Psalm 35 Bön poäng mot orättvisa fiender

1
28650

Psaltaren 35: 1
Bör min sak, HERRE, med dem som strävar med mig: slåss mot dem som strider mot mig.

Idag ska vi titta på psalm 35 bönpunkter mot orättvisa fiender. Detta bön poäng är för dem som har attackerats av fiende utan orsak, de som har betalats tillbaka med det onda för det goda de har visat, de som har behandlats orättvist av onda människor. Om du faller in i någon av denna kategori idag, har du kommit till rätt plats. Genom denna psalm 35 bönpunkter, kommer Gud att ge dig rättvisa över alla dina motståndare i Jesu namn.
Som kristna måste vi förstå att vår verkliga fiende är djävulen, han fungerar bara genom poserade mänskliga fartyg. Detta mänskliga fartyg utför onda handlingar mot djävulen mot oskyldiga människor. Mina älskade bröder, det finns ondska i den här världen, du behöver inte provocera djävulen för att han ska attackera dig, det faktum att du är en kristen är tillräckligt med anledning till att hela helvetet är emot ditt liv. I Matteus 16:18 sa Jesus 'helvetets portar ska inte segra mot kyrkan'. Detta betyder helt enkelt att om du är ett Guds barn, kommer helvetets portar alltid att kämpa med ditt öde. När du engagerar dig i denna psalm 35 bönspunkter mot orättvisa fiender idag, kommer alla helvetes portar böjas inför dig i Jesus namn.

Psalm 35 bönpunkter är a krigföringens bönpunkter. Det är en bön för att sätta dig som kristen i ett stötande humör. Jag berättar alltid för de troende som inte låter djävulen attackera dig innan du försvarar dig, snarare, alltid vara på spirituell varning, vara en bönvakt, en troende som ber alltid. Genom konsekventa böner håller vi vårt kristna liv i eld och när vi är i eld, får ingen fiende segra över oss. Detta är min bön för dig idag, när du engagerar dig i denna psalm 35 bönpunkter, varje ondskaps ondska under ditt liv ska återvända till deras huvuden i jesus namn. Alla de som har behandlat dig orättvist ska dömas av din Fader i himlen i jesus namn. Genom denna bönpunkter ska varje fiende i ditt liv böja sig för jesusnamn. Jag uppmuntrar dig att engagera sig i denna psalm 35 bönpunkter med tro och av hela ditt hjärta. Du ska övervinna i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Psalm 35 Bönpunkter

1. Fader, ber min sak med dem som strävar med mig i Jesus namn
2. Fader står upp och slåss mot dem som kämpar mot mig i Jesus namn
3. Stå upp o Herre och försvara mig från dem som är för starka för mig i Jesus namn
4. Fader drar också spjutet och stoppar vägen mot dem som förföljer mig i Jesus namn
5. Fader, jag förklarar idag att du är min frälsning i Jesu namn
6 .. Låt dem bli förvirrade och skämmas som söker min själ i Jesus namn.
7. låt dem vändas tillbaka och förvirras som tänker min skada i Jesu namn.
8. Låt dem vara som kvist inför vinden, och låt HERRENS ängel jaga dem i Jesu namn.
9. Låt deras väg vara mörkt och hal: och låt HERRENS ängel förfölja dem i Jesus namn.
10. Låt förstörelse komma över honom omedvetet; och låt sitt nät som han har gömt fånga sig själv. Låt honom falla i dennes förstörelse.
11. Låt dem skämmas och förvirras tillsammans som gläder mig över min skada: låt dem klädas av skam och vanära som förstärker sig mot mig i Jesus namn.
12. Låt dem ropa av glädje och vara glada som gynnar min rättfärdiga sak. Ja, låt dem ständigt säga: Låt HERREN bli stor, som har glädje över sin tjänares välstånd i Jesu namn.
13. Låt de som välsigne mig välsignas, och låt alla som förbannar mig förbannas i Jesu namn
14. Låt den gudomliga partiets lag börja fungera till min fördel, i Jesu namn.
15. Varje demonisk anläggning på min arbetsplats och mitt företag som kämpar mot mina framsteg, kraschar och sönderfaller i Jesu namn.
16. Varje djävuls fäste över mitt liv, bryt nu i Jesu namn.
17. Jag drar ner varje yttre fästning som motverkar mina framsteg, i Jesu namn.
18. Varje satanisk plan för att genera mig, upplösas av eld, i Jesu namn.
19. Varje samling av de ogudlösa mot mig, fysiskt eller andligt, sprids till öde, i Jesu namn.
20. Jag avbryter varje rapport som tas upp mot mig i mörkeriket i Jesu namn.
21. Jag avbryter alla anklagelser som anförts mot mig i rikets mörker, i Jesu namn.
22. Jag avbryter varje anklagelse som väckts mot mig i mörkeriket i Jesu namn.
23. Jag återkallar och upphäver varje dom som fattats över mig i mörkret, i riket
Jesu namn.
24. Jag avbryter varje beslut som gått över mig i mörkeriket, i Jesu namn.
25. Jag avbryter varje fördömelse som har övergått mig i riket av mörkret, i Jesu namn.
26. Jag förlamar onda händer för att utföra sitt företag mot mig, i Jesu namn.
27. Jag saboterar fiendens operationer som beställts mot mitt liv, i Jesu namn.
28. Jag sprider alla sataniska ansträngningar från fienden som beställts mot mitt liv, i Jesu namn.
29. Varje fiendens arbete på mitt välstånd får dubbel misslyckande i Jesu namn.
30. Varje krig som drivs mot mitt liv av fiender, får dubbel skam, i Jesu namn
Tack Fader för att du besvarade mina böner i Jesus namn.


KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.