Morgonhängivenhet

0
16779
Morgonhängivenhet

God morgon människor av en stor Gud, låt oss bara upprepa det som Gud har sagt om oss i morgon.

 

”Och detta är mitt förbund med dem,” säger Herren. ”Min ande kommer inte att lämna dem, och jag kommer inte heller att ge dessa ord. De kommer att vara på dina läppar och på dina barns och dina barns barn för evigt. Jag, Herren, har talat!

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Jesaja 59:21 NLT.


 

Därför,

Herren är min styrka och min sång, och han har blivit min frälsning; detta är min Gud, och jag vill prisa honom, min fars Gud, och jag skall upphöja honom.

Exodus 15: 2 ESV

 

Åh, att du skulle springa från himlen och komma ner! Hur skulle bergen skaka i din närvaro! När eld får trä att brinna och vatten koka, skulle din ankomst få nationerna att darras. Då skulle dina fiender lära sig orsaken till din berömmelse! När du kom ner för länge sedan gjorde du fantastiska gärningar utöver våra högsta förväntningar. Och åh, hur skakade bergen! För sedan världen började har inget öra hört och inget öga har sett en Gud som du, som arbetar för dem som väntar på honom! Du välkomnar dem som gärna gör gott, som följer gudomliga vägar ...

 

Därför förenar du er, o människor, så kommer ni att gå i stycke. Hör alla yttersta länder; bära er själva, ta råd tillsammans, det ska bli intet; tala ordet, så kommer det inte att stå; ty Gud är med mig. Är en. 8: 9-10

 

Som ett resultat av mitt förbund med min Gud, och mitt beröm och tillbedjan av min Gud, kommer Herren att få sitt ansikte att lysa över mig alltid, han ska vara nådig mot mig och mitt. Hans ljus kommer att lysa på min väg och hans favor kommer att omfatta mig alla mina dagar i Jesus namn

 

Från och med nu, när jag uppmanar Herrens namn, kommer han att räcka ut sin hand och lyfta mig upp över alla mina fiender och deras verk mot mig och han befriar mig från alla i Jesus namn

 

Se, varje makt / person / demon som är uppräknade mot mig ska skämmas och förvirras: de ska vara som ingenting; och kraften och folket som strävar med mig ska förgå. Jag ska söka efter dem och inte hitta dem ens de krafter som strider mot mig och mina. De som kriger mot mig ska vara som ingenting i Jesus namn

 

I dessa tider och för evigt mer, kommer inget vapen som är utformat mot mig att blomstra, och varje tunga som reser sig mot mig är redan fördömd, i Jesus namn

 

Barnen till de som drabbade mig, kommer att böja sig för mig, och alla de som föraktade mig, ska böja sig vid mina fötter, i Jesus namn

 

När fienden ser Jesu blod, kommer de att gå över, förstörare kommer inte att kunna komma in i mitt hus på grund av Jesu blod, i Jesu namn

 

Herre vi tackar dig för ditt ord som aldrig misslyckas och för att besvara våra böner i Jesus namn

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelMORGEN AVVOTION: ÅTERLÖSNING AV TIDEN
nästa artikelHjälp är på väg
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.