30 bönpoäng för nästa nivåer

0
3382

Deuteronomium 2: 3 Ni har passerat detta berg tillräckligt länge: vänd dig norrut.

Jag har goda nyheter för alla som läser detta idag, det är din tid att ändra nivåer. Du har undrat i den positionen tillräckligt länge, det är dags för dig att gå till dina nästa nivåer. Jag har sammanställt 30 bönpunkter för nästa nivåer, dessa bönpunkter kommer att katapultera dig där du är nu till dina nästa nivåer Jag uppmuntrar dig idag att engagera sig i denna bön av hela ditt hjärta, om du är trött på att vara på samma plats, så be detta bön poäng med passion idag och se dig själv ändra nivåer i Jesu namn.

Vad är nästa nivåer?

Nästa nivåer talar om en positiv förändring av position, en förändring av status och en ökning i ditt liv. Joseph befordrades från en fånge till en premiärminister, kung David befordrades från en herdepojke till en kung, Gideon befordrades från en fattig bonde till en domare i Israel, Nehemiah befordrades från en cupbearer till en guvernör i Juda, Esther var främjas från en vanlig judisk tjej till en drottning i Persien och medierna, allt detta är exempel på nästa nivåer, om Gud gjorde det för allt detta folk kan han fortfarande göra det för dig idag. Jesus Kristus är densamma i går, idag och för evigt. Han har inte förändrats, det är därför jag vet att denna bön poäng för nästa nivåer kommer att ändra dina nivåer idag i Jesus namn.
Önskar du en främjande på jobbet? är du trött på stagnation i ditt liv? då är dessa bönpunkter för dig. Det är dags att kämpa mot en god kamp om tro, det är dags att göra framsteg med kraft. En kungs hjärta är i Guds händer, när du engagerar dig i dessa böner kommer Gud att röra hjärtat på dina ödehjälpare för att hjälpa dig. Be dessa böner med tro idag, förklara dina nästa nivåer med makt, kom mot varje kraft som håller dig nere och du ska övervinna i Jesu namn. Jag ser att du anger dina nästa nivåer i Jesus namn.

Bön poäng

1. Jag återkallar alla sataniska förordningar som utfärdats mot min befordran, i Jesu namn.

2. O Gud, låt skräck som en översväm, förfölja och förbruka fiender från min genombrott, i Jesu namn.

3. Guds finger, se över min hushållsstarkman i Jesu namn.

4. Varje ond fågel, som flyger omkring för min skull, fångas i Jesu namn.

5. Varje agens av skam, bakåtlighet och skam, släpper mig i Jesu namn.

6. Jag kastar varje ond tron, installerad mot mitt liv, i Jesu namn

7. Varje oroande medarbetare i mitt liv, spridd till öde, i Jesu namn.

8. Varje kraft, som driver mina problem, faller ner och dör, i Jesu namn.

9. Jag frigör mig från alla förbannelser som arbetar i min familj, i Jesu namn.

10. Varje andlig gam, delegerad mot mig, äter ditt eget kött i Jesu namn.

11. O Herre, låt alla motståndare av mina genombrott skämmas i Jesu namn.

12. Jag hävdar kraften att övervinna och utmärka sig bland alla andra konkurrenter, i Jesu namn.

13. Herre, låt varje beslut från någon panel vara gynnsam för mig i Jesu namn.

14. Varje negativt ord och uttalande mot min framgång, blir helt ogiltigt, i Jesu namn.

15. Alla konkurrenter med mig i denna fråga kommer att hitta mitt nederlag ouppnåeligt, i Jesu namn.

16. Jag hävdar övernaturlig visdom för att besvara alla frågor på ett sätt som kommer att främja min sak, i Jesu namn.
17. Jag bekänner mina synder när jag uppvisade tvivel ibland.

18. Jag binder varje ande som manipulerar mina mottagare mot mig i Jesu namn.

19. Jag tar bort mitt namn från boken till dem som ser godhet utan att smaka på det, i Jesu namn.

20. Du molnet, som blockerar solljuset i min härlighet och genombrott, sprida i Jesu namn.

21. Jag förklarar mina nästa nivåer i mitt liv i Jesus-namn

22. Jag förklarar mina nästa nivåer i affärer i Jesus namn

23. Jag förklarar mina nästa nivåer i min marrage i Jesus namn

24. Jag förklarar mina nästa nivåer i min karriär i Jesus namn

25. Jag förklarar idag att män och kvinnor som är kopplade till mitt öde kommer att hitta mig idag i Jesus namn

26. Jag släpper änglar till jordens fyra hörn för att föra min ödehjälpare till mig nu i Jesus namn.

27. Jag förkastar stagnation i mitt liv för alltid i Jesu namn

28 .. Jag förkastar bakåtliv i mitt liv för evigt i Jesus namn

29. Jag täcker mig med Jesu Kristi blod.

30 Tack Jesus för att du ändrade mina nivåer i Jesus namn

annonser
tidigare artikel30 bönpunkter före tjänsten
nästa artikel30 bönpunkter för dominans
Jag heter Pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de senaste dagarna. Jag tror att Gud har gett alla troende med konstig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen bör förtrycks av djävulen, vi har kraften att leva och gå i dominans genom böner och Ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller Chatta mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig till vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här