MORGEN AVVOTION: ÅTERLÖSNING AV TIDEN

1
15770
Morgonhängivenhet

 

Pred. 3: 1-8

TID är den mest värdefulla skatten som Gud har gett människan att handla med.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

TID kan vara en säsong som präglas av specifika aktiviteter och händelser (Pred. 3: 1-8). Mannen är en produkt av hur och vad han använder sin tid för. Älskade, vilken tid i ditt liv är du nu? Är det morgon, eftermiddag eller kväll? Hur mycket vinst har du gjort med den tid som Gud gav dig att handla med? Hur skulle du lösa in din återstående tilldelade tid för att undvika slöseri eller underskott? Det är hög tid att genomföra en hjärtfiltig sökning om ditt liv och se hur du har gått med din Gud givet tid.


De 5 kloka jungfruerna visste att brudgummen skulle komma och de trimmade sina lampor! Var redo! . Det är inte vad du gör då och då. Det är vad du gör minut skyldig minut som gör skillnaden. Slutets tid är nära, en tid av trubbel som aldrig förr sedan det fanns en nation till och med den tiden, Guds folk skall räddas, alla som kommer att finnas skrivna i boken (Daniel 12: 1) är ditt namn skrivet där?

Låt oss be

Eventuella skador på mitt öde, ska repareras i Jesu namn

O Herre, återställ mig till din ursprungliga design för mitt liv

O Herre, välsigna mig och förstora min kust.

Jag vägrar att verka under mitt gudomliga öde i Jesu namn

O lorda mina ögon, händer och fötter för att hitta mitt gudomliga syfte i Jesu namn

Varje kraft som strider mot mitt gudomliga öde, sprids till öde i Jesu namn

Låt spännande andan komma över mig i Jesu namn

Tack Jesus för besvarade böner

Bibelläsning
Jesaja 54- 58

Minnesvers
Rev 2: 7

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelMorgonhängivenhet: Precious
nästa artikelMorgonhängivenhet
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.