Hjälp är på väg

1
14359
Morgonhängivenhet

MARKUS 10: 46-52

I dagens morgonhängivenhet ska vi titta på Gud, vår hjälpar. Har du någonsin känt dig hjälplös och medgett att du är hjälplös? Nej, det är du inte! Gud är din hjälpare. Har du glömt Jesu råd att ”be och det ska ges dig, sök och du skall hitta, knacka och det ska vara öppet för dig” (Matt. 7: 7 Matt. 21:22 & Johannes 14:14)

Psalmisten förstod detta. När han var i nöd, ropade han ”Jag lyfter mina ögon mot bergen, varifrån kommer min HJÄLP, min hjälp kommer från Herren, som skapade himmel och jord” (Psaltaren 121: 1-2). Om du har tagit emot den Helige Ande är Guds kullar inte längre begränsade till din kyrka eller en särskild mötesplats med Gud. Så länge du tillber Gud i ande och sanning kan du anropa honom var som helst när som helst.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Men ibland riktar vi oss åt en viss person eller plats, även efter att vi har frågat Gud om hjälp eftersom vi är så säkra på att Gud kommer att använda dem för att besvara böner.


Hjälp från män som inte är orkestrerad av Gud kan ge kortvarig lättnad och evig ånger, men hjälp inspirerad av Gud genom män kommer att ge varaktig lösning och evig glädje.

Gud ensam är Skaparen av allt. Han kan använda vad som helst och vad som helst för att hjälpa dig. Behöver du hjälp med något problem?

Erkänn Gud, inte hans varelser, som källan till din hjälp. Lyft nu upp dina ögon för honom med tro, hopp, stor förväntan, lust och förtroende. Du kommer inte bli besviken.

LÅT OSS BE

1. Hjälpare till mitt öde, Jesus Kristus, uppstå, skicka mig hjälp från din helgedom i Jesu namn

2. Mina gudomliga hjälpare från jordens fyra hörn, värmer Herrens ord, lokaliserar mig i eld, i Jesu namn

3. Varje ondska ord som talas i min hemstad mot mitt öde, backfire, i Jesu namn

4. Mitt livs salt kommer inte att bli sand i Jesu namn

5. Varje kraft som magnetiserar mig till mönstret av bakåtriktighet, begraver jag dig levande, i Jesu namn

6. Varje man som är född av en kvinna och talar onda ord och yttranden mot mitt öde, åska av Gud, riva dem i stycke, i Jesu namn

7. Varje man eller kvinna som sitter på en matta och ber onda böner mot min far framåt, min far, tar bort sanden från deras ben, i Jesu namn

8. Tack Jesus för besvarade böner

Bibelläsning

Jer. 26-29

Minnesvers

Jesaja 49: 10

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelMorgonhängivenhet
nästa artikelBön för nationen Ghana
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

  1. Dessa artiklar förstärkte verkligen mitt intellekt i morse. Guds Ande var mycket utbredd när jag talade orden om att besegra ormarna och skorpionerna. Jag litar på Gud och han har hört mig från höjden i Jesu Kristi namn. Tack för din vägledning i detta område av mitt liv där Satan har släppt sina krafter mot mig. Jag skrattar åt Satan och hans agenter på grund av auktoriteten, MAKT OCH HERRAVÄRDE som Gud har gett mig och till och med dina bönebeskrivningar som leder mig i seger och en annan nivå av tro på Gud Fadern, Gud Sonen och Gud den Helige Anda. Jag ber att Gud kommer att fortsätta att välsigna dig rikligt i allt du gör och framgånga det i Jesu Kristi heliga namn. Tack igen, minister Margaret Watson Roberson

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.