Böner mot förtrollning och spådom

0
8065

Nummer 23:23:
23 Visst finns det ingen förtrollning mot Jakob och ingen spådom mot Israel; enligt denna tid sägs det om Jakob och Israel: Vad har Gud gjort!

Enchantment och spådom är djävulens sataniska verktyg för att orsaka förödelse i de troendes liv. Alla Guds barn måste vara andligt utrustade för att övervinna förtrollning och spådom. Idag ska vi delta i böner mot förtrollning och spådom. Men innan vi går in i bönerna för idag, låt oss titta på innebörden av förtrollning och spådom.

Vad är en förtrollning?

Detta är en spirituell manipulativ kraft av mörkret för att få en person att agera på ett visst sätt för att behaga djävulen. Denna manipulativa kraft kallas en förtrollning. När någon är förtrollad, förlorar han eller hon där frihet, blir de besatta av djävulen och görs för att genomföra djävulens bud. Förtrollningar görs med hjälp av charm, trollformler och andra fetischartiklar. Många troende har blivit offer för djävulen till följd av förtrollning, många män har förlorat sina familjer eftersom någon sätter en besvärjning på dem, många kvinnor har drivits en väg från sina män hus, eftersom en annan kvinnor sätter en förtrollning på deras makar. Många kämpar i livet på grund av det ena trollformatet etc. Den goda nyheten är att alla trollformler och förtrollning kan förstöras och skickas tillbaka till avsändaren. När vi engagerar oss i dessa böner mot förtrollning och spådom ser jag varje förtrollning i ditt liv permanent förstöras i jesus namn.

Vad är spådom:

Spådom kan definieras som praxis att söka kunskap om det okända eller framtiden från en övernaturlig ande. Spådom är källan till häxahantverk och häxdoktorer. Bibeln är mot spådom, 19 Mos 26: 31-20, 6 Mos 47: 13, Jesaja 18:9, 14 Mosebok XNUMX: XNUMX-XNUMX. Detta beror på att spådom inte kommer från Spirit av Gud. Spådomens ande är en bekant andeoch syftet med den andan är att förstöra deras offer. Många infödda läkare, lugnare, necromancers, tarotkortläsare, astrologer, palmläsare osv använder alla spådomens ande. Denna ande är en dålig ande och Gud är emot den. Djävulen använder den för att övervaka Guds barns framsteg för att frustrera dem. Genom spådomskraften kan till exempel djävulen se din stjärna (ljus framtid) och gå vidare för att försöka förstöra den. Genom spådom kan djävulen övervaka dina framsteg genom att övervaka sprit för att frustrera alla dina rörelser. Men idag kommer vi att förstöra varje spådomskraft i ditt liv. När vi begär dessa böner mot förtrollning och spådom, ska alla ockulta krafter som arbetar mot dig förstöras i Jesu namn. Engagera dessa böner i tro idag och se Gud ändra din berättelse till det bästa.

KORUM

1. Jag bekänner och avstår från varje ockult deltagande, i Jesu namn.

2. Varje anti-Kristus-anda som arbetar mot mitt liv dör i Jesu namn.

3. Varje förbund, som sluts med familjens idoler för min räkning, bryter med Jesu blod.

4. Varje hängivenhet av förfädernas demoner i mitt liv, bryt av Jesu blod.

5. Varje demoniskt märke och snitt på min kropp, tvättas av Jesu blod.

6. Jag upphäver varje förbund, ed och löfte som ingåtts i de ockulta husen och helgedomarna, i Jesu namn.

7. Jesu blod, stäng alla dörrar för demonisk invasion i mitt liv, i Jesu namn.

8. Jesu blod, rens min själ, ande och kropp av varje ockult egendom, i Jesu namn.

9. Jag förlorar mitt öde från varje grepp av ockulta demoner, i Jesu namn.

10. Varje bondkvinnas ande, som arbetar i mitt liv, kastas ut i eld i Jesu namn.

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här