Allmänna bönpunkter för din make

12
31670
Bön poäng för din man

Ordspråken 14: 1:
Varje klok kvinna bygger sitt hus, men den dumma plockar ner det med sina händer.

Förbindelsen är en institution skapad av Gud. Äktenskapet är också ordinerat av Gud till att vara mellan en man och en kvinna. För att upprätthålla ett äktenskap måste vi försöka lära känna vägarna till den som inrättade det i första hand. Många äktenskap kämpar idag eftersom Godfactor har tagits bort från den. Skiljas i världen idag är så hög eftersom par har övergett de gudomliga principerna för äktenskap. Idag ska vi titta på allmänna bönpunkter för din make. Denna bönpunkter ska fokusera på mannen som är chef för hemmet i varje äktenskap, i denna artikel kommer varje fru att förstå hur man hanterar frågor som har att göra med din make i ditt äktenskap. Denna bönpunkter är generella för män eftersom den inkluderar: bön för min man på jobbet, bön för min mans sinne, bön för min mans verksamhet, bön för min mans skydd, krigsbön för min man, bön för min fuskande man och också bön för min man att stoppa äktenskapsbrott. Jag tog mig tid att lista alla ovanstående böner så att du kan förstå att oavsett vilka frågor du står inför i ditt äktenskap idag, ska du överlämnas i Jesus namn.

Bön är nyckellösningen för varje äktenskap. Som hustru är det effektivaste sättet att få din man att komma hem och älska dig genom kraften av böner. 1 Korinthierna 11: 3 säger att människans huvud är Gud. När din man inte agerar rätt i ett äktenskap eller om djävulen angriper sitt liv eller sitt företag, måste du tjäna att ta saken till hans huvud i böner. De flesta kvinnor idag föredrar att möta sina män, attackera honom än att be för honom. Som kristen fru måste du alltid vara på knä och be för din man, du måste be för din man på jobbet, du måste be för din mans verksamhet, du måste be för din mans frälsning, du måste be för din fuskande man, oavsett utmaningen han står inför, måste du alltid rapportera problemet till Gud i böner.

Varje gång du som hustru ber för din man tar du med dig Gud i ditt äktenskap och när Gud är i ditt äktenskap kan inte djävulen övervinna ditt äktenskap. Oavsett djävulens attack på ditt äktenskap, när du deltar i bönekrig, ber du denna allmänna bönpoäng för din man, jag ser att Gud befriar din man från den träldomen i Jesus namn. Varje främmande kvinna i din mans liv ska förstöras i Jesu namn. Så ska det vara i Jesu namn. Låt oss nu gå direkt till de allmänna bönpunkterna för din man.

BÖDAR FÖR MITT HUSBAND PÅ ARBETET

1). Pappa, jag tackar dig för att du gav mig en mycket stilig man i Jesus namn.

2). Fader, jag ber om din överfulla barmhärtighet mot min älskade make i Jesus namn.

3). Jag täcker min man med Jesu blod, i Jesus namn

4). Far, jag ber om övernaturlig visdom på min man på hans arbetsplats i Jesus namn.

5). Far, ge min man övernaturlig tjänst i hans arbetsplats i Jesus namn.

6). Fader, jag ber att du åter vänder min familj i fångenskap genom att ändra min make nivå ekonomiskt i Jesus namn.

7). Jag släpper Guds eld för att förstöra alla hinder som står på vägen för min mans framsteg i Jesu namn.

8). Varje mörkerkraft som bekämpar honom i sin ekonomi förstörs nu i Jesu namn.

9). Jag förklarar att min man ska uppleva övernaturlig befordran i hans arbetsplats i Jesus namn.

10). Tack Jesus för att du besvarade min bön i Jesu namn amen.

BÖD FÖR MIGA HANDBANDS HJÄLP (SOUL).

1). Pappa, jag tackar dig för att du gav mig en mycket stilig man i Jesus namn.

2). Fader, jag ber om din överfulla barmhärtighet mot min älskade make i Jesus namn.

3). Jag täcker min man med Jesu blod, i Jesus namn

4). Fader, arrester min man för Jesus, även när du arresterade Saul på väg till Jerusalem.

5). Jag bryter varje synd i hans liv just nu i Jesu namn

7). Varje ondskapsfull förening som djävulen har tagit vägen, kopplar jag bort honom i eld nu i Jesus namn.

8). Fader, i det namn som är framför allt namn förklarar jag mina mans andliga öron öppnade nu för att ta emot Jesu Kristi evangelium idag.

9). Fader, beställ min mans steg till rätt spår för hans frälsning i Jesu namn.

10). Tack pappa för att du räddade min man i Jesus namn.

BÖN FÖR MITT MÄNSS FÖRETAG

1). Pappa, jag tackar dig för att du gav mig en mycket stilig man i Jesus namn.

2). Fader, jag ber om din överfulla barmhärtighet mot min älskade make i Jesus namn.

3). Jag täcker min man med Jesu blod, i Jesus namn

4). Fader, välsigna min mans händer i Jesu namn

5). Far, öka min mans verksamhet efter Isaks beställning i Jesu Kristi namn.

6). Fader, ge min man nåd att vara en engagerad tider i Herrens hus i Jesus namn.

7). Jag föreskriver, övernaturlig expansion för min mans verksamhet i Jesu namn.

8). Jag förstör alla aktiviteter som försvinner i min mans liv i Jesu namn

9). Jag förklarar att min man ska vara långivare till nationer i Jesus namn.

10). Tack Jesus för att jag välsignade min mans verksamhet i jesus namn

BÖD FÖR MITT HUSBANDSKYDD

1). Pappa, jag tackar dig för att du gav mig en mycket stilig man i Jesus namn.

2). Fader, jag ber om din överfulla barmhärtighet mot min älskade make i Jesus namn.

3). Jag täcker min man med Jesu blod, i Jesus namn

4). Jag förklarar att min man går välsignad i Jesus namn

5). Jag skyddar min man från pilarna som flyger dag och natt i Jesus namn

6). Jag förklarar min man skyddad från onda och orimliga män i Jesus namn.

7). Jag skyddar min man från make-ryckare i Jesus namn.

8). Ingen ond kvinna får se min man i Jesus namn

9). Ingen demonisk agent från marinriket får se min man i jesusnamn.

10). Far jag tackar dig för att du skyddade min man i Jesus namn.

GARANTBÄNNING FÖR HUSBAND

1). Pappa, jag tackar dig för att du gav mig en mycket stilig man i Jesus namn.

2). Fader, jag ber om din överfulla barmhärtighet mot min älskade make i Jesus namn.

3). Jag täcker min man med Jesu blod, i Jesus namn

4). Jag omger min man med eld i Jesus namn

5). Var och en som söker min mans liv ska förstöras i Jesu namn

6). Jag förordnar idag att inget vapen som är utformat mot min make ska blomstra i Jesu namn.

7). Varje ondskan agent från den marina världen som försöker förföra min man, jag släpper Guds eld över dig nu i Jesus namn.

8). Jag sprider i eld varje ond grupp mot min make i Jesus namn.

9). Jag är helt blind på varje övervakningsanda och övervakar utvecklingen för min man i jesusnamn

10). Varje fiend till min man kommer att bli permanent skam i Jesu namn
Tack Jesus

BÖD FÖR MITT CHEATING HUSBAND

1). Pappa, jag tackar dig för att du gav mig en mycket stilig man i Jesus namn.

2). Fader, jag ber om din överfulla barmhärtighet mot min älskade make i Jesus namn.

3). Jag täcker min man med Jesu blod, i Jesus namn

4). Jag lägger mellan min man och alla konstiga kvinnor i Jesus namn

5). Jag släpper herrens ängel för att förfölja och attackera alla konstiga kvinnor som förorena min äktenskapssäng i Jesus namn.

6). Jag avvisar andan om skilsmässa i mitt äktenskap i Jesu namn.

7). Far, få min man att älska mig igen i Jesus namn.

8). Far, jag ber om gudomlig visdom för att hantera mitt äktenskap i Jesu namn

9). Far, alla kvinnor som inte skulle låta min man vila, får de aldrig se vila i Jesu namn.

10). Varje kvinna som får min make att överge sitt hem kommer under Guds dom just nu i Jesu namn.

11). Fader, befria min man från äktenskapsbrott i Jesus namn.

12). Fader, fräls min man från formgivning i Jesus namn

13). Fader, befria min man från listan i Jesu namn.

14). Fader, leverera min man från vuxna filmer i Jesus namn

15). Far, få tillbaka kärleken till min familj i Jesus namn.

16). Arrestera min man och släpp honom för evigt i jesus namn

17). Far, skydda min man från sexuellt överförda sjukdomar i Jesus namn.

18). Jag befaller att avfallsaktiviteter ska sluta i min make i Jesu namn.

19). Fader, fyll min mans hjärta med din kärlek i Jesus namn.

20). Tack Jesus för att du besvarade mina böner

12 KOMMENTARER

  1. Jag behöver ekonomisk, arbetslös genombrottsbön för min familj, min son som är arbetslös.

  2. Ninamuombea mume wangu kazi zake na afya yake nakuombea maisha marefu kwa jina la Yesu. Nakataa adui yoyote asimdhuru.

  3. Fader Gud som är i himlen i Jesus namn Jag förordnade och förklarade att mitt äktenskap återställs för alltid här på jorden i Jesus namn Amen .. Fader Gud som är i himlen i Jesus namn Min man Anthony Weaver återvände hemma permanent till sin fru i Jesus Namn Amen. Fader Gud som är i himlen i Jesus Namn Min man genom Guds eld Anthony Weaver befrias från alla konstiga kvinnor & konstiga män, ogudaktiga själsband, lust, äktenskapsbrott, sexuell omoralitet och webbfällor från sin mor och hans bröder i makten Om Jesus, i Jesus namn Amen. Fader Gud är i himlen i Jesus Namn Min man är frälst och han bär Jesus kors av blodet i sitt hjärta. Hans sinne, hans öron och hans vandring här för evigt på jorden i Jesus, den Allsmäktige, Amen. Jag tackar fader Gud som är i himlen Denna bön hade kommit nu snabbt till det naturliga andliga området här på jorden .. Det är gjort. Det är klart. Tack Gud som är i himlen för att svara på mina böner 🙌🏼🙌🏼🙌🏼

  4. Pastor, jag behöver att du ber för min man som har den här sidkakan hon heter lovelie som gör ont i mitt äktenskap min man missbrukar mig verbalt och när jag pratar med honom om det säger han att han inte kommer ihåg att ha sagt de sakerna någon gång han säger saker till mig och ber om ursäkt för att han behöver befrielse snälla pastor jag behöver hjälp

  5. Jag älskar Gud för så här långt är han min ebenezer. Jag ber om att jag ska bli befriad från konstiga kvinnor i Jesu namn amen. Jag ber i Jesu namn att han kan bli befriad från alkohol och poolspel i Jesu namn. Låt honom fokusera på sin familj i Jesus namn amen amen och amen.

  6. Kära pastor Chinedum 7 24 21 min man TK BEHÖVER TÄVLIG leverans från äktenskapsbrott just denna dag, Lord släpper honom från S. & E & alla andra konstiga kvinnor NU i Jesu namn amen. DLKDo

  7. Snälla be mera saadi suda rista nere pti se pita premesver yishu masih ne thik kiya mere oti ko dusta istry se chuta muje wapis kiya mere pti ke dil me mere liye pyar bhra mera pti wapis lout aaya mere pass dhanwad nasih aapdi stuti

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.