MORGEN AVVOTION: ÅTERLÖSNING AV TIDEN

1
3015
Morning Devotion

Pred. 3: 1-8

TID är den mest värdefulla skatten som Gud har gett människan att handla med.

TID kan vara en säsong som präglas av specifika aktiviteter och händelser (Pred. 3: 1-8). Mannen är en produkt av hur och vad han använder sin tid för. Älskade, vilken tid i ditt liv är du nu? Är det morgon, eftermiddag eller kväll? Hur mycket vinst har du gjort med den tid som Gud gav dig att handla med? Hur skulle du lösa in din återstående tilldelade tid för att undvika slöseri eller underskott? Det är hög tid att genomföra en hjärtfiltig sökning om ditt liv och se hur du har gått med din Gud givet tid.

De fem kloka jungfrurna visste att brudgummen skulle komma och de klippte sina lampor! Var redo! . Det är inte vad du gör en gång i taget. Det är vad du gör minut skyldar minut som gör skillnaden. Tiden för slutet är nära, en tid av besvär som aldrig var sedan det fanns en nation även till den tiden, Guds folk ska räddas, alla som ska hittas skrivna i boken av (Daniel 5: 12) är ditt namn skrivet där?

Låt oss be

Eventuella skador på mitt öde, ska repareras i Jesu namn

O Herre, återställ mig till din ursprungliga design för mitt liv

O Herre, välsigna mig och förstora min kust.

Jag vägrar att verka under mitt gudomliga öde i Jesu namn

O lorda mina ögon, händer och fötter för att hitta mitt gudomliga syfte i Jesu namn

Varje kraft som strider mot mitt gudomliga öde, sprids till öde i Jesu namn

Låt spännande andan komma över mig i Jesu namn

Tack Jesus för besvarade böner

Bibelläsning
Jesaja 54- 58

Minnesvers
Rev 2: 7

annonser
tidigare artikelMorning Devotion: Precious
nästa artikelMorning Devotion
Jag heter Pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de senaste dagarna. Jag tror att Gud har gett alla troende med konstig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen bör förtrycks av djävulen, vi har kraften att leva och gå i dominans genom böner och Ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller Chatta mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig till vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här