30 bönpunkter för framsteg i livet

0
2932

Ordspråksboken 4:18 Men de rättfärdiga vägen är som det lysande ljuset, som lyser mer och mer till den perfekta dagen.

Gud har ordinerat våra vägar som kristna för att fyllas med ljus och bli bättre med varje dag som går. Framsteg och framsteg är Guds perfekta vilja för alla sina barn, Gud har inte förordnat någon av oss till stillastående i livet. Gud är aldrig OK med sina barn som lider i livet. Idag har jag sammanställt 30 bönpunkter för framsteg i livet. Denna bönpunkter öppnar dig för en helt ny värld framgång, och det kommer att bryta varje ok av stagnation och retrogression i ditt liv.

Framsteg betyder att gå framåt, det betyder också att göra framsteg i livet och växa från en högre nivå till en annan. Gud förväntar oss inte att vi ska vara på samma nivå hela tiden, alla barn som inte växer, är inte friska. Gud sorgligt i sitt ord i Mosebok 28, att vi bara ska vara ovanför och inte under. Han sa att vi ska låna ut till nationer och låna från ingen, alla dessa välsignelser pekar på Guds sinne om vår utveckling. Den här bönen för framsteg ger dig möjlighet att avvisa stagnation i ditt liv, när du engagerar dig i denna bönpunkter, ska alla helvete som förhindrar din framsteg ge plats för dig i Jesu namn. Jag ser varje berg innan du flyttade med kraft nu !!! i Jesus namn. Be denna bönpunkter genom tro idag och GÅ FRAM!

Bön poäng

1. Jag återkallar alla sataniska förordningar som utfärdats mot mitt framsteg, i Jesu namn.

2. O Gud, låt skräck som en översväm, förfölja och förbruka fiender från min genombrott, i Jesu namn.

3. Guds finger, se över min hushållsstarkman i Jesu namn.

4. Varje ond fågel, som flyger omkring för min skull, fångas i Jesu namn.

5. Varje agens av skam, bakåtlighet och skam, släpper mig i Jesu namn.

6. Jag kastar varje ond tron, installerad mot mitt liv, i Jesu namn

7. Varje oroande medarbetare i mitt liv, spridd till öde, i Jesu namn.

8. Varje kraft, som driver mina problem, faller ner och dör, i Jesu namn.

9. Jag frigör mig från alla förbannelser som arbetar i min familj, i Jesu namn.

10. Varje andlig gam, delegerad mot mig, äter ditt eget kött i Jesu namn.
11. Jag vägrar att bli lurad av onda råd i livet i Jesu namn.

12. Låt alla onda saker mot mig under midnatt upphävas och återlämnas till avsändaren i Jesu namn.

13. Låt alla onda saker som görs mot mig under dagen upphävas och återvända till avsändaren i Jesu namn.

14. Låt varje ond pil som dagligen flyger mot mig upphävas i Jesu namn.

15. Låt varje ond pil som flyger om natten som riktar mitt liv upphävas, i Jesu namn.

16. Jag förlorar mig från alla förfäderna bondage, i Jesu namn.

17. Jag kasta upp alla sataniska gift som jag har svalt, i Jesu namn.

18. Onda fästen, släpp mig i Jesu namn.

19. Jag tar bort mig från alla sataniska förbindelser, i Jesu namn.

20. Jag täcker mig med Jesu blod.

21. Låt varje ägare av ond last i mitt liv börja bära sina laster, i Jesu namn.

22. Jag förstör alla onda fjärrkontrollerande krafter som skapas mot mig, i Jesu namn.

23. Heliga andens eld, inkubera mitt liv i Jesus namn

24. Jag vänder varje ond design utformad mot mitt liv, i Jesu namn.

25. Varje dold eller öppen anda av sjukdomar avviker från mitt liv i Jesu namn.

26. Du onda starka, var bunden och förstörd i Jesu namn.

27. Alla onda myndigheter i mitt liv, jag beordrar dig att bryta, i Jesu namn.

28. Jag tar bort mitt namn från boken om fattigdom, sjukdom och sjukdomar i Jesu namn.

29. O Herre, gör mig till en välsignelse kanal i ditt hus och min familj i Jesus namn

30. Jag tar mitt vapen, andens två kantade svärd och minskar häxans makter som kämpar mot mitt framsteg i Jesu namn.

Tack Jesus

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här