Kommando nattbönen poäng

3
7463

Exodus 12:12 Ty jag kommer genom Egypten i natt och slår alla de förstfödda i Egypten, både människor och djur. och mot alla Egyptens gudar kommer jag att döma: Jag är HERREN.

Vi befaller natt timmar som troende, inte demoner. Varje Guds barn har makt över dagen och natten. Idag ska vi engagera oss i krigföringens bönpunkter Jag titlade, beordra nattbönspoäng. Natttimmarna är vanligtvis andligt känsliga timmar, demoniska krafter utnyttjar dessa timmar för att plåga andligt lata kristna. Men nyheterna är detta, eftersom du läser det här stycket idag, dina dagar av förtryck är över i Jesus namn.

Befalla nattbönspunkter handlar om att dominera krafterna i mörker, det handlar om att ta striderna i fiendens läger. Lider du av någon form av andlig attack? är du ett offer för marina andar? stör häxor och trollkarlar dig? är du offer för konstiga sjukdomar? Då måste du resa upp och föra andlig krigføring. Du måste dra nytta av himmelens krafter till ditt förfogande. Många kristna är medvetna om demoner, men bara mycket få är medvetna om änglar. Änglar är Guds makthus, de är dödligare än någon demon du någonsin kan avbilda. När vi kommit över nattbönspunkterna släpper vi dessa dödliga änglar i fiendens läger. Den som säger att du inte kommer att göra det i livet ska falla under Guds dom.

Gör inga misstag Guds barn, du kan inte önska djävulen från ditt liv, du kan inte skämma bort djävulen ur ditt liv, om du vill se djävulen gå ur ditt liv och din familj, måste du motstå honom våldsamt. Du måste resa dig på nattetimmarna och attackera djävulen som attackerar ditt öde. Du måste släppa krigande och förstöra änglar i fiendens läger för att sprida dem och alla deras enheter i Jesu namn. När du reser dig upp idag och gör kommandot att nattbönen pekar, ser jag alla djävlar böjas vid dina fötter i jesus namn.

Kommando nattbönen poäng

1). Jag talar ljus över varje demoniskt mörker som svävar i mitt liv idag i Jesus namn.

2). Jösses! Jag beordrar varje demoniskt mörkeragent som kämpar mot mig att falla och dö i Jesu namn.

3). Oh Herre, jag skiljer mig från alla mörker eller mörka föremål som jag kanske har förträtt med medvetet eller omedvetet i Jesu namn.

4). Varje hushållsidol som tillbeds av mina förfäder och kämpar fortfarande med mitt öde, jag beordrar dem att konsumeras av den heliga spöksfyren i Jesu namn.

5). Jag kommer emot alla demoniska gudar som militerar mot mig och mitt hushåll, konsumeras av den Helige Andes eld i Jesus namn.

6) .Jag beordrar alla andliga kungar i Egypten (andliga slavmästare) att förlora där i mitt liv idag med Jesu blod i Jesu namn.

7). Jösses! Slåss mot de som kämpar mot mig, res upp oh Herre och slå min plågor med olika plågor som moses och farao i Jesu namn.

8). Alla häxor, trollkarlar och bekanta sprit som arbetar på mitt territorium är lokaliserade och förstörda av den Helige Andes eld i Jesu namn.

9) Alla giganter i mitt liv, att dra mig ner och sitta i mitt öde ska falla och dö i Jesu namn.

10). Hör Herrens ord alla jättarna i mitt liv, fall aldrig att resa upp igen i Jesus namn.

11. Alla förfäder i mitt liv, gå nu, i Jesu namn.

12. O Herre, jag beordrar alla starka / starka kvinnor knutna till mitt liv att ta emot Guds finger och släppa mig nu med eld i Jesus namn
13. Herre, genom din mäktiga hand arbeta mot alla djupt rotade problem i mitt liv i Jesus namn

14. O Herre, jag sprider alla sataniska gäng mot mitt liv i Jesus namn.

15. Herre, avslöja varje känd och okänd människa som står bakom alla problem som jag har i Jesus namn

16. Flera starka män knutna till mitt liv, vara förlamade och dör, i Jesu namn.

17. Varje problem härstammar från onda yttranden, annulleras i Jesu namn.

18. Jag bryter handen med onda andliga krafter på mitt liv, i Jesu namn.

19. Jag frigör mig från Jesebel-andarnas, vattenspirandens och andens man / hustru, i Jesu namn.

20. Alla lokala och internationella trolldomnätverk i mina hushållshäxor, krossas i stycke, i Jesu namn.

21. Varje kommunikationssystem i mina hushållshäxor, bli frustrerad, i Jesu namn.

22. Din guds fruktansvärda eld, konsumera transportmedel för mitt hushålls-trolldom, i Jesu namn

23. Varje agent, som tjänar vid trollkarlsalteret i mitt hus, faller ner och dör, i Jesu namn.

24. Guds åska och eld, leta upp förrådshusen och bäddsofforna i alla hushållsföretag, hyser min välsignelse och dra ner dem i Jesu namn.

25. Alla trollkarlsförbannelser som arbetar mot mig återkallas av Jesu blod.

26. Varje beslut, löfte och förbund om hushålls-trolldom som påverkar mig, upphävs av Jesu blod.

27. Jag förstörde med Guds eld, alla trolldomar som använts mot mig, i Jesu namn

28. Allt material som tagits från min kropp och nu placerat på ett trolldomalter, stekt av Guds eld, i Jesu namn

29. Jag vänder på varje begravning av trolldom, utformad mot mig, i Jesu namn.

30. Varje fälla som är satt för mig med häxor börjar fånga dina ägare, i Jesu namn.

annonser
tidigare artikel50 krigsförbjudanden om natten
nästa artikelJulböner för familjer
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de sista dagarna. Jag tror att Gud har bemyndigat alla troende med konstig nådesordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen bör förtryckas av djävulen, vi har makten att leva och gå i herravälde genom böner och ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp och Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24-timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

3 KOMMENTARER

  1. Amen, tack väldig far för att du använde dina män för att predika ditt ord och överlämna förlorade själar tillbaka till ditt rike

  2. Jag har bett alla dessa böner och jag kommer att dela den på whatsapp i Jesus namn.
    Pastor, håll dem kvar. Gud välsigna det arbete du gör i Jesu namn.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här