30 bönpunkter för företagstillväxt

0
5955

26 Mosebok 12:26 Då såade Isak i det landet och fick samma år hundrafaldigt, och HERREN välsignade honom. 13:26 Och mannen blev stor och gick framåt och växte till dess att han blev mycket stor. 14:XNUMX Ty han hade besättningar och besättningar och en stor tjänarebod, och filisterna avundade honom.

framgång och tillväxt är Guds önskan efter alla sina barn. I boken 3 Joh 1: 2 gjorde Gud det klart att hans största önskan är att se oss lyckas på varje front. Att lyckas betyder att växa och tillväxt betyder framsteg. Idag ska vi delta i 30 bönpunkter för affärsutveckling. Denna bönpunkter kommer att ge dig gudomlig visdom när du arbetar för att växa och upprätthålla ditt företag. Varje företag kan växa, så länge du driver det med Guds visdom. Min bön för dig idag är denna, varje anda av lathet och självständighet som besvärar ditt liv avviker från dig nu i Jesus namn.

När en företag växer, betyder det helt enkelt att verksamheten expanderar i storlek, kundbas, filialer och naturligtvis vinst. Som Guds barn vill Gud att du ska förstora din kust, Han vill att du spricker ut på alla sidor. Du är inte tänkt att vara i bara en butik eller ett kontor, nej, Gud vill att dina företag ska nå jordens ändar. Isaac började som jordbrukare, men han expanderade till andra områden, som boskap och grävning osv. Abraham var också en internationell affärsman, Job var den rikaste mannen i sin nation under sin livstid. Du får börja små men du får inte hålla dig liten. Gud vill att du ska växa, han vill att du ska expandera och vara avund för din värld. Men för att du ska växa i ditt företag måste du tänka tillväxt, du kan inte göra några framsteg som du inte såg. Gud sa till Abraham att du bara kan ha så långt dina ögon kan se. Detta betyder helt enkelt att tills du ser tillväxt i ditt sinne kan du inte få åtkomst till den. Du måste tänka på tillväxt i ditt hjärta, tro det, innan du kan uppleva det i ditt liv. Denna bönpunkter för tillväxt kommer att öppna ditt sinne för att få en vision om nästa fas av ditt företag. Jag får höra om vittnesmålen om din affärsutveckling i Jesus namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng

1. Fader, jag tackar dig för att din största önskan för mig är all välstånd i Jesu namn

2. Pappa, tack för att du inte tillåtit att mina misstag förstör mina företag i Jesus namn

3. Fader, jag går in i din nådetron för att få barmhärtighet och nåd att leva och göra rätt genom min verksamhet i Jesus namn.

4. Far, jag ber om övernaturlig visdom när jag arbetar med min verksamhet i Jesus namn

5. Fader, ge mig stor visdom för strategi för att lyckas med min verksamhet i Jesus namn.

6. Fader, anslut mig till rätt människor för att hjälpa mig att lyckas i affärer i Jesus namn.

7. Far, led mig till rätt miljö där mitt företag ska blomstra i Jesu namn.

8. Fader, öppna ögonen för att se lösningarna på alla väntande frågor i mina företag i Jesus namn.

9. Jag förklarar att min verksamhet ska blomstra efter Isakens order i Jesus namn.

10. Jag förklarar att inget vapen som är utformat mot mitt företag ska lyckas i Jesu namn amen

11). Fader, beställ mina steg i ditt ord i Jesus namn

12). Far, jag förklarar idag att eftersom Jesus är min herde, kommer jag aldrig att sakna väg igen

13). Pappa, beställ mina steg till rätt person och vid rätt tidpunkt

14). Far beställer mina steg till rätt plats i Jesus namn.

15). Fader, beställ mina steg till rätt personer i Jesus namn

16). Far beställer mina steg till rätt jobb, karriär och / eller verksamhet i Jesus namn

17). Fader, led mig inte till frestelser, utan befri mig från allt ont i Jesu namn

18). Fader, låt ditt ord vara min ledande bok från idag i Jesus namn

19). Kära Helige Ande, var min första rådgivare i dag och framåt i Jesus namn

20). Tack Fader för att du besvarade böner i Jesus namn

21). Pappa, tack för att du välsignade mig med stor visdom

22). Fader, låt din visdom vägleda mig på min dag att säga aktiviteter i Jesus namn

23). Fader, gravera mig med visdomens ande när jag kör livets lopp i Jesu namn

24). Låt visdom ses i mina dagliga aktiviteter i Jesu namn

25). Far, ge mig visdom i hur jag förhåller mig till människor dagligen i Jesus nam

26). Far, ge mig visdom när det gäller min make i Jesus namn

27). Far, ge mig visdom när det gäller mina barn i jesus namn

28). Far ger mig visdom när jag hanterar min chef på kontoret i Jesus namn

29). Far, ge mig visdom när jag hanterar mina underordnade i Jesus namn

30). Fader, tack för att du förtjänade mig med övernaturlig visdom i Jesu namn.

 


tidigare artikel21 bönpunkter för föräldrar
nästa artikel50 bönpunkter för bönmöten
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de sista dagarna. Jag tror att Gud har bemyndigat alla troende med konstig nådesordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen bör förtryckas av djävulen, vi har makten att leva och gå i herravälde genom böner och ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp och Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24-timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.