3 dagar fasta och böner för familjens leverans

2
8297

Esther 4:16 Gå, samla alla judar som är närvarande i Shushan, och fasta för mig, och varken äter eller dricker tre dagar, natt eller dag. Jag och mina pigor kommer också att fasta; och så kommer jag att gå in till kungen, som inte är enligt lagen: och om jag förgås förgås jag.

Många familjer är under belägringen av fiende, djävulen och hans demoner har fångat dessa familjer och placerat dem i sitt demoniska fängelse. Det finns många familjer idag som ingen lyckas därifrån, för djävulen har blockerat alla framsteg där. För alla familj För att bryta sig loss från fiendens bojor måste den familjen samlas för en familjeförlossning. Idag ska vi delta i fasta dagar och böner för familjens befrielse. Denna fasta och böner ska göras av hela familjen när man ber därifrån ut ur djävulens fångster.

Familj förbannelser är verkliga, det här är återkommande onda mönster som ständigt ses i många familjer. Det finns vissa familjer där kvinnorna inte gifter sig, de har bara barn utanför äktenskapet, andra andra går inte längre än gymnasiet, vissa familjer är plågade av terminal sjukdomar, medan andra är plågade av fattigdom, alla dessa är inte av naturliga orsaker, de är andliga pilar riktade till familjer för att hålla dem under kraften mörker. Men idag, när du engagerar dig i denna fasta dagars fasta och böner för familjens befrielse, ska både du och ditt hushåll frigöras i Jesus namn. När du och dina familjemedlemmar engagerar sig i denna fasta och böner, ska alla onda fästen som håller din familj förstöras i Jesu namn. Jag uppmuntrar dig att be dessa böner med dina familjemedlemmar, be dem med tro och du ska vittna om din frihet i Jesus namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng

1. Jag omvänder mig från alla förfädernas avgudsdyrkningar, i Jesu namn.

2. Varje stark man i min fars hus, tappa ditt grepp om mitt liv, i Jesu namn.

3. Varje stark man i min fars hus dör i Jesu namn.

4. Jag tystar det onda ropet från de onda krafterna i min fars hus, utformad mot mig, i Jesu namn.

5. Alla konsekvenser av dyrkan av onda krafter i min fars hus på mitt liv, jag torkar bort dig av Jesu blod.

6. Heliga andens eld, bränna ner alla andliga helgedomar i min fars hus, i Jesu namn.

7. Förtryckande agendan för de onda krafterna i min fars hus, dör, i Jesu namn.

8. Allt blod, som talar mot min generationslinje, tystas av Jesu blod.

9. Varje ondska kraft i min fars hus, som talar mot mitt öde, sprids i Jesu namn.

10. Jag bryter alla förfäder förbund med de onda krafterna i min fars hus, i Jesu namn.

11. Varje bittert vatten som rinner i min familj från de onda krafterna i min fars hus, torkar upp; i Jesu namn.

12. Varje rep, som knyter min familjslinje till min onda kraft i min fars hus, bryter, i Jesu namn.

13. Varje hyresvärdsand, som besvärar mitt öde, ska bli förlamad i Jesu namn.

14. Varje utflöde av sataniskt släktnamn, dör i Jesu namn.

15. Jag återhämtar alla fördelar som stults av den onda kraften i min fars hus, i Jesu namn.

16. Var är Elias Gud, stå upp, skäm bort alla onda krafter i min fars hus, i Jesu namn.

17. Varje satanistisk präst, som tjänar i min familjslinje, ska hållas ut i Jesu namn.

18. Pilar av lidande, härrörande från avgudadyrkan, förlorar ditt grepp, i Jesu namn.

19. Varje inflytande från min fars hus onda krafter på mitt liv, dör, i Jesu namn.

20. Varje nätverk av de onda krafterna i min fars hus på min födelseort, spridda, i Jesu namn

21. Åh Herre, aktivera ditt höga kall på mitt liv, i Jesu namn.

22. Åh Herre, smörj mig att återhämta de bortkastade åren på alla områden i mitt liv, i Jesu namn.

23. Åh Herre, om jag har fallit bakom på många områden i mitt liv, ge mig möjlighet att återfå alla förlorade möjligheter och bortkastade år, i Jesu namn.

24. Varje makt, som säger att jag inte kommer framåt, arresteras i Jesu namn.

25. Varje makt, som vill hålla mig i vila mitt i överflöd, dör, i Jesu namn.

26. Alla krafter som vill dra mig bort från Herrens närvaro för att förstöra mig, dö, i Jesu namn.

27. Jag kommer till mitt utlovade arv i Jesu namn.

28. Varje kraft, som vill att jag ska uppfylla mitt öde endast delvis, dö, i Jesu namn.

29. Åh Herre, smörj mig med makt för att förstöra alla grundläggande förbund i Jesu namn.

30. Åh Herre, använd mitt ämne för att främja evangeliet i Jesu namn.

31. Åh Herre, stå upp och välsigna min arv i Jesu namn.

32. Alla mina stulna dygder, återlämnas till mig i Jesu namn.

33. O Herre, låt min frisläppning väcka väckelse i Jesu namn.

34. Åh Herre, avslöja alla okunniga vägar i mig genom din helige Ande, i Jesu namn.

35. I dag, du min ande, du kommer inte att förvärra mig i Jesu namn.

36. Kraft i Jesu blod, lösa in mitt öde, i Jesu namn.

37. Varje sataniskt vapen, bildat mot mitt öde, backfire, i Jesu namn.

38. Pilar av befrielse, hitta mitt öde, i Jesu namn

39. Varje andligt spindelnät på mitt öde, bränna, i Jesu namn.

40. Varje orm i min grund, som sväljer mitt öde, dör, i Jesu namn.

 


tidigare artikel30 bönpoäng till förmån och nåd
nästa artikel100 bönpunkter för kvinnor
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de sista dagarna. Jag tror att Gud har bemyndigat alla troende med konstig nådesordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen bör förtryckas av djävulen, vi har makten att leva och gå i herravälde genom böner och ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp och Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24-timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.