i himlen, demonteras i Jesu namn

9. Jag avvisar alla sataniska alternativ för mitt öde, i Jesu namn.

10. Evil caldrons, du kommer inte att laga mitt öde, i Jesu namn

11. Jag förstör varje trolldomskruka och sammankoppling mot mitt öde, i Jesu namn.

12. Varje kraft i kölden som tas upp för att manipulera mitt öde, släpp mig i Jesu namn.

13. Öde svalare, spilla mitt öde, i Jesu namn.

14. Jag återhämtar mitt stulna ödesfordon, i Jesu namn

15. Varje mörkerkonferens mot mitt öde, sprida i Jesu namn.

16. O Herre, smör mitt öde på nytt.

17. Jag förordnar att misslyckande inte ska slakta mitt öde, i Jesu namn.

18. Varje makt som kriger mot mitt öde, faller ner och dör, i Jesu namn.

19. Öde tjuvar, släpp mig nu i Jesu namn.

20. Jag kastar varje satanisk omarrangemang som är programmerad mot mitt öde, i Jesu namn

21. Jag har kommit till Sion, mitt öde måste förändras, i Jesu namn.

22. Varje kraft som härrör från mitt öde, faller ner och dör, i Jesu namn.

23. Jag vägrar att missa mitt öde i livet, i Jesu namn.

24. Jag vägrar att acceptera satanisk ersättning för mitt öde, i Jesu namn

25. Allt som är programmerat mot mitt öde i himlen, skakas ner, i Jesu namn.

26. Varje kraft, som drar krafter från himlen mot mitt öde, faller ner och dör, i Jesu namn.

27. Varje sataniskt altare, utformat mot mitt öde, spricker i grund av Jesu namn.

28. O Herre, ta bort mitt öde från människors händer.

29. Jag återkallar varje sataniskt ägande av mitt öde, i Jesu namn.

30. Satan, du kommer inte att bosätta dig på mitt öde, i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

6 KOMMENTARER

  1. Tack för dessa böner Jag vet inte vad jag ska be. Dessa böner hjälper mig att veta vad jag ska be Tack. Jag skulle vilja veta om du kommer att be för mig att få gåvan att tala i tungor? Jag har frågat och bad och ingenting har hänt.

    • hej, nina, är du nina som jag letar efter, nina från deland, im fred, kan inte komma till dig på nätet, men jag stötte på dig här, jag blir också attackerad av sjukdom, och min familj också, var under de sista dagarna, kommer den onda att göra allt han kan för att hindra oss från El-shadie. mina stavningar är inte bra. se till Jesus för ditt svar, inte gåvor, han svarar på varje bön som skickas till honom, men inte alltid som vi skulle vilja ha det. Han känner till det förflutna och framtiden, sade han, Be utan att sluta, lita på honom, mot ALLA ODDS, DET KALDAR TRO. x.

  2. Tack så mycket för den här informationen om bönpionter, jag tycker verkligen om detta ögonblick. Måste goda herre välsigna dig

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.