30 böner för barns framgång

1
26066

Jesaja 8:18 Se, jag och de barn som HERREN har gett mig är till tecken och underverk i Israel från HERREN, hærskaren, som bor på Sions berg.

Varje vårdande förälder önskar alltid framgången där barn. Ett framgångsrikt barn kommer alltid att ge glädje åt föräldrarna. Idag ska vi delta i böner för barns framgång. Dessa böner kommer att ge våra barn en anda av excellens, som får dem att utmärka sig på alla områden i livet. Som förälder uppmuntrar jag dig att be dessa böner av hela ditt hjärta idag och förvänta dig att se Guds ära stråla i dina barns liv i Jesu namn.

Våra barn behöver böner, särskilt i denna snabba generation där både bra och dålig information finns på våra fingertips. Vi måste uppfostra våra barn på Herrens väg, om vi vill se dem vara utmärkta i livet. Vi måste peka dem i Herrens riktning, om vi vill se dem lyckas. Många föräldrar idag är för upptagna för sina barn, några av dem är upptagna med sitt arbete, kämpar för att få slut på mötet, det är OK att arbeta hårt för att ta hand om familjen, men vi måste förstå att om våra barn misslyckas med oss, där kommer inte att vara någon familj att ta hand om, och alla våra ansträngningar skulle ha gått till spillo. Vi måste be Gud om nåd för att uppfostra våra barn på Herrens väg, det är därför denna bön för våra barns framgång är aktuell. Vi måste skapa tid att be för våra barn, vi måste be Gud att avslöja sig för dem även som barn. Jag tror att när vi engagerar oss i detta bön poäng idag ska våra barn göra oss stolta i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng

1. Pappa, tack för att barn är ditt arv och din belöning i Jesus namn.


2. Fader, jag täcker mina barn med Jesu blod

3. Pappa, beställ alla min barns steg i rätt riktning i livet i Jesu namn

4. Fader, låt Herrens ängel alltid skydda mina barn från fara i Jesu namn

5. Fader, låt din visdom vila på mina barn i Jesu namn

6. Fader, arrester dem som din arresterade Saul som är känd som Paul i Jesus namn.

7. Använd mina barn kraftigt för ditt stora syfte i Jesu namn

8. Fader, led inte mina barn i frestelse utan befria dem från allt ont i Jesu namn

9. Far, jag separerar mina barn från varje ogudlöst inflytande i Jesu namn

10. Fader, låt din barmhärtighet se över dom i mina barns liv i Jesus namn.

11. Du. . . (nämn namnet på barnet), jag skildrar dig från alla medvetna eller omedvetna demoniska grupper eller engagemang, i Jesu namn.
12. I Jesu namn släpper jag mina barn från fängelset för någon stark man i Jesus namn

13. Låt Gud stå upp och alla fiender i mitt hem spridas i Jesu namn.

14. Alla onda inflytanden och aktiviteter från konstiga kvinnor på mina barn upphävs i Jesu namn.

16. När jag ber denna bön för familjen, låt kedjor börja falla från mina barns, min man, fru, föräldrar, släktingar i Jesu mäktiga namn.

17. När jag ber den här bönen för familjen, eftersom jag är en son / dotter till Abraham, ansluten till Davids frö, låt allt jag har tappat och allt som fångats från mig släppas och återhämtas i dubbla delar .

18. Den levande Guds eld, som du, förtärde Sodom och Gomorra, konsumerar fångarna i mitt äktenskapsliv när jag ber denna bön för min familj.

19. Eftersom graven inte kunde hålla tillbaka Lazarus vid ljudet av Jesu röst. Eftersom jag är arvtagare med Kristus, låt graven släppa allt som den har hämtat från min familj när jag ber denna bön för familjen.

20. Låt det finnas mystiska jordbävningar och tornados som skakar grunden till var min familjs framgång har hållits när jag ber denna bön pekar för familjen.

21. Eftersom det inte finns något för svårt för herren som jag tjänar förklarar jag att från och med i dag förstörs varje omöjlig situation som har förknippats med min familj i Jesu mäktiga namn.

22. Jag befaller änglarna som tilldelades mig att kamma jordens längd och bredd och släppa alla rikedomar som har namnet på min familj på och leverera den till mig idag.

23. Idag är min familj och jag befriade från fågelns snare och varje bullrig pestilens.

24. I år öppnar varje stark man från min fars hus eller varje stark kvinna från min mors sida som har låst in mina barn i misslyckningsrummet grindarna och skämts i Jesu namn.

25. Hagelstenar och eld för ovan börjar falla på varje filistin som har fångat, torterat och sprungit finanserna för mina hjälpare idag.

26. Eftersom Jesus, min frälsare och herre, återuppstod och befriades från döden
efter tre dagar. Jag föreskriver att inom tre dagar är min familj och jag befriade från varje underlig anda av död, jagar och släpar efter min familj.1 Korinter.

27. Varje territoriell förseningsstyrka som ansvarar för att binda mina barn och mig till en plats och därmed förhindra oss från att bli förfrämjade och upphöjda, låt åska från himlen sprida dem i Jesu namn.

28. Låt pilarna från Gud börja döda vårdnadshavarna för varje konstigt kalabb, vilket orsakar barnlöshet i min familj.

29. I Jesu namn, låt varje furstendöme och makt som står på väg till min barns framgång, rikedom och finansiell dominans i år förstöras och skämmas.

30. Låt ballistiska missiler besöka lägret för någon konstig man eller konstig kvinna som har fångat hjärtan på mina barn och låt dem binda med samma kedjor som min familj var bunden till.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.