30 bönpunkter för befrielse från fångenskap

2
7370

Jesaja 49:24 Ska rovet tas från den mäktiga eller räddas det lagliga fånget? 49:25 Men så säger HERREN: Även de mäktiges fångar kommer att tas bort, och de fruktansvärda byten räddas; ty jag kommer att strida mot den som strider med dig, och jag räddar dina barn. 49:26 Och jag ska mata dem som förtrycker dig med sitt eget kött; och de ska drickas av sitt eget blod som med sött vin. Och allt kött skall veta att jag, HERREN, är din Frälsare och din Förlossare, den mäktiga av Jakob.

Idag ska vi titta på 30 bönpunkter för befrielse från fångenskap. Alla som läser den här artikeln idag, jag har ett ord från Gud till dig, Varje område djävulen har fångat ditt öde, ska du frigöras i Jesus namn. Vad menar vi när vi pratar om fångenskap? Fångenskap här talar helt enkelt om människor som är under den onda fällan. Varje synder är en laglig fångenskap av djävulen, det finns också många troende, som också är djävulens fångar, de fångas av en eller flera demoniska krafter. Många kristna kämpar med olika utmaningar, vissa kämpar för att gifta sig, andra kämpar med fattigdom, andra är fångade med ett berg av skulder, vissa är karga, andra känner bara disapointments om och om igen, listan fortsätter och fortsätter. Djävulen har fångat dessa människor i en oändlig cirkel av nederlag. Men idag ska du frigöras i Jesu namn. När du engagerar dig i denna bön för att befrias från fångenskap, ska du frigöras i Jesus namn.

Varje befrielse måste tas med våld, om du vill bryta dig loss från djävulens bojor måste du ta din befrielse med makt. Du tar din befrielse med kraft på bönens altare. Du måste resa dig upp och stå din mark andligt. Du måste delta i en djävul som motstår krigsförbön. Satan böjer bara för kraft och makt. Om du vill se saker fungera i ditt liv, måste du delta i denna befrielsebön. Gud har lovat oss med sitt ord att han kommer att förtrycka de som förtrycker oss, och han kommer att mata dem med eget kött och blod. När du deltar i denna bön pekar på befrielse från fångenskap, ser jag Herren förtrycka alla dina förtryckare i Jesus namn. Du ska frigöras idag i Jessu-namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng

1. Beröm Herren för kraften i hans namn där varje knä måste böjas.

2. Tacka Gud för att du har befriat dig från någon form av träldom.

3. Jag täcker mig med Jesu blod.

4. Bekänn alla synder som kan hindra svar på dina böner och be Gud att förlåta dig.

5. Stå emot alla krafter som redan organiserats mot denna bön.

6. Jag förstör kraften i varje satanisk arrest i mitt liv, i Jesu namn.

7. Alla sataniskt arresterande medel, släpp mig i vår mäktiga Jesus Kristus mäktiga namn.

8. Allt som representerar mig i den demoniska världen mot min karriär, förstörs av Guds eld i Jesu namn.

9. Den levande Guds ande, snabba upp hela mitt varelse i Jesu namn.

10. Gud, krossa mig och förnya min styrka i Jesu namn.

11. Helige Andes eld, antänd mig till Guds ära, i Jesu namn.

12. Åh Herre, låt den Helige Andes smörjelse bryta varje ok av bakåtriktighet i mitt liv.

13. Jag frustrerar varje demoniskt gripande av min ande-man, i Jesu namn.

14. Jesus blod, ta bort alla oprogressiva etiketter från alla aspekter av mitt liv, i Jesu namn.

15. Anti-genombrott dekret, återkallas, i Jesu namn.

16. Heliga andens eld, förstör alla sataniska plagg i mitt liv i Jesu namn.

17. Åh Herre, ge mig nyckeln till god framgång, så att var jag än går kan dörren till god framgång öppnas för mig.

18. Alla onda hus, byggda mot mig och min karriär, rivas i Jesu namn.

19. Åh Herre, upprätta mig en helig person för dig i Jesu namn.

20. Åh Herre, låt smörjningen att utmärka mig i min karriär falla på mig, i Jesu namn.

21. Jag ska inte tjäna mina fiender; mina fiender böjer sig för mig i Jesu namn.

22. Jag binder varje öken och fattigdomsanda i mitt liv, i Jesu namn.

23. Jag avvisar smörjningen av icke-prestation i min karriär, i Jesu namn.

24. Jag drar ner alla fästen som är uppförda mot min utveckling i Jesu namn.

25. Jag minns alla mina välsignelser som kastades i vattnet, skogen och den sataniska banken, i Jesu namn.

26. Jag skar ned alla problemets rötter i mitt liv, i Jesu namn.

27. ​​O Herre, låt sataniska skorpioner göras stingless på alla områden i mitt liv, i Jesu namn.

28. O Herre, låt demoniska ormar göras giftfritt på alla områden i mitt liv, i Jesu namn.

29. Jag förklarar med min mun att ingenting ska vara omöjligt med mig, i Jesu namn.

30. O Herre, låt fiendens läger förvirras i Jesu namn.

 


annonser

2 KOMMENTARER

  1. Det här är en fantastisk webbplats. Jag har genomgått en andlig attack i ett och ett halvt år nu och inget hindrar dem. Det är som att mitt samhälle drivs av häxor. De har gjort vattenhäxning och gör det fortfarande. Jag undrade om någon kunde be för mig och min familj och hund som dessa Jezebel försöker attackera min familj med aggressiv cancer. Tack så mycket❤️

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här