30 böner för framgång i tentamen

1
31575

Filippierna 4:13:
Jag kan göra allt genom Kristus som ger mig kraft.

framgång är alla troende födda rätt. Det är Guds vilja att alla hans barn har god framgång. Idag ska vi engagera böner för framgång i tentor. Dessa böner är lämpliga för studenter som skriver akademiska tentor som WASSCE, JAMB, SAT, TOEFL, GCE, medicinska tentor, Chartered Accounting-tentor eller andra professionella undersökningar både lokala och utländska. Med Gud på din sida finns det ingen undersökning som du inte kan klara, det finns inget ämne som du inte kan förstå. Dessa böner för framgång i tentor ska öppna din mentala förståelse och vägleda dig till supersucces i dina prov i Jesus namn.

Varför måste jag be för att lyckas med tentor?

Böner för framgång i tentor är inte ett substitut för att studera och förbereda för dina tentor. Böner utan att studera kommer att vara en mycket ansvarslös sak att göra. Guds ord strider strikt mot latskap. Men varför vi ber beror på att tävlingen inte är till den snabba, inte heller är striden mot de starka (Se Predikaren 9:11), det är inte av honom som vill eller av den som löper, utan dess av Gud som visar barmhärtighet (Se Romare 9:16). Detta betyder helt enkelt att även om vi har förberett oss för våra tentor är vi fortfarande beroende av att Gud ser oss igenom. Många har skrivit bra i många professionella tentor, bara för att deras skript saknas under markeringen. Vissa har skrivit bra i en tentamen, bara för att deras examinationscenter skulle avbrytas. Många saker kan hända som är utanför vår kontroll i alla examina, det är därför vi måste vara beroende av Gud.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Fördelarna med att be för examen framgång

Det finns många fördelar med att be om framgång i dina tentor, men jag kommer bara att nämna tre av dem.


1) Andlig täckning: När du deltar i böner för framgång i tentor, är du andligt täckt. Ingen djävul kan manipulera ditt sinne före, under och efter tentamen. Som pastor har jag sett fall av människor som blir galna, strax innan undersökningar, detta är andliga Pilarna skickas för att frustrera en sådan individ. Men när du gör dina tentor i Guds hand kommer ingen djävul att kunna hindra din framgång.

2) Superretention: När du ber om framgång i dina tentor hjälper den Helige Ande dig att behålla allt du har läst. En av den Helige Andes tjänst är att påminna allt det vi har lärt oss. Johannes 14:26. Du måste be den Helige Ande om att påminna er allt om vad ni har lärt sig och allt ni har läst. Men den heliga anden kommer bara att påminna dig om vad du har lärt dig och vad du har läst, därför måste du vara engagerad i att studera och läsa, för att maximera kraften hos Helig ande.

3). Förklara din framgång: Ja, du måste dristigt beordra din framgång i böner. Markus 11: 23-34 berättar för oss att vi kan ha det vi säger. Därför, om du vill se framgång i dina tentor, måste du förklara dem och när du gör det i böner, ska du komma fram i flygande färger i Jesus namn.

Min bön för dig idag är denna, när du deltar i dessa böner för framgång i tentor, ska du aldrig sakna framgång i Jesus namn. Guds mäktiga hand kommer att leda dig genom din undersökning och du kommer ut med flygande färger i jesus namn. Be dessa böner i tro och förvänta dig att du lyckas med tentor i Jesu namn.

KORUM

1. Fader, jag tackar dig för förmånen att skriva denna undersökning idag i Jesus namn
2. Fader, jag begick denna undersökning (Nämn undersökningens namn) i dina händer i Jesu namn.
3. Fader, jag förklarar att hela ämnet inte kommer att vara för starkt för mig i Jesu namn
4. Jag förklarar idag att jag har Kristi visdom, därför förstår jag alla ämnen i Jesu namn
5. Sweet Holy Spirit, vägled mig när jag studerar för denna tentamen i jesusnamn
6. Kära Helige Ande, bring till mitt minne allt jag har läst och att jag har lärt mig i Jesus namn
7. Fader, låt din tjänst vara med mig genom hela denna tentamen i Jesu namn,
8. Fader, jag tackar dig för att du är den Gud som ger makt för att lyckas i Jesu namn
9. Fader, jag tackar dig för Kristi visdom som arbetar i mig i Jesus namn
10. Fader Jag förklarar att jag inte kommer att misslyckas med denna tentamen i Jesu namn
11. Oavsett hur tufft detta examnaton är, ska jag lyckas svettfritt i Jesus amen
12. Jag förklarar att inget berg är starkt nog för att motstå mig i Jesu namn
13. Jag förklarar ogiltigt alla fiendens planer för att föra mig ner i tentamen i Jesu namn
14. Jag förklarar att Guds tjänst som ger framgång ska ge dig stor framgång i Jesu namn
15. Jag avvisar bakslag i mitt liv i Jesu namn
16. Jag avvisar misslyckande i mitt liv i Jesu namn
17. Fader, beställ mina steg i ditt ord i Jesus namn
18. Fader, jag förklarar idag att eftersom Jesus är min herde, kommer jag aldrig att sakna riktning i mina studier igen i Jesu namn
19. Pappa, beställ mina steg till rätt ämnen och till rätt tid i Jesu namn
20. Fader, tack för att du välsignade mig med stor visdom
21. Fader, låt din visdom vägleda mig på min dag för att säga aktiviteter i Jesus namn
22. Fader, gravera mig med visdomens ande när jag kör livets lopp i Jesu namn
23. Låt visdom ses i min dagliga verksamhet i Jesu namn
24. Far, ge mig visdom i hur jag förhåller mig till människor dagligen i Jesus nam
25. Far, ge mig visdom när det gäller min make i Jesus namn
26. Far, ge mig visdom när det gäller mina barn i jesusnamn
27. Far ger mig visdom när jag hanterar min chef på kontoret i Jesus namn
28. Far, ge mig visdom när jag hanterar mina underordnade i Jesu namn
29. Fader, tack för att du gav mig övernaturlig visdom i Jesu namn.
30. Far, tack för svar på mina böner.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.