30 kraftfulla bönpunkter för fred

0
7725

Johannes 14:27 Fred lämnar jag med dig, min frid ger jag eder; inte som världen ger, ger jag till eder. Låt inte ditt hjärta oroliga, och låt det inte rädda.

Den värld vi lever i idag är en turbulent värld. Dåliga nyheter har blivit ordning för dagen, när du slår på TV: n, radio eller internet, allt du ser är negativa nyheter överallt. Som troende kan Guds frid ge oss tröst i denna värld. Mitt i det okontrollerbara kaoset i världen idag kan vi fortfarande behålla vår fred i Kristus Jesus. Idag ska vi titta på 30 kraftfulla bönpunkter för fred. Detta kraftfulla bönpunkter kommer att ge dig vila, mitt i livets stormar. Jag uppmuntrar dig att be dem av hela ditt hjärta idag.

Vad är fred? Fred i detta sammanhang betyder helt enkelt att ha inre vila, oavsett vad som händer runt dig. Det är en inre övertygelse att Gud fortfarande har kontroll över ditt liv. Jesus i Johannes 14:27 uppmuntrade sina lärjungar att vara fridfulla även mitt i besväret. Fred är en handling av tron, i Gud, för när du har fred betyder det att du inte är rörd och när du inte är rörd betyder det att du har tro. Och tro fungerar alltid. Denna kraftfulla bönpunkter för fred kommer att stärka dig andligt och internt, det kommer att vitalisera din ande och ge dig hopp och försäkran om att du kommer att komma ut ur den utmaningen som en seger. När du engagerar dig i denna bön, ser jag att Gud återställer fred i ditt äktenskap, företag, relationer, karriär, akademiker, andligt liv osv i Jesus namn. Be dessa böner med tro idag och få din varaktiga fred.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng

1. Fader, jag tackar dig för din fred som ligger utanför människans förståelse i Jesu namn

2. Far är nåd med mig och förlåt mig för alla mina klagomål i Jesus namn

3. Åh Herre förledar mig med fredens ande i Jesu namn

4. Dusch mig med din fred mitt i mina prövningar i Jesus namn

5. Jag avvisar andan av förvirring i Jesu namn

6. Jag avvisar sorgens ande i Jesu namn

7. Jag avvisar sprutan att knurra och klaga i Jesu namn.

8. Jag avvisar rädslaandan i mitt liv i Jesus namn

9. Jag kommer aldrig att sakna inre fred i mitt liv igen i Jesus Namn.

10. Jag får nåd att vara fridfull mitt i livets stormar i Jesu namn.

11. Det ekonomiska misslyckandet och förlägenhet som andra fruktar kommer inte att komma till mig, i Jesu namn.

12. Rädslan för återförsläpp som jag har skött eller odlat upp i mitt liv kommer inte över mig, i Jesu namn.

13. Rädslan för att inte bli andligt uppfylld kommer inte att gro i mitt liv, i Jesu namn.

14. Låt rädslan för att bli bedövad på ministern komma ut ur min vision, i Jesu namn.

15. Låt rädslan för att begå oförlåtlig synd tvättas ur mig av Jesu blod.

16. Låt rädslan för att inte kunna övervinna någon svaghet i mig torka till dess rötter, i Jesu namn.

17. Låt rädslan för att missa borta gå tillbaka till botten av gropen, i Jesu namn.

18. Jag binder och kastar ut all rädsla för att kompromissa med min tro, i Jesu namn.

19. Jag binder och kastar ut all rädsla för att förlora min smörning och frälsning, i Jesu namn.

20. Jag bryter varje ondskt förbund som har väckt rädsla i mitt liv, i Jesu namn.

21.Jag får fred i mitt äktenskap nu i Jesu namn

22. Jag får fred i min verksamhet nu i Jesu namn

23. Jag får fred i min familj nu i Jesu namn

24. Jag får fred i min karriär nu i Jesus namn

25. Jag får fred i min hälsa nu i Jesu namn

26. Jag får fred i mitt andliga liv nu i Jesu namn

27. Jag förklarar att Jesus Kristus fortfarande har kontroll över mitt liv i Jesus namn

28. Från och med denna dag ska jag aldrig oroa mig för mina utmaningar i Jesu namn

29. Jag har den fred som bara Kristus kan ge i Jesus namn

30. Fader jag tackar dig för att du döpte mig med himmelsk fred i Jesus namn.

 


LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.