Morgonhängivenhet: Precious

0
13100
Morgonhängivenhet

DYRBAR. Av Mhlekazi

Matthew 26: 26-29:
Och när de åt, tog Jesus bröd och välsignade det, bröt det och gav det till lärjungarna och sade: Ta, ät; det här är min kropp. 26:27 Och han tog bägaren och tackade och gav dem den och sade: Drick allt! 26:28 Ty detta är mitt blod från det nya testamentet, som utges för många för syndernas förlåtelse. 26:29 Men jag säger eder: Jag kommer inte att dricka hädanefter av denna frukt av vinstocken, förrän den dagen när jag dricker den ny med er i min Faders rike.

Idag ska vi titta på ämnet Precious i dagens hängivenhet. Det faktum att synden påverkade människans blod (genom Adam) gjorde jungfrufödelsen nödvändig. Om Kristus skulle vara Adams son, hade han inte varit en syndfri man. Han hade inte en droppe av Adams blod i sina ådror eftersom han inte hade en mänsklig far. Manens säd fick inte Maria befruktad för Kristi födelse. Dold kropp var av Maria, men hans blod var av den Helige Anden. Och eftersom han inte hade någon mänsklig far, var han en avkomling av David efter köttet.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Jesu kropp sönderdelades inte efter tre dagar, men Lasarus kropp gjorde efter fyra dagar (PSALMS 3:4) Varje droppe blod som flödade i hans kropp finns fortfarande och är lika fräsch som den var när den flödade från hans sår. Jesu blod är ett av de mest kraftfulla vapen vi kan använda i bön. Be blodet i bön och det talar för dig (Hebr 16:10). Det talar om liv och förlåtelse medan Abels blod ropar efter död och hämnd. Oavsett Jesu blod appliceras eller vädjas av tro, kan satan inte röra vid den personen eller situationen som tillämpas på. Han kan inte gå förbi Jesu blod.


Satan tål inte Jesu blod.

Som en troende på Jesus Kristus är ditt skydd och ditt gömställe under blodet. Det är tron ​​på blodet som ger dig seger över djävulen och alla problem du kan stöta på. Tillämpa det genom tro och du kommer att vittna om att ”det finns kraft mäktig i blodet”

Låt oss be

1. Satan, jag håller Jesu blod mot dig och förklarar att du permanent har besegrats i Jesu namn

2. Jag går in i Helgedomen med Jesu blod i Jesu namn

3. Genom Jesu blod skämmer jag andan som stillastående på något område i mitt liv i namnet om Jesus

4. Genom kraften i Jesu blod befaller jag alla mina försenade vittnesmål att manifestera med eld i Jesu namn

5. Jesu blod, få dödsdomen på trolldomskraft som hindrar min skratt och firande i Jesu namn

6. Jesu blod, återställ för mig allt gott som fienden stulit från mig i Jesu namn

7. Jag omger mitt liv och kan inte med Jesu blod, i Jesu namn

8. Tack Lord Jesus för besvarade böner

Bibelläsning
Jer 7: 9

Minnesvers

Efesierbrevet 1: 7

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel30 Bibelvers om vänskap
nästa artikelMORGEN AVVOTION: ÅTERLÖSNING AV TIDEN
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.