30 Krigsförbön under graviditet

3
18590

Exodus 23:26 Det skall inget som kastar sina unga eller vara karga i ditt land; jag kommer att fylla ditt antal dagar.

Graviditet period för varje kvinna, är alltid en stridsperiod. Många kvinnor upplever många utmaningar, både medicinska och andliga. Dessa utmaningar om de inte hanteras medicinskt och andligt kan leda till allvarliga komplikationer. Idag ska vi delta i krigsböner under graviditeten. Medan läkarna tar hand om de medicinska aspekterna av din graviditet måste du och din fästman vara andligt vaken. Graviditet är krigföring, måste vi delta i andliga strider för att förstöra alla djävulens onda planer mot din graviditets framgång.

Gud har lovat oss i sitt ord att ingen av våra gravida kvinnor ska missfall, icke kommer att förlora där bebisar. Detta är Guds ord, när du ser några negativa symtom under graviditeten, måste du resa upp och motstå djävulen med Guds ord. Även om du ser blod som kommer ut ur din kropp, rör dig inte av det, stå vid Herrens ord och be djävulen ur ditt liv. Denna krigsbön under graviditeten hjälper dig att bygga upp din tro fram till dagen för din säkra leverans. Jag ber för varje gravid mamma som läser detta idag, Du ska leverera säkert i JESUS ​​NAMEN AMEN.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng

1. Jag drar tillbaka allt fienden har stulit från mitt liv, i Jesu namn.


2. Jag avbryter alla visioner, drömmar, ord, förbannelser som strider mot befruktningen och barnfödelsen i mitt liv, i Jesu namn.

3. Jag befaller varje negativ fantasi mot mitt barn att bli kastad i Jesu namn.

4. Herre, låt din helande kraft flyta in i alla områden i min kropp som är relevant för befruktningen och barnfödelsen.

5. Gud som snabbar upp de döda, snabbar allt som rör min befruktning och barnfödelse, i Jesu namn.

6. Jag binder, plundrar och gör till intet all spirituell aktivitet som strider mot mitt hem, i Jesu namn.

7. Jag jagar tillbaka alla envisa förföljare och avskaffar varje olönsam familjeförbund i Jesu namn.

8. O Herre, låt den här månaden vara vår mirakelmånad.

9. Jag befaller alla demoner som är kopplade till engagemanget att lämna nu, i Jesu Kristi namn.

10. Jag tar auktoritet över alla tillhörande förbannelser, i Jesu namn.

11. Herre, avbryt de onda konsekvenserna av alla trasiga demoniska löften eller engagemang.

12. Jag tar myndighet över alla förbannelser som härrör från trasig dedikation, i Jesu namn.

13. Jag befaller alla demoner som är förknippade med alla onda föräldrars löften och hängivenhet att avvika från mig nu, i Jesu namn.

14. Be Herren separera dig helt från alla förfädernas synder med Jesu dyrbara blod.

15. Be Herren att ta bort förbannelsen om den var från Honom.

16. Beordra förbannelsen om missfall som ska brytas, i Jesu namn.

17. Applicera oljan och be alla demoner som är förknippade med förbannelsen att lämna på en gång, i Jesu namn.

18. Beordra alla demoner som drabbar min kropp eller orsakar komplikationer att lämna på en gång, i Jesu namn.

19. Be Herren att läka alla skadade skador.

20. Jag avfärdar och upplöser varje tanke, bild eller bild av misslyckande från mitt hjärta, i Jesu namn.

21. Jag avvisar varje anda av tvivel, rädsla och missnöje i Jesu namn.

22. Jag avbryter alla ogudaktiga förseningar till manifestationerna av mina underverk, i Jesu namn.

23. Låt den levande Guds änglar rulla bort varje stenhinder för manifestationen

av mina genombrott, i Jesu namn.

24. O Herre, skynda ditt ord att utföra det i varje avdelning i mitt liv.

25. O Herre, hämnas snabbt på mina motståndare.

26. Jag vägrar att hålla med fienderna om min framsteg, i Jesu mäktiga namn.

27. O Herre, jag önskar genombrott angående denna graviditet idag, i Jesu namn.

28. O Herre, jag önskar genombrott angående denna graviditet denna vecka i Jesu namn.

29. O Herre, jag önskar genombrott angående denna graviditet denna månad, i Jesu namn.

30. O Herre, jag önskar genombrott angående denna graviditet i år, i Jesu namn.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel30 böner för framgång i JAMB-tentor
nästa artikel30 böner för graviditetsvälsignelser
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

3 KOMMENTARER

  1. Snälla be för mig. Jag har en bebis som växer inuti min livmoder som aktivt rör sig och sparkar men läkaren kan inte se det på ultraljud. De berättade för mig att jag hade missfall och sedan månader senare kände jag rörelse och upplevde nu förlossningsvärk. Men doktorn kan inte hjälpa mig

    • Jag dekreterar övernaturlig hjälp från Gud för dig i Jesu Kristi mäktiga namn... Guds änglar snälla ta ansvar, håll er starka och ge er säker leverans i Jesu namn, Amen

  2. Tack för att du listar kraftfulla böneguider och för videon med bön också. Jag har kämpat med infertilitet i 12 år. Min man och jag adopterade ett barn för 5 år sedan. Prisa Gud för henne. Jag vet Herrens löfte för mig att föda ett barn och tiden är närmare och närmare. Jag är en gudstjänstledare och minister. Jag fick vägledning under tjänsten en dag att jag skulle föda en väckelse. Jag kände mig då ledd till att söka böner för min livmoder och för tvillingar. I videon, referensen för spädbarn och dem, ledde mig till att be för inte bara en frisk Gud som hedrar baby, utan två. Jag tillrättavisar förbannelsen av en dålig tvilling och en bra som Jakob och Esau eller Cane and Able. Be om att mitt liv ska öppnas och ta emot Herrens gåva vid hans bestämda tidpunkt och att mitt hjärta, kropp, sinne, vilja och känslor ska komma i linje med Herrens ord och tålmodigt väntar på att bli ett kärl som föder två vackra barn som ska tjäna Herren.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.