60 dagliga böner för gudomlig vägledning

0
19376

Psalm 5: 8:
8 Led mig, Herre, i din rättfärdighet på grund av mina fiender; gör din väg rakt framför mitt ansikte.

Herren är min herde, jag vill inte, de där psalmisternas nådiga ord i Psalms 23: 1. Vår Herre Jesus Kristus är den goda herden, han kommer aldrig att leda oss in i livets kaos, men han kommer att leda oss vid livets stille vatten. Idag kommer vi att engagera 60 dagliga böner för gudomlig vägledning. Gudomlig vägleda är verklig, och Gud är fortfarande i branschen för att leda sina barn. Ingen produkt kan maximeras utan tillverkarens manual. Tillverkarens manual är det som hjälper oss att maximera syftet med alla produkter som vi köper. På samma sätt är Gud vår tillverkare och hans ord är vår handbok, och vi är hans produkt, eller som Bibeln uttrycker hans utförande, Efeserbrevet 2:10. Därför måste vi alltid konsultera vår tillverkare för att berätta om vårt syfte i livet. Det bästa sättet att få gudomlig vägledning och gudomlig riktning från Go är igenom dagliga böner och Guds ord.

Dagens dagliga böner för gudomlig vägledning är för dem som söker Guds vägledning angående livets frågor. Frågor som: äktenskap, affärer, karriär, kallelse, barn, familj etc. Gud lämnar oss aldrig i mörkret om vårt liv, men vi måste lära oss att anropa honom i böner. Det är bara de som ber om riktning som kommer att njuta av det, Matteus 7: 7-8. Vi måste be Gud i böner, inte ta viktiga steg eller göra viktiga diskussioner om livets frågor utan att be Gud om vägledning. När du anlitar dessa dagliga böner för gudomlig vägledning idag ser jag att Gud avslutar varje förvirring och osäkerhet i ditt liv i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Vi tjänar en Gud som känner till alla hemligheter, Deuteronomium: 29: 29, inget är dolt för honom, det finns ingenting om ditt liv som någonsin kan förvånas av Gud, han vet alla möjliga resultat i ditt liv, oavsett hur slumpmässigt. Om du behöver riktning i ditt liv är Gud din enda källa. Han är din skapare, och precis som han berättade för profeten Jeremiah, i Jeremia 1: 5, sa han innan du föddes, jag vet redan ditt syfte och öde i livet (omskriven). Detta är för att säga att bara Gud kan säga oss riktningen att gå i livet, inte vår lärare, inte våra föräldrar och definitivt inte våra vänner utan Gud och bara Gud. Vi måste lära oss att engagera oss i dagliga böner för hans vägledning, vi måste lära oss att alltid konsultera honom i alla våra diskussioner, vi måste avvisa ett liv med prövningar och misstag. Jag ser Gud öppna dina ögon för att se rätt väg om ditt liv i Jesus namn. Be denna bön med tro och få vägledning i Jesu namn.


BÖN

1. Prisa Herren i låtar i cirka 10 minuter eller mer.

2. Tacka Gud för den Helige Andes uppenbarelseskraft.

3. Tacka Gud för den Helige Andens elds renande kraft.

4. Jag täcker mig med Herrens Jesu blod.

5. Fader, låt din eld som bränner bort varje fiendens insättning falla på mig, i Jesu namn.

6. Heliga andens eld, inkubera mig i Herren Jesus Kristi namn.

7. Jag avvisar alla onda stämplar eller förseglingar, som förfädernas andar lägger på mig, i Jesu namn.

8. Jag frigör mig från varje negativ smörjning, i Jesu namn.

9. Varje dörr till andligt läckage, nära, i Jesu namn.

10. Jag utmanar varje organ i min kropp med den Helige Andens eld. (Lägg din högra hand på olika delar av din kropp, med början från huvudet), i Jesu namn.

11. Varje mänsklig ande, som attackerar min ande, släpper mig i Jesu namn.

12. Jag avvisar varje anda i svansen, i Jesu namn.

13. Sjung sången: ”Holy Ghost eld, eld faller på mig.”

14. Alla onda märken på min kropp, brännas av av den Helige Andes eld, i Jesu namn.

15. Den Helige Andens smörjelse, fall på mig och bryt varje negativt ok i Jesu namn.

16. Varje plagg av hinder och smuts, upplöses av den Helige Andens eld i Jesu namn.

17. Alla mina kedjiga välsignelser, vara obehindrade, i Jesu namn.

18. Alla andliga burar, som hämmar min framsteg, stek vid den Helige Andens eld, i Jesu namn.

19. O Herre, ge mig andan av uppenbarelse och visdom i kunskap om dig.

20. O Herre, gör din väg tydlig inför mitt ansikte i denna fråga.

21. O Herre, ta bort andlig grå starr från mina ögon.

22. Herre, förlåt mig alla falska motiv eller tankar som någonsin har bildats i mitt hjärta sedan jag föddes.

23. Herre, förlåt mig alla lögner som jag någonsin har berättat mot någon person, system eller organisation.

24. O Herre, fräls mig från trängsel och synd av andlig latskap.

25. O Herre, öppna mina ögon för att se allt jag borde se om denna fråga.

26. O Herre, öppna mina ögon för att se allt jag borde se om denna fråga.

27. Herre, lär mig djupa och hemliga saker.

28. O Herre, lyser upp allt som planeras mot mig i mörker.

29. O Herre, tända och återuppliva mina fördelaktiga potentialer.

30. O Herre, ge mig gudomlig visdom för att driva mitt liv.

31. O Herre, låt varje slöja som förhindrar mig från att ha en enkel andlig syn tas bort.

32. O Herre, ge mig andan av uppenbarelse och visdom i kunskap om dig.

33. O Herre, öppna min andliga förståelse.

34. O Herre, låt mig veta allt jag borde veta om denna fråga.

35. O Herre, avslöja för mig varje hemlighet bakom denna fråga oavsett om det är nyttigt eller inte.

36. O Herre, avlägsna från mig allt ihållande begravd vem, fiendskap mot vem som helst och allt annat som kan blockera min andliga vision.

37. O Herre, lär mig att veta vad som är värt att veta och älska vad som är värt att älska och att ogilla vad som helst inte är behagligt för dig.

38. O Herre, gör mig till ett fartyg som kan veta dina hemliga saker.

39. Fader, i Jesu namn ber jag veta ditt sinne, om (plats i lämplig situation) situation.

40. Du profetia och uppenbarelsens anda, faller på hela mitt varelse, i Jesu namn.

41. Helig ande, avslöja djupa och hemliga saker om mig (nämn problemet) i Jesu namn.

42. Jag binder varje demon som förorenar min andliga vision och drömmar i Jesu namn.

43. Varje smuts, som blockerar mitt kommunikationsrör med den levande Gud, tvättas rent med Jesu blod, i Jesu namn.

44. Jag får kraft att arbeta med skarpa andliga ögon som inte kan lura, i Jesu namn.

45. Du ära och den Allsmäktige Guds kraft, fall på mitt liv på ett mäktigt sätt, i Jesu namn.

46. ​​Jag tar bort mitt namn från boken till dem som famlar och snubblar i mörkret, i Jesu namn.

47. Gudomliga uppenbarelser, andliga visioner, drömmar och information kommer inte att bli en knapp vara i mitt liv, i Jesu namn.

48. Jag dricker till fullo av frälsnings- och smörjebrunnen i Jesu namn.

49. O Gud som ingen hemlighet är dold, meddela mig huruvida eller inte (nämn sakens namn) är ditt val för mig i Jesu namn.

50. Varje idol, medvetet eller omedvetet i mitt hjärta när det gäller denna fråga, smälter bort av den Helige Andes eld i Jesu namn.

51. Jag vägrar att falla under manipulationen av förvirringens andar, i Jesu namn.

52. Jag vägrar att göra grundläggande misstag i mitt beslut, i Jesu namn.

53. Fader Herre, vägleda och leda mig när jag känner till ditt sinne i denna fråga, i Jesu namn.

54. Jag står emot alla sataniska vidhäftningar som kanske vill förvirra mitt beslut, i Jesu namn.

55. Om. . . (nämn namnet på saken) är inte för mig, o Herre omdirigera mina steg.

56. Jag binder aktiviteterna för demonisk manipulation i drömmar och visioner i mitt liv, i Jesu namn.

57. O Gud, du som avslöjar hemliga saker, meddela mig ditt val för mig i denna fråga, i Jesu namn.

58. Helig Ande, öppna mina ögon och hjälp mig att fatta rätt beslut i Jesu namn.

59. Tack Jesus för din närvaro och de goda vittnesmål som kommer att följa.

60. Be i andan i minst 15 minuter innan du lägger dig.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.