Morning Devotion: Precious

0
2238
Morning Devotion

DYRBAR. Av Mhlekazi

Matthew 26: 26-29:
Och när de ätade, tog Jesus bröd och välsignade det och bröt det och gav det till lärjungarna och sade: Ta, ät; det här är min kropp. 26:27 Och han tog koppen och tackade och gav dem dem och sade: Drick allt av det; 26:28 För detta är mitt blod från det nya testamentet, som för många förkastas för syndernas förlåtelse. 26:29 Men jag säger eder: Jag kommer inte dricka hädanefter av denna frukt av vinrankan, förrän den dag då jag dricker den ny hos dig i min fars rike.

Idag kommer vi att titta på ämnet Precious i dagens hängivenhet. Det faktum att synd påverkade människans blod (genom Adam) gjorde att jungfrufödelsen var nödvändig. Om Kristus skulle vara Adams son, hade han inte varit en syndlös man. Han hade inte en droppe av Adams blod i sina vener eftersom han inte hade en mänsklig far. Fröet av en man blev inte befruktad för Kristus födelse. Den dolda kroppen var av Maria, men hans blod var från den Helige Anden. Och eftersom han inte hade någon mänsklig far, var han en ättling av David enligt köttet.

Jesuskropp sönderdelades inte efter tre dagar, men Lazarus kropp gjorde efter 3 dagar (PSALMS 4:16) Varje droppe blod som flödade i hans kropp finns fortfarande och är lika färsk som det var när det flödade från hans sår. Jesu blod är ett av de kraftfullaste vapen vi kan använda i bön. Pläd blodet i bön och det kommer att tala för dig (Heb. 10:12). Det talar liv och förlåtelse medan Abels blod gråter för död och hämnd. Oavsett Jesu blod appliceras eller vädjas av tro, kan satan inte vidröra den person eller situation som tillämpas. Han kan inte gå förbi Jesu blod.

Satan tål inte Jesu blod.

Som en troende på Jesus Kristus är ditt skydd och gömställe under blodet. Det är tro på blodet som ger dig seger över djävulen och alla problem du kan stöta på. Tillämpa det genom tro och du kommer att vittna att ”det finns makt Mighty i blodet”

Låt oss be

1. Satan, jag håller Jesu blod mot dig och förklarar att du permanent har besegrats i Jesu namn

2. Jag går in i Helgedomen med Jesu blod i Jesu namn

3. Genom Jesu blod skämmer jag andan som stillastående på något område i mitt liv i namnet om Jesus

4. Genom kraften i Jesu blod befaller jag alla mina försenade vittnesmål att manifestera med eld i Jesu namn

5. Jesu blod, få dödsdomen på trolldomskraft som hindrar min skratt och firande i Jesu namn

6. Jesu blod, återställ för mig allt gott som fienden stulit från mig i Jesu namn

7. Jag omger mitt liv och kan inte med Jesu blod, i Jesu namn

8. Tack Lord Jesus för besvarade böner

Bibelläsning
Jer 7: 9

Minnesvers

Efesierbrevet 1: 7

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här