30 bönpunkter för tro som flyttar berg

4
25601

Matteus 17:20 Och Jesus sade till dem: På grund av er otro; ty sannligen säger jag eder: Om ni har tro som ett korn av senapsfrö, skall ni säga till detta berg: Flytta därifrån till ni. och det ska ta bort; och ingenting ska vara omöjligt för er.

Faith är en universell valuta som gör att du kan ta dina arv i livet. Utan tro är det omöjligt att lyckas i livet, varje stor man och kvinna är en man och kvinna av tro. Vår Gud verkar i troens rike, Hebreerbrevet 11: 6 säger att utan tro kan vi inte behaga Gud, för att Gud ska gå ihop i ditt liv, måste du ha tro på honom. Idag ska vi delta i bönpunkter för tro som flyttar berg. Varje barriär som står framför dig ska brytas nu i Jesu namn.

Vad är tro?

Det finns många definitioner av tro idag, men för denna artikel ska vi fokusera på tro på Gud. Det finns två typer av tro, de är: Tro på Gud och Tro på dig själv. Du behöver båda för att lyckas, du måste vara beroende av att Gud ska lyckas och du måste också tro att du också kan lyckas. Men idag ska vi fokusera på tro på Gud eller Guds slags tro. Tro är absolut beroende av Gud. Absolut beroende av Gud betyder helt enkelt att du har förtroende för Gud i ditt liv, det betyder att oavsett hur dåliga saker kan verka just nu, så står du fortfarande med Jesus. Den typ av tro som flyttar berg är absolut tro. Det är en tro som är ogiltig från tvivel, dess en tro som aldrig kommer att ge upp på Gud. Tron som flyttar berg är en tro som inte ser omöjligt. Markus 9:23 berättar för oss att om vi kan tro är allt möjligt för honom som tror. Så länge som vår tro är på plats, får ingenting vara omöjligt för oss. Denna bön pekar på tro som flyttar berg ska flytta bort varje berg av begränsningar från ditt liv i Jesus namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Hur man kontaktar denna tro

Du kan kontakta tro genom böner. Bön är nyckeln till allt gott i livet. Om du önskar att verka i övernaturlig tro, måste du vara en be troende, du måste ges till böner. Denna bön pekar på tro kommer att förrätta dig med den anda av tro som kommer att förflytta alla demoniska berg i ditt liv i Jesus namn. Jag känner inte till de utmaningar du passerar just nu, när du engagerar denna spridare pekar jag ser alla dina berg hoppa som ramar i Jesu namn. Be dessa böner med tro idag och flytta dina berg


Bön poäng

1. Helig Ande, lämna inte mitt hus öde, i Jesu namn.

2. O Herre, förnya mitt sinne i ditt ord.

3. O Herre, ge mig kraften att genera mina fiender.

4. Varje andlig kista som jag har konstruerat för mig själv, förstörs av Guds eld, i Jesu namn.

5. Herre Jesus, välj mig för mirakel varje dag i mitt liv.

6. O Herre, tala ditt maktord i min situation.

7. O Herre, befria mig från lejonens mun.

8. Herre, förlåt mig för att jag har fått problem i mitt liv.

9. O Herre, ge mig möjlighet att bo i Noahs Ark.

10. O Herre, ge mig möjlighet att lyckas.

11. O Herre, ta bort från mitt liv allt som får mig att missa rapturen.

12. Låt Jesu blod och den Helige Andens eld, rensa ur mitt liv, varje sint hatt kommer att ta mig till helvetes eld, i Jesu namn.

13. O Herre, ge mig möjlighet att bo i säkerhet.

14. Jag kasta upp all syndmat i mitt liv, i Jesu namn.

15. O Herre, tala liv och eld i mitt liv idag.

16. Jag sväljer pillret med aggressivt motstånd mot synd och orättfärdighet, i Jesu namn.

17. Herre Jesus, be för mig så att jag inte kommer att bli vinstad som djävans kvist.

18. Herre, kom med hjälp från ovan och skäm mina förtryckare.

19. Jag går från minimum till maximalt för Guds härlighet, i Jesu namn.

20. Jag förlamar varje satanisk opposition mot mina framsteg, i Jesu namn.

21. Alla mina drakar ska skämmas i Jesu namn.

22. Jag förstör förstörarens verk i mitt liv, i Jesu namn.

23. Varje ondskapsfullt träd som växer i min stiftelse, måste förskjutas nu i Jesu namn.

24. Jag bryter varje ägg som ormen har lagt i någon avdelning i mitt liv, i Jesu namn.

25. Varje serpentin- och skorpionsmakt som kretsar mot mitt liv, ska skämmas för att vara Jesus.

26. O Herre, låt alla de ormar och skorpioner som har tilldelats mig börja slåss själva i Jesu namn.

27. Varje orm som skickas för att förstöra mig, återvänd till din avsändare, i Jesu namn.

28. Varje dum och döv ande börjar tappa ditt grepp om mitt liv nu, i Jesu namn.

29. Min spirituella styrka som tappas av ormen, får gudomlig beröring av Gud och återställs i Jesu namn.

30. Du orm, tappa ditt grepp om min andliga styrka, i Jesu namn
Tack Jesus.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel100 bönpunkter för kvinnor
nästa artikel3Am Warfare Bönpunkter
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

4 KOMMENTARER

  1. Min bönförfrågan i morse är att Gud ska befria mig från allt jag går igenom den situation jag inte gör mig lycklig. Jag vill ha en förändring i mitt liv. Jag vill att Gud ska ge mig makten att tillbe honom makten att lära Guds ord kraften att få saker att förändras i mitt liv Jag vill att Gud ska ändra min situation till en bra situation för pengar och allt ska komma in i mitt liv innan denna månad slutar. Jag behöver en förändring i mitt liv låt Guds ande rikta min hjälpare till att hitta mig till min gudomliga nåd för min frälsning att komma igenom i mitt liv i Jesu namn amen

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.