Nattböner mot slangspirits del 1

11
33386

Jesaja 54:17:
17 Inget vapen som bildas mot dig ska blomstra; och varje tunga som kommer upp mot dig i dom ska du fördöma. Detta är Herrens tjänares arv och deras rättfärdighet är av mig, säger Herren.

Idag kommer vi att engagera oss i kraftfulla nattböner mot serpentin. Orm- eller ormandar är hemska demoner i djävulens värd. I andens rike uppträder djävulen i form av en orm, varför serpentine-andarna blir den främsta bland värdens mörker. Serpentine sprit kontrollerar marinriket, de är krafterna bakom andemän och andkvinnor, de är krafterna bakom upp- och nedgångar, du reser upp i dag, du faller imorgon, de är också bakom ofrivillighet, ormbitar i drömmen (andligt gift), förfäderkrafter, onda mönster , oregelbundna rörelser i kroppen, etc.

Men idag kommer vi att satsa andlig krigføring mot dessa serpentinska krafter. Denna nattböner kommer att avsluta alla spår av ormanden som kämpar mot ditt liv i Jesu namn. Djävulen är för svag för att övervinna en bedjande troende, jag bryr mig inte hur länge du har varit offer för dessa ormliga styrkor, idag ska du frigöras i Jesu namn. Ser du ormar i drömmen, är du ett offer för marina krafter, oavsett vad ditt fall är, idag när du deltar i denna nattbön mot ormiga andar, ser jag din omedelbara befrielse i Jesus namn.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Finns nu på amazon

BÖNNPUNKTER

1. Jag täcker allt med mig, allt omkring mig och allt över mig nu med Jesu blod.

2. Du demoniska ormar, gör dig giftfri på alla områden i mitt liv, i Jesu namn.

3. Din orm av omöjlighet, dör, i Jesu namn.

4. Du orm och skorpion av ångest, dör, i Jesu namn.

5. Varje orm och skorpion, smord mot mitt öde, torkar upp och dör i Jesu namn.

6. Varje slangande ande och gift avgår från min tunga, i Jesu namn.

7. Jag bryter varje ägg, som ormen har lagt i varje avdelning i mitt liv, i Jesu namn.

8. Varje serpentin- och skorpionskraft, som kretsar mot mitt liv, ska skämmas i Jesus namn.

9. O Herre, låt alla de ormar och skorpioner som har tilldelats mig börja slåss själva i Jesu namn.

10. Varje orm, som skickas för att förstöra mig, återvänder till din avsändare i ilska, i Jesu namn.

11. Någon av mina andliga styrkor, tappad av ormen, får Guds beröring av Gud och återupplivas, i Jesu namn.

12. Du ormar, tappar greppet om min andliga styrka, i Jesu namn.

13. Varje förorening i mitt andliga liv och hälsa av ormen, rengörs av Jesu blod.

14. Varje serpentin manipulation av min hälsa, bli frustrerad och bli impotent i Jesu namn.

15. Alla er ormar, kräk mitt välstånd, hälsa, äktenskap, ekonomi och andlig styrka som ni har svält, i det mäktiga namnet vår Herre Jesus Kristus.

16. Jag trampar på alla ormar och skorpioner; de kan inte skada mig i Jesu namn.

17. Du kula från himlen, döda varje dödsorm i Jesu namn.

18. Jag avskärde varje själsband med alla ormandar i Jesu namn.

19. Jag tar bort gift och gift från skorpioner och ormar från mitt kött, i Jesu namn.

20. Jag avskärde mig från all kobra, orm och förfäderna, i Jesu namn.

21. Jag omvänder mig från all ormedyrkan och dyrkan av djurgudar och styrkor i luften, eld, vatten, den nederländska världen och naturen, i Jesu namn.

22. Alla ormar och skorpioner, avviker nu från mig, i Jesu namn.

23. Jag frigör mig från varje ormbett och gift, i Jesu namn.

24. Varje skorpion, som är igång mot mig, görs sticklös i Jesu namn.

25. Varje orm, igång mot min andliga framsteg, görs giftfri i Jesu namn.

26. Sataniska ormar, utsända mot mig, får galenskap i Jesu namn.

27. Sataniska ormar, utsända mot min familj, ska förlamas och stekas i Jesu namn.

28. Jag trampar på varje problematisk orm och skorpion, i Jesu namn.

29. Jag tar emot skor av järn och trampar på ormar och skorpioner, i Jesu namn.

30. Du envisa problem, jag trampar på dina ormar och skorpioner i Jesu namn.

31. Varje ande-orm, delegerad mot mig, springer ut i öknen och begravs i den heta sanden, i Jesu namn.

32. Jag krossar fattigdomsormarnas huvud på eldväggen, i Jesu namn.

33. Jag trampar på varje orm och skorpion och övervakar utvecklingen i mitt liv, i Jesu namn.

34. Jag kastade alla ormar av sjuka i domens eld i Jesu namn.

35. Jag skar mig fri från händerna på ormar och skorpioner i Jesu namn

36. Jag tar bort delen av ormen från mitt eget liv, i Jesu namn.

37. Varje ormand, varva ner och gå bort från mitt liv, i Jesu namn.

38. Din orm av Herren, svälja min faraosorm i Jesu namn.

39. Du orm av Herren, bita varje dold fiende i mitt liv, i Jesu namn.

40. Varje krokodil och ormand, jag dödar dig med Herrens krok, i Jesu namn.

41. Heliga andens eld, döda varje orm och skorpion riktad mot mitt Israel i Jesu namn.

42. Som barn av lejonet av Juda jag jag ut ormar från mitt liv, i Jesu namn.

43. Varje orm och skorpion av fattigdom dör i Jesu namn.

44. Varje gift av ormar och skorpioner kommer ut ur mig i Jesu namn.

45. Varje krokig orm, förstörs i Jesu namn.

46. ​​Mitt liv, förkasta varje orm och skorpion, i Jesu namn.

47. O Gud, stå upp och slipa grundläggande ormar till aska, i Jesu namn.

48. Du orm av omöjlighet, lös dig av Elias Guds eld i Jesu namn.

49. Varje orm i mina drömmar, gå tillbaka till din avsändare, i Jesu namn.

50. Varje orm och skorpion som arbetar mot mitt öde, torkar upp och dör i Jesu namn.

51. Varje drömslang, dör, i Jesu namn.

52. Varje orm i min stiftelse dör i Jesu namn.

53. Du Herrens orm, bit varje slang i min släktlinje, i Jesu namn.

54. Varje orm i min stiftelse dör i Jesu namn.

55. Varje skorpion i min grund, dör, i Jesu namn.

56. Du orm, tappa ditt grepp om min andliga styrka, i Jesu namn.

57. Varje serpentin manipulation av min hälsa, bli frustrerad och bli impotent i Jesu namn.

58. Varje orm som har använt för att släppa mig, Helige Andens eld, torka upp den i Jesu namn.

59. Varje ormidol i min familj bryter jag din länk till min familj, i Jesu namn.

60. Jag föreskriver att ingen orm ska styra mitt liv, i Jesu namn.

61. Varje orm som skjutits in i mitt liv går tillbaka till din avsändare, i Jesu namn.

62. Varje drömslang, gå tillbaka till din avsändare, i Jesu namn.

63. Varje orm som arbetar i roten i mitt liv dör i Jesu namn.

64. Du orm och skorpion av mörker, delegerad mot min seger, dör, i Jesu namn.

65. Jag krossar och sprider ormandens huvuden i Jesu namn

66. Tacka Gud för svaret på dina böner

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

11 KOMMENTARER

  1. Je suis Ghislain Assogba, je suis vraiment content de découvrir cette priere..que Dieu vous benisse ... Car, cet esprit serpentin me dérange au jour le jour, mes pasteurs je vous demande votre aide de prière puissante

  2. Förhoppningsvis hjälper detta mig att jag var under en attack. På grund av popularitet. Herre hjälp dessa sorgliga människor i dag som är så småaktiga att släppa loss ormar och skorpioner för att skada människor som är trevliga.

  3. Hej pastor Jag är Monika från Fiji och jag är 31 år gammal Jag behöver befrielsebön Jag står inför många hälsoproblem som jag går igenom mycket i det ögonblicket Jag förstår inte min sjukdom det blockerar min halsen gör mitt bröst tungt och ibland gör mitt bröst på vänster sida ett susande ljud. Jag drömmer dåliga drömmar om att bli våldtagen och även om ormar och stora flodvågor, jag känner mig svag och känner inte för att gå 2 jobb mitt huvud blir tungt kom ihåg mig i dina böner

  4. Monica acude a una Iglesia Cristiana donde te puedan orar y puedas escuchar palabra de Dios. Escucha alabanzas y lee el Salmo 91 y 23. Se fuerte y valiente que serás libre en el Nombre de Jesucristo. Fortaleceos en el Señor y en el poder de su fuerza. Jesús vino för säljare a los quebrantados de corazón, en publicar libertad a los cautivos, ya los presos apertura de la cárcel

  5. Monica acude a una Iglesia Cristiana donde te puedan orar y puedas escuchar palabra de Dios. Escucha alabanzas y lee el Salmo 91 y 23. Se fuerte y valiente que serás libre en el Nombre de Jesucristo. Fortaleceos en el Señor y en el poder de su fuerza. Jesús vino för säljare a los quebrantados de corazón, en publicar libertad a los cautivos, ya los presos apertura de la cárcel

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.