30 bönpunkter för att bryta förfäderna förbund

0
7357

Jesaja 49:24 Ska rovet tas från den mäktiga eller räddas det lagliga fånget? 49:25 Men så säger HERREN: Även de mäktiges fångar kommer att tas bort, och de fruktansvärda byten räddas; ty jag kommer att strida mot den som strider med dig, och jag räddar dina barn. 49:26 Och jag ska mata dem som förtrycker dig med sitt eget kött; och de ska drickas av sitt eget blod som med sött vin. Och allt kött skall veta att jag, HERREN, är din Frälsare och din Förlossare, den mäktiga av Jakob.

Idag ska vi delta i 30 bönpunkter för att bryta förfädernas förbund. Varje onda förbund att arbeta mot ditt liv ska brytas nu !!! I Jesu namn. Vad är förfädernas förbund? Dessa är onda förbund mellan våra förfäder och deras gudar eller avgudar. Ett förbund är ett avtal mellan två eller flera personer, baserat på väldefinierade termer och beseglade med en ed eller blod. Ett förbund kan inkludera människor, som inte är fysiskt närvarande, för ögonblick, sade Joshua, 'som för mig och mitt hus, vi ska tjäna Herren' Joshua 24:15. Hans hus där betyder, hela hans familj, båda hans ofödda barn. Många troende kämpar med förfäder krafter idag som ett resultat av det förbund som har gjorts av förfäder med gudar. Förbund som jag och hela min familj ska tjäna dig, eller jag överlämnar alla mina förstfödda söner eller döttrar till dig. När sådana förbund ingås och förseglas med en ed, fortsätter förbundet ofta att tala i den familjen i generationer. Varje generation som börjar bryta mot förbundet börjar ofta möta alla former av demoniska attacker. Dessa bönpunkter för att bryta förfäderna förbund ska ge dig möjlighet att bryta dig loss från alla onda länkar i Jesus namn.

Bön är nyckeln till all frihet från förfäderna förbund. Om du är född på nytt, är du inte längre under det gamla förbundet, eller något demoniskt förbund, du är nu en ny skapelse, född under ett nytt förbund, förseglat med Jesu blod. Ingen djävul har rätt att förtrycka dig eller rulla dig under något ondt förbund. Du måste förklara att du står i böner, för djävulen är en envis anda, han kommer inte att låta dig gå förrän du tvingar honom ur ditt liv. Du måste motstå djävulen genom Guds ord och farliga bönpunkter. Dessa bönpunkter för att bryta förfäderna förbund ska ge dig möjlighet att bryta alla onda förfäder länk som hänger över ditt liv i Jesus namn. Du ska frigöras i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng

1. Jag klippte av varje länk och etikett för demonisk förtryck, i Jesu namn.

2. Låt min Gud resa upp och fly på varje sinnestyrande anda, i Jesu namn.

3. Jag befaller dödens och helvetets ande att tappa sitt grepp om mitt liv, i Jesu namn.

4. Låt allt material som innehåller min inskrift andligt dras tillbaka och deras negativa effekter avbrytas, i Jesu namn.

5. Jag beordrar varje organ i min kropp att ta emot den Helige Andens eld och Jesu blod.

6. Varje "fantasikorrupter", bind dig och tappa ditt grepp om mitt liv, i Jesu namn.

7. Låt alla avvisare av godhet, förflutna, nutid och framtid vara bundna och låt dem släppa mig, i Jesu namn.

8. Jag avvisar varje förvirringsplagg, i Jesu namn.

9. Be om smörjelse för andlig kunskap, i Jesu namn.

10. Djävulen kommer inte att ersätta mig i min tjänst för Herren, i Jesu namn.

11. Jag befaller dödens och helvetets ande att tappa sitt grepp om mitt liv, i Jesu namn.

12. Jag avvisar och avstår från varje ordination av "senhet i godhet", i Jesu namn.

13. Jag bryter varje demoniska cirkel i mitt liv, i Jesu namn.

14. Jag befaller att varje ond spirituell klocka ska förstöras av den Helige Andens eld, i Jesu namn

5. Jag befaller andlig etikett och stämpel som ska rengöras med Jesu blod.

16. O Herre, skicka din eldxa till grunden för mitt liv och förstör varje ond plantering.

17. Fader, låt den Helige Andens eld gå in i min blodström och rensa mitt system, i Jesu namn.

18. Jag avstår från och bryter alla onda demoniska grepp, konstiga krafter, trälld och förbannelser och förlorar mig själv och alla mina ättlingar från dem, i Jesu namn.

19. Jag avstår från och bryter alla onda förbannelser, charm och förtrollningar på min familj och släpper mig själv och alla mina ättlingar från dem, i Jesu namn.

20. Jag tar myndighet över och beställer bindning av varje stark man i varje avdelning i mitt liv, i Jesu namn.

21. Jag bryter varje förbannelse av automatisk misslyckningsmekanism som arbetar i min familj tillbaka till tio generationer på båda sidor av min familj, i Jesu namn.

22. Be aggressivt mot följande onda grunder. Be på följande sätt: Du (välj den nedan listade en efter en), tappa ditt grepp om mitt liv och rensas ur mitt
grund, i Jesu namn.
- destruktiv effekt av polygami
- ond fysisk design
- Oskriftliga uppfattningar
- föräldraförbannelser
- demonisk blodtransfusion
- ond hängivenhet
- demoniska snitt
- demoniskt äktenskap
- drömföroreningar
- demoniskt offer
- gemenskap med familjeidoler

23. Jag drar mitt namn från listan över för tidig död, i Jesu namn.

24. Låt varje ond konsumtion spolas ut ur mitt system, i Jesu namn.

25. Ni agenter för frustration, jag befaller er i vår Herre Jesus Kristi namn, tappa er grepp om mitt liv.

26. Du fattigdomar, jag befaller dig i vår Herre Jesus Kristi namn, förlora ditt grepp om mitt liv.

27. Du skulderagenter, jag befaller dig i vår Herre Jesus Kristi namn, förlora ditt grepp om mitt liv.

28. Ni agenter för andliga trasor, jag befaller er i vår Herre Jesus Kristi namn, tappa er grepp om mitt liv.

29. Ni agenter för nederlag, jag befaller er i vår Herre Jesus Kristi namn, tappa er grepp om mitt liv.

30. Er sjukdomsagenter, jag befaller er i vår Herre Jesus Kristi namn, tappa er grepp om mitt liv.

 


LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.