30 kraftfulla tacksägelsefödelsedagsböner

1
36872
rayers födelsedag

Psalms 139: 13: Ty du har besatt mina tyglar; du har täckt mig i min mors sköte. 139: 14: Jag vill berömma dig; ty jag är fruktansvärt och underbart skapad: underbara är dina gärningar; och att min själ vet rätt.

Hurra!!! det är din födelsedag idag. varje födelsedag säsong är alltid en spännande säsong, det är alltid en säsong för att fira livets gåva. Som kristna är det också dags att tacka Gud för hans trofasthet för att hålla dig vid liv. Idag ska vi titta på 30 kraftfulla födelsedagsböner. Gud är vår skapare, livgivaren, vår födelsedagsfirande är inte fullständig förrän vi har tackat Gud. Bibeln talar i Psaltaren 92: 1-2, den säger 'det är bra att tacka Herren'. Detta tacksägelse födelsedagsböner leder dig när du uppskattar Gud för all hans godhet och barmhärtighet i ditt liv. När du går in i denna nya tid ser jag Guds nåd öka i ditt liv i Jesus namn.

Varför tacksägelsefödelsedagsböner?

För många människor handlar födelsedagar om att äta, dansa och glädja, medan alla de är fantastiska, det finns mer än födelsedagar än så. Vi måste förstå att livet vi gav är en gåva från Gud och inte vår rätt eller genom våra ansträngningar. När vi inser detta kommer det inte vara svårt att delta i tacksägelsefödelsedagsböner.
Man kan fråga, "varför skulle jag till och med tacka Gud, jag har inte gjort stora framsteg ännu" ja det är sant, du kanske inte har kommit dit du vill vara ännu, men du är inte där du brukade vara tidigare. Några av dina kollegor är döda, andra är på sjukhus, andra lever i värsta förhållanden än du lever. Du är bättre än dem, inte för att du är mer rättfärdig eller heligare än de är, det är helt enkelt av nåden av Gud att du är där du är idag. När du förstår detta kommer du alltid att delta i tacksägelsedagsböner varje gång du firar din födelsedag. Jag uppmuntrar dig idag, skapa tid att tacka Gud när du firar din födelsedag, överlämna ditt liv igen till Gud när du går in i ett nytt år. Jag ser att du går in i nästa fas i ditt liv framgångsrikt i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

TAKSGIVANDE FÖDELSEDAGBÄNARE

1). Pappa, jag tackar dig för att du har lagt ett nytt år till min ålder idag
2). Du är verkligen en stor Gud, tack pappa för din oändliga barmhärtighet och nåd över mig
3). Tack Herre för din oöverträffade tjänst som du har duschat över mitt liv.
4). Åh Gud, du är verkligen min far och min kung, jag kommer att tjäna dig för evigt i Jesus namn
5). Tack pappa för att du förlåtit mig alla mina synder i jesus namn
6). Tack pappa för att du läkt mig från alla sjukdomar och sjukdomar i Jesu namn
7). Tack Fader för att du räddade mitt liv från förstörelse i Jesus namn
8). Tack pappa för att du frustrerade alla fiender i mitt liv i jesusnamn
9). Pappa, tack för att du fick mig att fira min hälsning och helhet i födelsedag i Jesus namn.
10). Pappa tack för dina dagliga försörjningar för mig de senaste åren i jesus namn.
11). Fader, jag tackar dig för att denna nya tid och år ska vara bra för mig och mitt hus i Jesu namn
12). Fader, jag tackar dig för allt genom denna nya tid och framöver, jag ska skratta och fira i Jesu namn
13). Fader, jag tackar dig för allt genom min nya tid och utanför kommer ingen att säga mig "ledsen" i Jesus namn.
14). Fader, jag tackar dig för allt genom min nya tid och framöver, det ska vara grattis hela vägen för mig i Jesus namn
15). Fader, jag tackar dig för allt genom denna nya tid och utanför kommer inget ont att falla mig i Jesus namn.
16). Fader, jag tackar dig för mig och mitt hus kommer att bevaras hela året och därefter i Jesus namn.
17). Fader, jag tackar dig för att min födelsedag och nya ålder för mig ska vara mitt år för favorit i Jesus namn.
18). Fader, jag tackar dig för min födelsedag och ny tid kommer att vara ett år med firande i Jesus namn.
19). Fader, jag tackar dig för att sjukdomar och sjukdomar ska vara långt ifrån mig i år och utöver i Jesus namn.
20). Fader, jag tackar dig för bristen och önskan ska vara långt ifrån mig och mitt hushåll i år och därefter i Jesus namn
21). Fader, jag tackar dig för att dina änglar kontinuerligt ska bevara våra familjer i år och därefter i Jesus namn.
22). Fader, jag tackar dig för denna nya tid och året ska vara mitt fruktbara år, jag ska vara fruktbart på alla områden i mitt liv i Jesus namn
23). Fader, jag tackar dig för att jag kommer att dominera mina omständigheter i mitt nya år och år
24). Fader, jag tackar dig för i denna årsålder och år, jag ska tjäna dig mer än tidigare i Jesus namn
25). Fader, jag tackar dig för att du gjorde rätt företag i år i Jesus namn
26). Fader, jag tackar dig för att du förtjänade mig med visdomens anda i Jesu namn
27). Fader, jag tackar dig för att du väckte mig från ingenting och fick mig att sitta på kunglig tron ​​i det nya året i Jesus namn.
28). Fader, jag tackar dig för att du gjorde mig avund mot mina kamrater i Jesus namn
29). Fader, jag tackar dig för din gudomliga närvaro någonsin med mig hela året och därefter i Jesus namn
30). Fader, jag tackar dig för att du accepterar min tacksägelse i Jesu namn.


 

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

1 KOMMENTAR

  1. Seigneur merci infiniment pour tous ces hommes et femmes qui te connaissent et te rendent grâce, je te bénis pour leurs vies oh Dieu,
    Je te rends grâce également pour mon anniversaire que je célèbre demain,
    Aucun mot ne pourras exprimé ma reconnaissance devant toi mon Dieu, je te dis juste merci, merci, merci et merci pour tout.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.