20 kraftfulla böner för gudomlig visdom

1
32318
Kraftfulla böner för gudomlig visdom

James 1: 5
Om någon av er saknar visdom, låt honom be om Gud, som ger alla människor på ett fritt sätt och inte är upprörd. och det ska ges honom.

Visdom är den kommunala saken. Gudomlig Visdom är Guds nåd på jobbet i en troendes liv. Visdom är förmågan att veta rätt att göra och göra det. När du verkar i gudomlig visdom, Gud genom Helige Ande guider dig i vad du ska göra om tiden med frågor om livet. Som barn av Gud förväntar sig Gud att vi ska visa gudomlig visdom, denna världs visdom är dumhet med Gud. Det kräver visdom från ovan för alla troende att utnyttja livet. Idag ska vi titta på 20 kraftfulla böner för gudomlig visdom.

TYP AV VISDOM

Det finns olika typer av visdom. Bibeln klargjorde i boken av James 3: 15-17, att det finns fyra typer av visdom, nämligen jordisk, sensuell, djävulsk och gudomlig visdom. Vi ska titta på denna typ av visdom nu.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

1). Jordlig visdom: Dessa är också kända som naturlig visdom, det är en slags visdom som manifesterar sig naturligt inus när vi växer upp. Ett annat namn för denna typ av visdom kallas sunt förnuft. Ett praktiskt exempel är: att hålla sig borta från eld, eftersom det gör ont, äta genom munnen etc.


2). Sensuell visdom: Denna typ av visdom kallas också intellektuell visdom. Det är den visdom som vi får från formell utbildning. Sensuell visdom är en produkt av intensiv studie och personlig utveckling. Exempel på denna typ av visdom är: läkare, forskare etc.

3). Djävulsk visdom: Detta är satanisk visdom, visdom i den mörka världen. Denna typ av visdom är rötter i ondska och den utövas av barn av mörker. Djävulsk visdom är en diabloisk visdom. Det används för att utöva svart magi, voodoo, soothsaying, spådom etc.

4). Gudomlig visdom: Detta är visdomen från ovan och vad som är ovanifrån är framför allt. Detta är Guds visdom. Gudomlig visdom är förankrad från Guds ord och Guds rädsla. Det är att veta vad Guds ord säger och gör det. I Joshua 1: 8 fick bibeln oss att förstå att det att lyda och göra ordet kommer att göra våra vägar framgångsrika och vi är garanterade god framgång. Gudomlig visdom garanterar oss god framgång.

FÖRDELAR AV DIVIN VISDOM

1). Kontinuerlig nivåändring och heder. Daniel 4: 7-8

2). Nåd och härlighet efter David ordning. Psalm 89: 20-24

3). Rikedom och ära efter Salomos order. Ordspråken 3:16

4). Fred och ro efter Salomos ordning. 1 Krönikeboken 22: 9.

5). Ett uppfyllt liv efter Abrahams ordning. 24 Mosebok 1: XNUMX

6). Kreativitet efter Josephs ordning. 41 Mosebok 22: 29-XNUMX

7). Visdom ger dig i tjänst hos Gud och människan

8). Visdom bevarar och hindrar dig från det onda. Ordspråken 2: 10-11

9). Visdom ger dig till gudomlig hälsa. Ordspråken 3: 8

10). Visdom för dig i överflöd. Ordspråken 3:10.

HUR DU TILLGÄNGER DIVIN VISDOM

Gud är källan till sann visdom, och för att få tillgång till gudomlig visdom måste vi fråga i tro, Jakob 1: 5. Matteus 7: 8 säger ”alla som frågar tar emot”. Gud kommer inte från visdom på dig så, du måste ställa ett krav på det på bönaltaret. Dessa kraftfulla böner för gudomlig visdom kommer att ge oss kraft när vi ber om visdom i böner. Jag ser att Gud döper dig med böner i Jesu namn.

DIVINE WISDOM BEDRA PUNKTER.

1). Far, jag tackar dig för din mångfaldiga visdom som du har gett mig.

2). Fader, genom din barmhärtighet, rena mig från alla synder som sätter mig tillbaka i Jesu namn.

3). Fader, förled mig med övernaturlig visdom för att göra exploater i Jesu namn

4). Far, ge mig gudomlig visdom när jag hanterar frågorna om mitt liv i Jesus

5). Genom kraften i Jesu namn, genom att dra ner ständigt fästning och på väg till mina nästa nivåer

6). Fader, lägg din rädsla och vördnad i mig så att jag alltid kommer att göra din vilja i Jesus namn.

7). Fader, ge mig gudomlig visdom att uppfylla mitt syfte i livet i Jesu namn

8). Fader, ge mig gudomlig visdom som ger rikedom och välstånd.

9). Fader, hjälp mig att alltid se saker som du ser i Jesus namn.

10). Far, i Jesu namn förkastar jag dumhet i mitt liv i Jesu namn

11). Jag avvisar upprorets anda i Jesu namn

12). Jag avvisar medelmedighetens anda i Jesu namn.

13). Jag förkastar stolthet i mitt liv i Jesus namn

14). Jag förkastar andan av okunnighet i mitt liv i Jesus namn

15). Jag förklarar idag att jag har Kristi sinne i Jesu Kristi namn.

16). Jag förklarar idag att genom Kristi visdom i mig har jag nåd med Gud och människor i Jesus namn.

17). Jag förklarar att med gudomlig visdom är jag tio gånger bättre än mina kollegor i Jesus namn

18). Jag förklarar att med visdomens utmärkta anda har jag övernaturlig förståelse för allt i Jesu namn.

19). Jag förklarar att med visdomens ande kan inga problem vara för svåra för mig att lösa i Jesus namn.

20). Fader jag tackar dig för att du gav mig gudomlig visdom i Jesus namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel30 dagliga böner för styrka
nästa artikelAllmänna bönpunkter för din make
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.