80 frälsningsbön från familjebindning

10
21218

Exodus 7: 1-4:
1 Och Herren sade till Mose: Se, jag har gjort dig till en gud för Farao; och din broder Aron skall vara din profet. 2 Du skall tala allt vad jag befaller dig, och din broder Aron ska tala till Farao, så att han skulle sända Israels barn ur sitt land. 3 Och jag ska förhärja Faraos hjärta och mångfaldigt mina tecken och mina underverk i Egypten. 4 Men Farao skall inte lyssna till er, att jag kan lägga min hand på Egypten och föra ut mina arméer och mitt folk, Israels barn, ur Egypten med stora domar.

Varje Guds barn är ständigt under attack av djävulen och hans agenter. Som troende har vi inte råd att vara okunniga om djävulens anordningar mot våra liv. Livet är en stridsplats och bara de andligt svaga, hamnar som en scap get. Idag ska vi delta i 80 frälsningsböner från familjebindning. Denna befrielsebön är en bön för familjen. Det är att vi står i springan för våra nära och kära när vi engagerar oss i denna befrielseböner för att de ska släppas från träldom. Att vara i träldom är att fångas av sataniker krafter. Många familjer idag under djävulens fångenskap. Djävulen har hållit dem bundna med alla slags onda fällor. Denna befrielsebön kommer att ge dig möjlighet att bryta alla onda kedjor som djävulen har använt för att binda din familj i Jesus namn.

Typer av bondages

De är olika typer av bondages, faktiskt tid och rum kommer inte att tillåta oss att nämna alla av dem. Listan är oändlig, men vi kommer att titta på några av de typer av andliga bondages som djävulen använder för att hålla familjens fångar ner. Nedan finns typer av bondage:

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

A). Bondage of Poverty: Detta är ett tillstånd där i en familj ingen lyckas, oavsett hur hårt försöket, ingen gör det till toppen i familjen. Många familjer är under denna fattigdomsförmåga, djävulen har blockerat deras framsteg, så att vad de än lägger handen på inte blomstrar. Men idag, när du deltar i denna befrielsebön från familjebindning, kommer din familj att överlämnas i Jesus namn.

B). Bondage of Unfruitfulness: Detta är när en familj har plågas med ofruktsamhet. Detta är inte Guds vilja för någon familj. Det finns många familjer idag som kämpar för att få barn på grund av djävulens onda verk i deras liv. Barrenness är inte av Gud och när du ber denna bön för familjen idag, ska din familj levereras i Jesus namn.

C). Bondage Of Sin:Det är när synden har tagit över din familj. Det finns många familjer idag där du inte kan hitta en räddad själ i den. Alla lever bara ett syndigt liv. Djävulen har blockerat sina öron och hjärtan att de inte kan höra evangeliet som kan rädda dem. En sådan familj är på väg mot förstörelse såvida inte allvarliga frälsningsböner görs där.

D). Bondage of Stagnation: Detta är när familjens framsteg kommer helt stopp. När allt Dörrarna blir stängd och ingen gör framsteg längre. Detta är ett annat tecken på att familjen behöver allvarliga frälsningsböner.

E). Bondage of Evil Pattern: An onda mönster är ett återfall av ondska i en familj från generation till generation. Det vill säga, vad din stora farfar led, din farfar led det, din far led det och nu ser du redan samma tecken i ditt liv. Du måste avvisa det i böner.

F). Bondage of Ancestral Curses: Detta är när dina förfäder synder ger en förbanna på din familj. Detta kan vara mycket frustrerande eftersom många familjer lider av det de inte vet något om. Det är därför du måste ställa frågor, ta reda på din bakgrund och inte varför du går igenom det du går igenom. Endast befrielse böner en paus familj förbannar.

G). Bondage of Addiction: Detta är när en familj har en historia av missbruk, antingen beroende av alkohol, cigaretter, droger eller andra skadliga ämnen. Tacka Gud för terapier och rehabiliteringscentra men en befrielsebön för en sådan familj kommer att förstöra detta beroende från rötter.

H). Bondage of Failure: Detta är när en familj är van vid att misslyckas och alltid står bakom allt. Detta är inte Guds vilja, Gud lovade oss i Mosebok 28:13, att vi bara ska vara på toppen och aldrig i botten.

I). Träning av besvikelser: Det är när en familj lider av besvikelse. Trasiga löften, trasiga vänskap och brutna relationer. Denna plåga är också orsaken till det som populärt kallas ”nära framgångssyndrom”. Vilket är misslyckande nästan i framkant. Du måste be dig själv och hela din familj ur denna träldom

J). Slaveri av slaveri: Det är när djävulen har reducerat hela familjemedlemmarna till tjänare. När du och din familj ses som minst i alla saker. När människor behandlar dig som trasor i samhället. Du måste resa upp och avvisa den statusen. Du är inte tänkt att vara en slav, utan en kung. Gud har förordnat att du ska regera i livet och inte tigga att överleva. Du måste stå i springan och be dig själv och hela din familj ur denna onda status. Denna bön för familjen ska ge dig varaktig befrielse när du engagerar dem i Jesus namn.

Alla dessa former av träldomen används av djävulen för att hålla familjer bundna ständigt. Men idag ska du ta din befrielse med våld. Du kommer att engagera denna befrielsebön med varje passion och helig ilska du har i dig. Det är dags att berätta för Devi, ” nog är nog”Din familj måste frigöras idag. Tills du motstår djävulen kommer han aldrig att fly från din familj. Denna befrielsebön kommer att göra ditt liv och hela din familj för het för att djävulen ska hantera. Jag rekommenderar att du samlar så många av dina familjemedlemmar som är tillgängliga för dig och alla ska gå med och be denna befrielsebön. Kom ihåg att det är en bön för familjen. När ni kommer samman och ber denna befrielsebön i överensstämmelse ser jag att Gud förstör varje träldomssjuk i er familj i Jesu namn. Be denna bön idag med tro, och din tro ska göra dig fri.

KORUM

1. Din Guds kraft, penetrera min ande, själ och kropp, i Jesu namn.

2. Föreningen av demoner, samlade mot min framsteg, stekt av Guds åskeld i Jesu namn.

3. Jesu blod, lösa mig i Jesu namn.

4. Varje sataniskt beslut, som tas mot mina framsteg, upphävs i Jesu namn.

5. Varje ond deposition i min ande, själ och kropp, spolas ut av Jesu blod i Jesu namn.

6. Åh Herre, min Gud, främj mig i det andliga och det fysiska i Jesu namn.

7. Varje främling i min kropp (tjänst, liv och kallelse) hoppar ut, i Jesu namn.

8. Varje satanisk pil som skjutits mot mig, gå tillbaka, hitta och förstör din avsändare, i Jesu namn.

9. Heliga anda, uppstå och förstöra de ogudas bostad och arbete i mitt liv (hem, ekonomi, tjänst) i Jesu namn.

10. Varje serpentinand som spottar på mitt genombrott och steker i Jesu namn.

11. Varje fiende av Guds perfekta vilja för mitt liv, dör, i Jesu namn.

12. Att smörja glädje och fred, ersätter tyngd och sorg i mitt liv, i Jesu namn.

13. O Herre, låt överflöd ersätta brist och brist i mitt liv, i Jesu namn.

14. Varje farao i mitt liv, förstör dig själv, i Jesu namn.

15. Faraos plagg som är på mitt liv, ska tas bort med eld, i Jesu namn.

16. Din omöjlighet i mitt öde, dör i Jesu namn.

17. Varje uppdragsmeister, tilldelad mig, somersault och dör, i Jesu namn.

18. Jag vägrar att fortsätta äta smulorna från uppgiftsmästarens bord i Jesu namn.

19. Varje man eller kvinna, som inte låter mig lyckas, herre, skriv hans / hennes dödsannons i Jesu namn.

20. Åh Herre, ge mig en ny inre man, om jag har förändrats, i Jesu namn.

21. Åh Herre, aktivera ditt höga kall på mitt liv, i Jesu namn.

22. Åh Herre, smörj mig att återhämta de bortkastade åren på alla områden i mitt liv, i Jesu namn.

23. Åh Herre, om jag har fallit bakom på många områden i mitt liv, ge mig möjlighet att återfå alla förlorade möjligheter och bortkastade år, i Jesu namn.

24. Varje makt, som säger att jag inte kommer framåt, arresteras i Jesu namn.

25. Varje makt, som vill hålla mig i vila mitt i överflöd, dör, i Jesu namn.

26. Alla krafter som vill dra mig bort från Herrens närvaro för att förstöra mig, dö, i Jesu namn.

27. Jag kommer till mitt utlovade arv i Jesu namn.

28. Varje kraft, som vill att jag ska uppfylla mitt öde endast delvis, dö, i Jesu namn.

29. Åh Herre, smörj mig med makt för att förstöra alla grundläggande förbund i Jesu namn.

30. Åh Herre, använd mitt ämne för att främja evangeliet i Jesu namn.

31. Åh Herre, stå upp och välsigna min arv i Jesu namn.

32. Alla mina stulna dygder, återlämnas till mig i Jesu namn.

33. O Herre, låt min frisläppning väcka väckelse i Jesu namn.

34. Åh Herre, avslöja alla okunniga vägar i mig genom din helige Ande, i Jesu namn.

35. I dag, du min ande, du kommer inte att förvärra mig i Jesu namn.

36. Kraft i Jesu blod, lösa in mitt öde, i Jesu namn.

37. Varje sataniskt vapen, bildat mot mitt öde, backfire, i Jesu namn.

38. Pilar av befrielse, hitta mitt öde, i Jesu namn

39. Varje andligt spindelnät på mitt öde, bränna, i Jesu namn.

40. Varje orm i min grund, som sväljer mitt öde, dör, i Jesu namn.

41. Varje rött ljus som brinner mot mitt öde, tänder eld i Jesu namn.

42. Sång: ”Befrielsens Gud, sänd ner eld. . . ” (sjung i ca 15 minuter och klappa i händerna).

43. Varje lock fienden har lagt mitt öde, hoppa upp, dö, i Jesu namn.

44. Varje orm i mitt blod dör i Jesu namn.

45. Varje orm som burar mitt öde dör i Jesu namn.

46. ​​Varje mörk mörkhet, som följer mig omkring, dör i Jesu namn.

47. Det onda ledet av ondska, synd eller orättvisa, som blockerar min kommunikation med himmel och Gud, ska stängas av, i Jesu namn.

48. Varje kraft, ande eller personlighet som lyssnar på mina böner för att rapportera dem till den demoniska världen, Fader, sprida dem, i Jesu namn.

49. Varje mörkret som rikedom och välsignelser bygger på, smälter plötsligt på en dag i Jesu namn.

50. Fader, avslöja och förstör orättfärdighetens arbetare i Jesu namn.

51. Fader, låt mysteriet och hemligheten med min uppfyllande avslöjas i Jesu namn.

52. Herre, låt himlen öppna, låt smörjelsen tala, låt mina dolda välsignelser avslöjas och släppas, i Jesu namn.

53. Åh Herre, förlåt mig, där jag har bedömt andra ur okunnighet och stolthet, i Jesu namn.

54. Åh Herre, ta bort straff på dom över mitt liv och kall, i Jesu namn.

55. Åh himlar, slåss för mig idag, i Jesu namn.

56. Åh Herre, öka mig så att ditt namn kan förhärligas i Jesu namn.

57. Varje makt som leder Guds vilja ut ur mitt liv, salt och dö, i Jesu namn.

58. Åh Herre, stå upp och låt varje gift i mitt liv arresteras, i Jesu namn.

59. Jag förklarar dödsannonsen för alla oppositionens makter och angriper min ära och kallelse i Jesu namn.

60. Helig Ande, aktivera Guds vilja i mitt liv och kallelse, i Jesu namn.

61. Jag förordnar min fienders vilja mot mig att återfå eld, i Jesu namn.

62. Varje fiendens komplott mot mig, vänds, i Jesu namn.

63. Jag befaller mina fienders förtroende att krossas i Jesu namn.

64. Varje andlig manipulation, mot min ära och kallelse, misslyckas i Jesu namn.

65. Åh Herre, förstör personligheten hos alla dem som lever för att förstöra min personlighet, i Jesu namn.

66. Åh Herre, bekräfta min position i denna stad (företag, land, nation, etc.), i Jesu namn.

67. Åh Herre, avslöja för mig vad du har kallat mig att vara i livet (i den här staden, landet, företaget), i Jesu namn.

68. Varje konstig gud, som tilldelats att angripa mitt öde, personlighet, ära eller kallelse, attackerar din avsändare i Jesu namn.

69. Guds ark, förfölja varje drake som tilldelats mot mig, i Jesu namn.

70. Ni himlens värdar, förfölj de som rasar mot mig, i Jesu namn.

71. Guds ark, kom in i mitt hus idag för att hitta och bekämpa oppositionens kraft mot mig i Jesu namn.

72. Guds ark, varhelst jag har accepterats tidigare och de nu avvisar mig, stå upp och slåss för mig, i Jesu namn.

73. Judas lejon, sluk alla motstånd, rasande mot mig nu, i Jesu namn.

74. Varhelst de har förkastat mig, låt min andemänniska accepteras nu, i Jesu namn.

75. Jag motstår och vägrar försäljning av min härlighet och kräver ett par skor eller för silver, i Jesu namn.

76. Fördömande vin, druckit mot mig, blir gift för mina fiender, i Jesu namn.

77. Åh Herre, låt de mäktiga bland mina fiender fly från mig nakna, i Jesu namn.

78. Varje mörk mörkhet som har arresterat min tjänst och kallelse, släpp mig nu i Jesu namn.

79. Jag kommer ur fångenskapen, i Herrens Jesu namn.

80. Helig anda, uppstå och främja mig i Jesu namn.

Tack pappa för att du besvarade mina böner.

 


10 KOMMENTARER

  1. Tack så mycket för dessa bönpunkter. Jag tror att mitt liv och mitt nära och kära kommer att förändras till det bättre.

  2. Gud välsigne dig pastor Chinedu, Gud använder dig för att välsigna familjer. Jag snubblat över de 80 befrielsebönerna, efter att jag bad det, kände jag mig så lättad. Snälla jag vill prata med dig en och en, skicka ett nummer för att komma i kontakt med dig. Vår storm är över i Jesu namn. Gud välsigne dig

  3. MITT liv är inte samma pastor chinedum GUD välsigne dig. Bara efter att ha bett dessa böner tror jag Gud.

  4. Hallo snälla, kommer du att korsas med mig. Vill be dessa böner. Denna etapp utmanas mycket

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.