30 bönpunkter för att gå framåt med våld

4
4741

Exodus 14:15 Och HERREN sade till Mose: Varför skrikar du till mig? tala till Israels barn att de går framåt:

Idag ska vi delta i 30 bönpunkter för att gå vidare. Att gå framåt eller gå framåt betyder att göra framsteg i ditt inom alla områden i ditt liv, det är ditt företag, karriär, jobb, talang, äktenskap, alla områden i dina ansträngningar. Stagnation är inte Guds vilja för något av hans barn. Det är Guds perfekta vilja för oss alla att fortsätta gå framåt och göra framsteg i livet. Dessa bönpunkter förstör alla former av stagnation och långsam framsteg i ditt liv i Jesus namn.

Att gå framåt är en handling av tro. Oavsett de utmaningar vi går igenom förväntar vi oss att vi ska gå framåt i livet. Israels barn mötte en arg egyptisk armé bakom sig och Röda havet framför dem och Gud sa till moses att beordra dem att gå framåt. Tills du tar ett steg framåt kommer livets röda hav aldrig att vika och faraos arméer kommer aldrig att drunkna. Dessa bönpunkter för att gå vidare kommer att öka din tro när du tar steg till ditt lovande land. Inget berg kan vara för starkt för en man som vågar gå framåt, oavsett vad djävulen eller livet kasta på dig, säg dig själv, jag går framåt, jag ska övervinna denna utmaning, jag kommer att vinna segrande i slutändan. När du pratar så här bekräftar Gud orden i din mun. Jag uppmuntrar er att be dessa böner i tro idag, och efter att ha be, börja gå vidare. Jag ser att du gör framsteg i hela Jesus namn.

Bön poäng

1. Alla mina välsignelser som är fängslade av graven, kommer fram, i Jesu namn.

2. Jag släpper min välsignelse från mina döda släktares händer, i Jesu namn.

3. Jag drar tillbaka min välsignelse från händerna på alla döda fiender, i Jesu namn.

4. Jag skämmer bort alla trolldomskrav, i Jesu namn.

5. Precis som graven inte kunde fånga Jesus, kommer ingen kraft att hålla kvar mina underverk, i Jesu namn.

6. Det som hindrar mig från storhet, vika nu, i Jesu namn.

7. Allt som har gjorts mot mig, med marken, ska neutraliseras i Jesu namn.

8. Varje ovänliga vän, utsätt dig för i Jesu namn.

9. Allt som representerar min bild i andevärlden, jag drar dig tillbaka, i Jesu namn.

10. Alla fiendens läger får förvirring i Jesu namn.

11. O Herre, ge mitt liv med din auktoritet över alla demoniska krafter, i Jesu namn.

12. O Herre, låt allt omöjligt börja bli möjligt för mig i varje avdelning i mitt liv, i Jesu namn.

13. O Herre, ta mig där jag är till där du vill att jag ska vara.

14. O Herre, gör ett sätt för mig där det inte finns något sätt.

15. O Herre, ge mig kraften att bli uppfylld, lyckad och välmående i livet, i Jesu namn

16. Jag hävdar övernaturlig visdom för att besvara alla frågor på ett sätt som kommer att främja min sak, i Jesu namn.

17. Jag bekänner mina synder när jag uppvisade tvivel ibland.

18. Jag binder varje ande som manipulerar mina mottagare mot mig i Jesu namn.

19. Jag tar bort mitt namn från boken till dem som ser godhet utan att smaka på det, i Jesu namn.

20. Du molnet, som blockerar solljuset i min härlighet och genombrott, sprida i Jesu namn.

21. O Herre, låt underbara förändringar börja bli mitt parti den här veckan.

22. Jag förkastar alla svansar i alla områden i mitt liv, i Jesu namn.

23. Åh Herre, ge mig i favör med alla de som kommer att besluta om mitt framsteg.

24. Åh Herre, få en gudomlig ersättning att hända flytta mig framåt.

25. Jag avvisar svansen i svansen och jag påstår huvudets ande i Jesu namn.

26. Alla onda uppteckningar, planterade av djävulen i någons sinne mot min utveckling, krossas i stycke i Jesu namn.

27. Oh Herre, överföra, ta bort eller ändra alla mänskliga agenter som är böjda för att stoppa min
befordran.

28. Åh Herre, släta min väg upp till toppen med din eld av hand.

29. Jag får smörjningen för att utmärka mig över mina samtida i Jesu namn.

30. O Herre, katapultera mig till storhet som du gjorde för Daniel i Babylons land.

annonser

4 KOMMENTARER

  1. Mitt namn är Ifeanyi ononogbo pls ber för mig så att jag kan gå framåt i mitt liv. (2) Be för mig för marknadsföring. (3) Be för mig för mer visdom (4) be för mig att vara utmärkt i mitt liv (5) be för mig att vara i toppen

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här