Morning Devotion

0
3000
Morning Devotion

God morgon människor av en stor Gud, låt oss bara upprepa det som Gud har sagt om oss i morgon.

”Och detta är mitt förbund med dem,” säger Herren. ”Min ande kommer inte att lämna dem, och jag kommer inte heller att ge dessa ord. De kommer att vara på dina läppar och på dina barns och dina barns barn för evigt. Jag, Herren, har talat!

Jesaja 59:21 NLT.

Därför,

Herren är min styrka och min sång, och han har blivit min frälsning. detta är min Gud, och jag berömmer honom, min fars Gud, och jag kommer att upphöja honom.

Exodus 15: 2 ESV

Åh, att du skulle brista från himlen och komma ner! Hur bergen skulle skaka i din närvaro! Eftersom eld får trä att brinna och vatten kokar, skulle ditt kommande få nationerna att skaka. Då skulle dina fiender lära sig orsaken till din berömmelse! När du kom ner för länge sedan gjorde du fantastiska gärningar över våra högsta förväntningar. Och åh, hur bergen skakade! För sedan världen började har inget öra hört och inget öga har sett en Gud som du, som arbetar för dem som väntar på honom! Du välkomnar de som gärna gör gott, som följer gudomliga vägar ...

Därför förenar du er, o människor, så kommer ni att gå i stycke. Hör alla yttersta länder; bära er själva, ta råd tillsammans, det ska bli intet; tala ordet, så kommer det inte att stå; ty Gud är med mig. Är en. 8: 9-10

Som ett resultat av mitt förbund med min Gud, och mitt beröm och tillbedjan av min Gud, kommer Herren att få sitt ansikte att lysa över mig alltid, han ska vara nådig mot mig och mitt. Hans ljus kommer att lysa på min väg och hans favor kommer att omfatta mig alla mina dagar i Jesus namn

Från och med nu, när jag uppmanar Herrens namn, kommer han att räcka ut sin hand och lyfta mig upp över alla mina fiender och deras verk mot mig och han befriar mig från alla i Jesus namn

Se, varje makt / person / demon som är uppräknade mot mig ska skämmas och förvirras: de ska vara som ingenting; och kraften och folket som strävar med mig ska förgå. Jag ska söka efter dem och inte hitta dem ens de krafter som strider mot mig och mina. De som kriger mot mig ska vara som ingenting i Jesus namn

I dessa tider och för evigt mer, kommer inget vapen som är utformat mot mig att blomstra, och varje tunga som reser sig mot mig är redan fördömd, i Jesus namn

Barnen till de som drabbade mig, kommer att böja sig för mig, och alla de som föraktade mig, ska böja sig vid mina fötter, i Jesus namn

När fienden ser Jesu blod, kommer de att gå över, förstörare kommer inte att kunna komma in i mitt hus på grund av Jesu blod, i Jesu namn

Herre vi tackar dig för ditt ord som aldrig misslyckas och för att besvara våra böner i Jesus namn

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här