Hjälp är på väg

0
2973
Morgonhängivenhet

MARK 10: 46-52

I dagens morgonhälsa ska vi titta på Gud, vår hjälper. Har du någonsin känt dig hjälplös och erkänt att du är hjälplös? Nej, det är du inte! Gud är din hjälpare. Har du glömt Jesu råd att ”be och det kommer att ges er, söka och du ska hitta, slå och det ska vara öppet för er” (Matt. 7: 7 Matt. 21:22 & Johannes 14:14)

Psalmisten förstod detta. När han var i brådskande behov ropade han ”Jag lyfter upp mina ögon till bergen, varifrån min HJÄLP kommer, min hjälp kommer från Herren, som gjorde himmel och jord” (Psalms 121: 1-2). Om du har fått den Helige Ande är Guds kullar inte längre begränsade till din kyrka eller en viss mötesplats med Gud. Så länge du dyrkar Gud i ande och i sanning, kan du påkalla honom var som helst när som helst.

Men ibland riktar vi oss åt en viss person eller plats, även efter att vi har frågat Gud om hjälp eftersom vi är så säkra på att Gud kommer att använda dem för att besvara böner.

Hjälp från män som inte är orkestrerad av Gud kan ge kortvarig lättnad och evig ånger, men hjälp inspirerad av Gud genom män kommer att ge varaktig lösning och evig glädje.

Gud ensam är skaparen av alla. Han kan använda vem som helst och vad som helst för att hjälpa dig. Behöver du hjälp angående något problem?

Erkänn Gud, inte hans varelser, som källan till din hjälp. Lyft nu upp ögonen till honom med tro, hopp, stor förväntan, lust och förtroende. Du kommer inte bli besviken.

LÅT OSS BE

1. Hjälpare till mitt öde, Jesus Kristus, uppstå, skicka mig hjälp från din helgedom i Jesu namn

2. Mina gudomliga hjälpare från jordens fyra hörn, värmer Herrens ord, lokaliserar mig i eld, i Jesu namn

3. Varje ondska ord som talas i min hemstad mot mitt öde, backfire, i Jesu namn

4. Mitt livs salt kommer inte att bli sand i Jesu namn

5. Varje kraft som magnetiserar mig till mönstret av bakåtriktighet, begraver jag dig levande, i Jesu namn

6. Varje man som är född av en kvinna och talar onda ord och yttranden mot mitt öde, åska av Gud, riva dem i stycke, i Jesu namn

7. Varje man eller kvinna som sitter på en matta och ber onda böner mot min far framåt, min far, tar bort sanden från deras ben, i Jesu namn

8. Tack Jesus för besvarade böner

Bibelläsning

Jer. 26-29

Minnesvers

Jesaja 49: 10

annonser
tidigare artikelMorgonhängivenhet
nästa artikelBön för nationen Ghana
Jag heter Pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de senaste dagarna. Jag tror att Gud har gett alla troende med konstig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen bör förtrycks av djävulen, vi har kraften att leva och gå i dominans genom böner och Ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller Chatta mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig till vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här