30 böner för framgång i WAEC / WASSCE och NECO-tentor

1
14240

28 Mosebok 13:XNUMX Och HERREN skall göra dig till huvudet och inte till svansen; och du ska bara vara över och inte vara under; om du hör till buden från HERREN, din Gud, som jag befaller dig idag, att följa och göra dem:

Guds största önskan framför allt är att hans barn ska lyckas bortom de vildaste drömmarna. Gud är alltid stolt över sina barn när han arbetar med en anda av spetskompetens. I Daniel 1:20 var Daniel tio gånger bättre än alla hans kamrater i frågor om visdom. På samma sätt vill Gud att alla sina barn ska vara tio gånger bättre än kamrater där akademiker och andra områden. Idag kommer vi att delta i böner för framgång i WAEC / WASSCE och NECO-tentor. Denna bön för framgång kommer att ge varje student en utmärkt anda, i andra att dyka upp med flygande färger i sina tentor. När du som student arbetar med en utmärkt anda behöver du inte skära hörn för att klara tentor, du behöver inte engagera dig i felaktig prövning för att lyckas i dina tentor, med bemyndigande av Helige Ande, kommer du att se dig själv skala igenom utan svett.

WAEC är en akronym för West African Examination Council, det kallas nu WASSCE, som också är en förkortning för West African Senior School Certificate Examination, NECO betyder National Examination Council. Detta är en slutprov skriven av studenter som har sammanställt gymnasieskolan. Framgången för denna undersökning är ett stort krav för att komma in på universitetet. Många studenter fruktar dessa undersökningar, det är därför de väljer att undersöka felbehandling. Det är tråkigt att se idag att många av våra skolor i Nigeria tolererar felaktigheter i examen, och de tar till och med ut studenten en viss avgift för att hjälpa dem att klara det. Många privata skolor är skyldiga till denna praxis. Denna onda praxis har drastiskt minskat våra studerandes läskultur, medan de kommer att bry sig om att ens läsa, när någon kommer att lära dem den tentamen. Inte konstigt att många av våra akademiker idag är halvbakade akademiker. Som Guds barn vill Gud att du ska sticka ut från mängden. Du behöver inte felbehandling för att klara några tentor, du behöver studera och även Guds hjälp, det vill säga böner för framgång i WAEC och NECO.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Hur man klarar WAEC / WASSCE och NECO-tentor

För att klara eller lyckas med dina WAEC / WASSCE och NECO-tentor måste du göra bara två saker:
1) Studie: Studiens plats kan aldrig betonas över. Det finns ingen framtid för en lat student i kungariket. Du måste studera dina böcker väldigt hårt, du måste gå i klasser och ställa relevanta frågor. Du måste dra nytta av sommaren WAEC-lektioner och även av WAEC tidigare frågor för revisioner. Gud hjälper bara de som är vill vidta åtgärder, Tron uttrycks av handlingar, om du vill att Gud ska hjälpa dig i dina WAEC-tentor måste du bevisa din allvar genom att studera hårt för dina tentor.


Kraftfulla bönböcker 
by Pastor Ikechukwu. 
Nu tillgänglig på amazon 


2). böner: Du behöver gudomlig hjälp framför allt. Att studera är jättebra, men bero inte bara på din styrka, det finns många faktorer som ligger bortom dig, därför behöver du Gud. Jag har sett intelligenta människor som misslyckats med WAEC-tentor, inte för att de inte skrev bra, men där påverkades centrum och resultaten släpptes inte. Jag har också sett någon falla fruktansvärt sjuk strax före hennes WAEC-tentor och var allvarligt sjuk under hela tentorna. Dessa är demoniska manipulationer, de kan också vara slumpmässiga naturhändelser, oavsett vad de är, böner kan hantera dem alla. När du ber samarbetar du med Gud, han hanterar det andliga medan du hanterar det naturliga. Jag uppmuntrar dig idag, när du läser och förbereder dig för dina WAEC- och NECO-tentor, låt dessa böner om framgång i WAEC / WASSCE- och NECO-examina vägleda dig. Du ska lyckas med Jesu namn.

Bön poäng

1. Jag har mer förståelse än mina lärare eftersom Guds vittnesbörd är min meditation i Jesu namn.

2. Herre, ge mig förståelse och visdom för att utmärka mig i mina WASSCE- och NECO-tentor i Jesu namn.

3. Jag får visdom, kunskap och förståelse för min förberedelse.

4. Ängelar av den levande Guden, slå sig omkring mig nu och gå framför mig till undersökningshallen i Jesu namn.

5. Fader Herre, smörj mitt handverk för framgång, i Jesu namn.

6. Jag hävdar gudomlig visdom för att besvara alla nödvändiga frågor både uppsats och mål, i Jesu namn.

7. Jag utmärker mina kollegor tio gånger som Daniel, i Jesu namn.

8. Jag kommer att hitta någonting inför hela panelen, i Jesu namn.

9. O Herre, perfekt allt vad gäller min förberedelse för mina WAEC- och NECO-tentor.

10. Jag binder och överlämnar ingenting till varje fruktans ande, i Jesu namn.

11. Jag frigör mig från varje anda av förvirring och misstag, i Jesu namn.

12. Fader Herre, lägg din eld med mina ögon på mitt minne och ge mig retent minne i Jesu namn.

13. Herre, håll mig flitig i mina privata förberedelser.

14. Far, jag ägnar alla mina fakulteter åt dig i Jesu namn.

15. Låt alla sataniska mekanismer som syftar till att förändra mitt öde vara frustrerade i Jesu namn.

16. Låt alla olönsamma sändare av min godhet tystas i Jesu namn.

17. Låt varje välsignelse som beslagts av trolldomspiraler släppas i Jesu namn.

18. Låt varje välsignelse som beslagts av välkända andar släppas i Jesu namn.

19. Låt varje välsignelse som beslagts av förfäderna släppas i Jesu namn.

20. Låt varje välsignelse som beslagts av avundsjuka fiender släppas i Jesu namn.

21. Låt varje välsignelse som beslagts av sataniska medel släppas i Jesu namn.

22. Låt varje välsignelse som konfiskerats av fyrstendigheter släppas i Jesu namn.

23. Låt varje välsignelse som beslagts av mörkrets härskare släppas i Jesu namn.

24. Låt varje välsignelse som beslagts av onda makter släppas i Jesu namn.

25. Låt alla välsignelser som beslagts av andlig ogudaktighet på de himmelska platserna släppas i Jesu namn.

26. Låt alla demoniska backväxlar som är installerade för att hindra mina framsteg rostas, i Jesu namn.

27. Smörjning av överkomaren, fall på mig, i Jesu namn.

28. Jag gör anspråk på min gudomliga marknadsföring idag, i Jesu namn.

29. Jag förklarar att jag måste utmärka mig i mina WAEC- och NECO-tentor i Jesu namn

30. Tacka Gud för svar på din bön.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel30 böner för barns framgång
nästa artikel30 böner för framgång i JAMB-tentor
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.