30 inspirerande bibelvers

0
22079
Inspirerande bibelvers

Jeremia 29:11:
Ty jag känner de tankar som jag tänker åt dig, säger HERREN, tankar om fred och inte om det onda, för att ge dig ett förväntat slut.

Idag ska vi titta på inspirerande bibelvers. Ordet inspiration betyder att bli stimulerad mentalt eller en positiv känsla av spänning. Bibeln är fylld med inspirerande bibelvers. Dessa bibelvers väcker upp oss och ökar vår förväntan på goda saker som kommer. Till exempel bibeln som talar i Markus 9:23, den säger att om vi kan tro, allt är möjligt för honom som tror. Vad innebär detta? Det betyder att det inte finns några begränsningar för vår tro, det betyder att vad vi än sätter våra hjärtan att uppnå kan vi uppnå det. Dessa är verkligen en stor sanning att se. I Matteus 17:20 ser vi också att ingenting ska vara omöjligt för oss. Du förstår, Bibeln innehåller ord av Gud och Guds ord är sant.

Dessa inspirerande bibelvers kommer att öppna våra ögon för att se vad Gud har ordinerat för oss i livet. Det kommer att uppmuntra oss och motivera oss till framgång i livet. Jesus sa att det bara är sanningen som kan befria oss. Dessa inspirerande bibelvers är de råa sanningarna från Guds ord som har förmågan att befria oss från alla livets begränsningar. När du studerar dessa bibelvers i dag vill jag att du ska tro på alla ord i det, låt det inspirera dig till storhet, kom ihåg att varje Guds ord stöds av Guds Ande. Min bön för dig idag är denna: Denna inspirerande Bibelvers kommer att göra dig till en super framgång i Jesus namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

BIBELVERSER

1. Hebreerbrevet 12: 1-2:
Därför ser vi att vi också är förknippade med ett så stort moln av vittnen, låt oss lägga åt varje vikt och synden som så lätt plockar oss, och låt oss springa med tålamod det lopp som ställs inför oss, 12: 2 till Jesus, vår författares och efterbehandlare; som för glädjen som ställdes inför honom uthärdat korset, föraktade skam och satt ner till höger om Guds tron.


2. 1 Korinter 15:58:
Därför, mina älskade bröder, var i ständig, oföränderlig, alltid överflödig i Herrens verk, för att ni vet att ditt arbete inte är förgäves i Herren.

3. Joshua 1: 7:
Var bara du stark och väldigt modig, så att du kan se till att göra enligt all lag, som min tjänare Moses beordrade dig: vänd dig inte från den till höger eller till vänster, så att du kan lyckas var du än går.

4. Psalms 23: 1-6:
Psaltaren 23: 1 HERREN är min herde; Jag ska inte vilja. 23: 2 Han låter mig ligga i gröna betesmarker; han leder mig vid stillastående vatten. 23: 3 Han återställer min själ, han leder mig på rättfärdighetens vägar för hans namns skull. 23: 4 Även om jag vandrar genom dödens skuggdal kommer jag inte att frukta något ont; ty du är med mig; din stav och din stav trösta de mig. 23: 5 Du bereder ett bord framför mig inför mina fienders ansikte; du smörjer mitt huvud med olja; min kopp rinner över. 23: 6 Sannerligen kommer godhet och barmhärtighet att följa mig alla mina livs dagar, och jag kommer att bo i HERRENS hus för evigt.

5. Mosebok 31: 6:
Var stark och med gott mod, var inte rädd och inte rädd för dem; för HERREN din Gud, det är han som går med dig; han kommer inte att svika dig eller förlora dig.

6. Romare 1:17:
Ty däri uppenbaras Guds rättfärdighet från tro till tro: som det står skrivet: De rättfärdiga ska leva av tro.

7. James 1: 2-4:
Mina bröder, räkna det all glädje när ni faller i olika frestelser; 1: 3 Att veta detta, att försöket av din tro fungerar tålamod. 1: 4 Men låt tålamodet ha hennes perfekta verk, så att ni kan vara perfekta och hela och inte vill ha någonting.

8. 1 Peter 2: 9-11:
Men ni är en utvald generation, ett kungligt prästerskap, en helig nation, ett speciellt folk; att ni skulle visa berömmen från honom som har kallat er ur mörkret till sitt underbara ljus: 2:10 som tidigare inte var ett folk, men nu är Guds folk: som inte hade fått nåde, men nu har fick nåde. 2:11 Kära älskade, jag ber er som främlingar och pilgrimer, avhåller mig från köttsliga lyster, som kriger mot själen;

9. Hebreerbrevet 10: 19-23:
Därför har vi, bröder, frimodighet att gå in i det heligaste genom Jesu blod, 10:20 på ett nytt och levande sätt, som han har vignat för oss, genom slöjan, det vill säga hans kött; 10:21 och att ha en högpräst över Guds hus; 10:22 Låt oss närma oss med ett sant hjärta i full försäkran om tro, med att våra hjärtan strös från ett ondt samvete och våra kroppar tvättas med rent vatten. 10:23 Låt oss hålla fast vårt tros yrke utan att vika. (för han är trogen som lovat;)

10. 1 Johannes 3: 1-3:
Se, vilken kärlek Fadern har gett oss, så att vi skulle kallas Guds barn. Därför känner världen oss inte, för den kände honom inte. 3: 2 älskade, nu är vi Guds barn, och det framgår ännu inte vad vi ska vara; men vi vet att när han kommer att dyka upp, vi kommer att vara som honom; ty vi ser honom som han är. 3: 3 Och var och en som har detta hopp i honom rena sig, precis som han är ren.

11. 1 Johannes 3:22:
Och vad vi än ber, vi mottar av honom, för att vi håller hans bud och gör de saker som är glädjande för hans åsyn.

12. Markus 9:23:
Jesus sade till honom: Om du kan tro, är allt möjligt för honom som tror.

13. Matteus 21:22:
Och alla saker, allt vad ni ber i bön, genom att tro, kommer ni att få.

14. Nummer 23:23:
Visst finns det ingen förtrollning mot Jakob, och det finns ingen spådom mot Israel; enligt denna tid sägs det om Jakob och Israel: Vad har Gud gjort!

15. Efesierbrevet 3: 17-21:
Att Kristus kan bo i era hjärtan genom tro; att ni, när du är förankrade och förankrade i kärlek, 3:18 Kan kunna förstå med alla heliga vad som är bredden, längden och djupet och höjden; 3:19 Och att känna Kristi kärlek, som överlämnar kunskap, så att ni kan bli fyllda av all Guds fullhet. 3:20 Nu till honom som är i stånd att göra överflödigt över allt vad vi ber eller tänker, enligt den kraft som verkar i oss, 3:21 till honom vara härlighet i kyrkan av Kristus Jesus i alla tider, värld utan slut . Amen.

16. Filippians 3: 7-9:
Men vilka saker som fick mig, de som jag räknade förlust för Kristus. 3: 8 Ja utan tvekan, och jag räknar allt förutom förlust för överlägsenhet för kunskapen om Kristus Jesus, min Herre: för vilka jag har lidit förlusten av allt, och jag räknar dem men skötsel, så att jag kan vinna Kristus, 3 : 9 Och hittas i honom utan att ha min egen rättfärdighet, som är av lagen, utan den som är genom Kristi tro, den rättfärdighet som är av Gud genom tro:

17. 1 Korinter 16:13:
Se upp, stå fast i tron, avsluta er som män, var stark.

18. 2 Korintierbrevet 4: 16-18:
Därför svimmar vi inte; men även om vår yttre man förgås, ändå förnyas den inre mannen dag för dag. 4:17 För vår ljusa lidelse, som bara är ett ögonblick, fungerar för oss en mycket mer överlägsen och evig vikt av härlighet; 4:18 Medan vi inte ser på de saker som ses, utan på de saker som inte ses: ty det som ses är temporärt; men de saker som inte ses är eviga.

19. Klagomål 3: 22-23:
Det är av HERRENS barmhärtighet att vi inte förintas, för hans medkänsla misslyckas inte. 3:23 De är nya varje morgon, din trofasthet är stor.

20. 1 Korinter 13:12:
För närvarande ser vi genom ett glas, mörkt; men sedan ansikte mot ansikte: nu vet jag delvis; men då ska jag veta även som jag är känd.

21. Romare 8:38:
Ty jag är viss om att varken död eller liv, varken änglar eller furstendömen eller befogenheter eller något som nu, eller något som skall komma,

22. Romare 15:13:
Nu fyller Hoppens Gud dig med all glädje och fred genom att tro, att ni kan rinna i hopp, genom Helige Andens kraft.

23. Romare 8:31:
Vad ska vi då säga till dessa saker? Om Gud är för oss, vem kan vara emot oss?

24. Romare 8:28:
Och vi vet att allt samverkar till det bästa för dem som älskar Gud, för dem som är kallade efter hans beslut.

25. Romare 8:1:
Det finns därför ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus, som inte vandrar efter köttet utan efter Anden.

26. Johannes 15:13:
Större kärlek har ingen än detta, att en man lägger sitt liv åt sina vänner.

27. Jesaja 40: 28-31:
Har du inte känt? har du inte hört att den eviga Gud, HERREN, skaparen av jordens ändar, inte svimmar och inte tröttnar? det finns ingen sökning efter hans förståelse. 40:29 Han ger makt till de svaga; och till dem som inte har någon kraft ökar han styrkan. 40:30 Även ungdomarna ska svimma och bli trötta, och unga män kommer att falla fullständigt. 40:31 Men de som väntar på HERREN ska förnya sin styrka; de ska monteras med vingar som örnar; de ska springa och inte vara trötta; och de ska gå och inte svimma.

28. Ordspråken 17:17:
En vän älskar hela tiden, och en bror är född för motgång.

29. Psalms 34: 8:
O smaka och se att HERREN är god; välsignad är mannen som litar på honom.

30. Psalms 27: 4:
En sak har jag önskat av HERREN, som jag ska leta efter; så att jag kan bo i Herrens hus hela mitt liv för att se HERRENS skönhet och förhöra i hans tempel.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel30 Bibelvers om familjen
nästa artikel30 Bibelvers om vänskap
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.