24 Befrielseböner från andan av perversion

2
23800

Markus 1:23 Och i deras synagog var en man med en oren ande. och han ropade, 1:24 och sade: Låt oss bara; vad har vi med dig att göra, du Jesus från Nasaret? har du kommit för att förstöra oss? Jag känner dig vem du är, Guds heliga. 1:25 Och Jesus bestraffade honom och sade: Håll din fred och gå ut av honom. 1:26 Och när den orena ande rivde honom och ropade med hög röst, kom han ut ur honom.

Idag ska vi delta i befrielseböner från andan av perversion. Perversionsand är en oren ande, den är andens lust som manifesteras i människors liv. Perversion är den onaturliga användningen av något. När du börjar använda något på ett onaturligt sätt, eller om du inte använder det på det sättet det var tänkt att användas, perverserar du det. Idag ska vi fokusera på sexuell perversion. Anden av perversion, är en upprorisk ande, den strider mot allt som Gud står för, sexuell perversion blir dagens ordning i vår värld idag, dess hela media, internet och sociala medier. Sönder som incest, bestialitet, masochism, homosexualitet och lesbanism blir snabbt vanliga och normala praxis i vår värld idag. Paulus i Romers bok såg framåt för denna generation och skrev ned följande:

Romare 1: 21-28 Eftersom de, när de kände Gud, inte förhärligade honom som Gud och inte var tacksamma; men blev förgäves i deras fantasi, och deras dumma hjärta blev mörkare. 1:22 De bekände sig vara kloka, de blev dårar, 1:23 och förändrade den oförstörbara Guds härlighet till en bild som liknar den korrupta människan och fåglar och fyra fötter och krypande saker. 1:24 Därför gav Gud dem också upp till orenhet genom sina egna hjärtans lust, för att vanära sina egna kroppar emellan sig: 1:25 som förändrade Guds sanning till en lögn och dyrkade och tjänade varelsen mer än Skaparen , som är välsignad för alltid. Amen. 1:26 För denna sak gav Gud dem upp till svåra lidelser: ty även deras kvinnor förändrade den naturliga användningen till det som är mot naturen. 1:27 Och likaså männa, som lämnade kvinnans naturliga användning, brände i deras lust varandra mot varandra; män med män som arbetar det som är osynligt och får i sig själva den återkompensation av deras fel som var uppfyllda. 1:28 Och även om de inte gillade att behålla Gud i sin kunskap, gav Gud dem över till ett förkastat sinne för att göra det som inte är bekvämt;

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Sexuell perversion är inte Guds vilja för något av hans barn. För alla som önskar bli befriade idag kommer dessa befrielseböner från andan av perversion att befria dig i Jesu namn.


Hur bryter jag mig fri från perversionen?

1. Frälsning: Frälsning är det första steget som befrias från pervers anda. Romare 10:10 berättar att frälsningen kommer från hjärtat först. när du ger ditt hjärta till Jesus betyder det att du också fördömer synd från ditt hjärta. Frälsning gör nåd att övervinna synd tillgänglig för dig i Kristus Jesus I det ögonblick du blir född på nytt blir du en ny varelse, den gamla du försvinner och Helige Ande tar över det nya du, det nya du växer i nåd och vandrar i rättfärdighet.

2. Ordet: Ju mer av Guds ord vi studerar, desto renare får vi i vår ande. När du som Guds barn ges till studien av Guds ord kan du inte bli offer för någon form av satanisk perversion. Låt Guds ord bo rikt i dig, för bara Guds ord kan befria dig från förstörelse. Psalm 107: 20.

3. Böner: Böner är Guds kraftverk, där vi genererar kraft inifrån oss. När vi ber, får vi makt att säga nej till synd och alla former av orättfärdighet. Om du vill övervinna frestelsen av sexuell perversion och lust måste du få helhet till böner. Jesus sa be att du inte kommer att bli frestad. när du deltar i dessa befrielseböner från andan av perversion, ser jag att din befrielse sker idag i Jesu namn.

Befrielseböner

1. Tacka Gud för hans kraft att befria från varje träldom.

2. Jag bryter mig från varje anda av sexuell perversion, i Jesu namn.

3. Jag befriar mig från alla andliga föroreningar som härrör från mina tidigare synder av otukt och sexuell omoral, i Jesu namn.

4. Jag frigör mig från alla förfädernas föroreningar, i Jesu namn.

5. Jag frigör mig från varje drömförorening, i Jesu namn.

6. Jag befaller varje ond plantering av sexuell perversion i mitt liv att komma ut med alla dess rötter, i Jesu namn.

7. Varje anda av sexuell perversion som arbetar mot mitt liv, bli förlamad och gå ur mitt liv, i Jesu namn.

8. Varje demon av sexuell perversion som tilldelas mitt liv, vara bunden, i Jesu namn.

9. Fader Herre, låt kraften i sexuell perversion som undertrycker mitt liv ta emot Guds eld och rostas i Jesu namn.

10. Varje nedärvd demon av sexuell perversion i mitt liv, får eldspilarna och förblir permanent bunden, i Jesu namn.

11. Jag befaller varje kraft av sexuell perversion att komma mot sig själv, i Jesu namn.

12. Fader Herre, låt alla demoniska fästen byggda i mitt liv genom andan av sexuell perversion dras ned, i Jesu namn.

13. Låt varje kraft av sexuell perversion som har förbrukat mitt liv förstöras i stycke i Jesu namn.

14. Låt min själ bli befriad från krafterna för sexuell perversion, i Jesu namn.

15. Låt Herren, Elias Gud, uppstå med en stark hand mot varje ande fru och make och alla krafter i sexuell perversion, i Jesu namn.

16. Jag bryter tag i all ond makt över mitt liv, i Jesu namn.

17. Jag upphäver alla effekter av bitt av sexuell perversion på mitt liv, i Jesu namn.

18. Alla onda främlingar och alla sataniska insättningar i mitt liv, jag beordrar dig att bli förlamad och komma ut ur mitt liv, i Jesu namn.

19. Heliga andens eld, rensa mitt liv helt, i Jesu namn.

20. Jag hävdar att jag är fullständigt befriad från otygelse och sexuell omoral, i Jesu namn.

21. Låt mina ögon räddas från lust, i Jesu namn.

22. Från och med idag, låt mina ögon kontrolleras av den Helige Ande, i Jesu namn.

23. Heliga andens eld, fall på mina ögon och bränn till aska varje ond kraft och all satanisk kraft som styr mina ögon, i Jesu namn.

24. Jag flyttar från träldom till frihet på alla områden i mitt liv, i Jesu namn.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

2 KOMMENTARER

  1. Bjonjour , un point qui m'interroge vraiment sur LE message de l'évangile que vous véhéiculé; vous dites au premier point que: : Le salut est la première étape pour être libéré de l'esprit de perversion. Mais OU EST LA REPENTANCE ET L'ABANDON DE SES PÉCHÉS. ? Reconnaitre notre culpabilité face aux lois spirituels de Dieu est la premiere étapes, sinon pas de pardon et pas de grace….

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.