Att förstöra Destroyer-bönen

0
2526

Jesaja 54:15 Se, de kommer säkert att samlas, men inte av mig; den som samlar sig mot dig, kommer att falla för din skull. 54:16 Se, jag har skapat smeden som blåser kolen i elden och som ger fram ett instrument för hans verk; och jag har skapat waster för att förstöra. 54:17 Inget vapen som är bildat mot dig ska blomstra; och varje tunga som kommer upp mot dig i dom ska du fördöma. Detta är Herrens tjänares arv, och deras rättfärdighet är av mig, säger HERREN.

Idag ska vi engagera oss i att förstöra bönen för förstörare. Vem är en förstörare? De jagare är djävulen själv, och hans agenter kallas förstörare. Jesus berättade att djävulens uppdrag är att stjäla, döda och förstöra, Johannes 10:10. En förstörare i detta sammanhang är vem som helst som följer ditt liv och öde, alla som har lovat att du aldrig kommer att göra det i livet. En förstörare är någon som inte kommer att sluta för att se dig lyckas i livet. En förstörare är en oväntad fiende, de kommer aldrig att sluta motsätta dig fysiskt och andligt tills du stoppar dem. Men idag ska vi förstöra förstöraren igenom farliga bönpunkter. Dessa förstör bönen för förstöraren kommer att ta alla förstörare i ditt liv omedvetna, de vet inte vad som drabbade dem när vi börjar be. Varje förstörare måste böja sig idag i Jesu namn.

I Bibeln ser vi förstörare på jobbet, i Esters bok, vi ser historien om Esther, modekai, haman och judarna, Esther 3, 7. Haman ville förstöra hela judarna helt enkelt för att Modecai vägrar böja sig för honom , men när Modecai och Ester förklarade en fasta och bad, för judarnas frälsning, förstördes haman. Samma galg som han satte in för att hängas på modecai, var där han hängdes. Vi såg också Herodes berättelse i Apostlagärningarna, efter att han arresterade och dödade aposteln James, såg han att han gillade judarna, så han tog också Peter, men kyrkan bad genast och Herren skickade en ängel för att leverera Peter och samma ängel förstörde Herodes dagen efter. Apostlagärningarna 12: 18-25. Förstörare måste stoppas, du ger dem inte utrymme, när de kommer mot dig, måste du fortsätta attackera dem andligt genom böner tills de alla elimineras. När du engagerar dig i detta som förstör destruerande bönpunkter, ska varje förstörare i ditt liv möta sitt eget undergång i Jesu namn.

Bön poäng

1. Varje moln av otydlig död, rensa bort nu, i Jesu namn.

2. Jag vägrar omvandlas till en levande död, i Jesu namn.

3. Låt varje ond stark man av otydlig död trampas i mitt liv i Jesu namn.

4. Varje satanisk konsultation om mitt liv, ogiltigförklaras i Jesu namn.

5. Varje beslut som tas mot mitt liv av trolldomspiraler, upphävs i Jesu namn.

6. Jag avvisar aborterade segrar på alla områden i mitt liv, i Jesu namn.

7. Låt alla som verkar vara mitt liv förstöras nu i Jesu namn.

8. Låt varje fantasi om döden och drömmar som används mot mig, slå tillbaka på min fienders höjd i Jesu namn.

9. Låt varje grovhet i min kropp dö i Jesu namn.

10. Låt alla sjukdomsmedarbetare dö i Jesu namn.

11. Du dolda sjukdomar, försvinner från min kropp nu, i Jesu namn.

12. Jag lägger varje obehag i någon del av min kropp för att torka upp, i Jesu namn.

13. Varje död organ i min kropp får liv, i Jesu namn.

14. Låt mitt blod överföras med Jesu blod.

15. Jag beordrar varje inre störning i min kropp att få ordning, i Jesu namn.

16. Jag befaller varje sjukdom att komma ut med alla dina rötter, i Jesu namn.

17. Jag sprider i elden alla medvetna och omedvetna samarbeten med sjukdom, i Jesu namn.

18. Låt Herrens virvelvind blåsa bort varje vind av svaghet, i Jesu namn.

19. Jag frigör min kropp från varje förbannelse av svaghet, i Jesu namn.

20. Låt Jesu blod spola ut alla onda avlagringar från mitt blod, i Jesu namn.

21. Jag återhämtar varje organ i min kropp som hålls av häxor och trollkarlar i alla onda altare i Jesu namn.

22. Hjälp mig, Herre, att känna igen din röst i mitt liv i Jesu namn

23. Herre, var jag är blind, se mig i Jesu namn

24. Jag befaller min rädsla för att förångas nu, i Jesu namn.

25. Jag kasta bort varje oro av oro, i Jesu namn.

26. Jag vägrar att vara förvirrad med onda vänner, i Jesu namn.

27. Jag kastade ner varje vägstopp som döljer mina framsteg, i Jesu namn.

28. Låt mitt andliga liv skicka skräck till fiendens läger, i Jesu namn.

29. O Herre, befria mig från onda ord eller onda yttranden i Jesu namn

30. O Herre, låt mitt livs fiender begravas inför mig i Jesus namn.

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här