30 Andliga krigförböner mot marina andar

4
19703
Krigsförbön mot terrorism i världen

Exodus 15: 3:
3 Herren är en krigsman; Herren är hans namn.

Marine Spirits är onda havsandar. Dessa är demoniska krafter i vattnet. De flesta människor som är födda i flodområden är offer för havssprit. Marin- eller vattensprit är mycket onda andar, de är ansvariga för all slags ondska vi ser i världen idag. Dessa andar är ansvariga för våld, kultism, gangsterism och alla andra former av våld. De är också ansvariga för lista, sexuell perversion och alla andra former av sexuella synder du kan föreställa dig. Marine spirits är bakom andmän och ande fruaroch när de är i ditt liv kan bara Guds hand rädda dig. Idag kommer vi att delta i spirituella krigsböner mot marina andar. Detta spirituella krigsböner kommer att bryta alla demonernas grepp i ditt liv i Jesus namn.

Många kristna idag stryper i livet på grund av dessa vattensprit. Dom är envis andar som släpper inte offren där. Många kvinnor är fångade på webben med en enda huva, de kan inte gifta sig eftersom de har en andman, många som är gifta har svårt att få barn för att i den marina världen har de ande barn, många män drabbas också som en resultat av andfru i deras liv. Varje gång de vill gifta sig händer något dåligt med dem, antingen förlorar de sina jobb, har ett stort bakslag eller till och med förlorar sin fästmö. Det här är verk från marina spritar. En hel del ungdomar dör varje dag till följd av vapenvåld och sexuell perversion i vår värld har tagit en helt ny nivå, allt detta är arbetena i marina styrkor. Men vi ska uppstå i dag och vi ska ta striden mot den marina världen, när vi deltar i denna andliga krigsböner mot marina andar, ska vår Gud uppstå och sprida dem i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Gud har gett oss makt över djävlar, all makt tillhör oss, både i himlen ovan, på jorden och under jorden, vi har makter över den marina världen. En bönig kristen kan inte stoppas av marina makter. Större är han som är i dig än han som är i världen. Nej mörkrets kraft kan över makt dig som ett Guds barn. Därför uppmuntrar jag dig att stiga upp och föra andlig krigföring mot dessa marina andar. Tills du motstår djävulen flyr han inte från ditt liv. Äter du i drömmen? Älskar du i drömmen?, Ser du dig själv amma ett barn eller barn i drömmen? Detta är tecken på marin besittning, det är dags att be. Engagera denna andliga krigföring med alla styrkor du har och se din Gud sprida alla dina fiender i Jesus namn.

BÖN

1. Jag utmanar min kropp med den Helige Andens eld och befaller varje marin ande, som är bosatt i min kropp att manifestera och dö, i Jesu namn.

2. Du Leviathans anda i mitt liv, jag utmanar dig med Jesu blod och den Helige Andens eld, kom ut nu och dör, i Jesu namn.

3. Varje ondt förbund, som binder mig med vattensprit, bryter med Jesu blod.

4. Varje ondska förening mellan mig och marina andar, bryter av Jesu blod.

5. Varje ondskad dedikation, som mina föräldrar gör på ett sataniskt altare, Jesu blod, förstör det nu, i Jesu namn.

6. Jag avvisar och avstår från alla sataniska byråer som ges till mig, i marinriket, i Jesu namn.

7. Jag avvisar och avstår från varje satanisk krona som jag har fått i marinriket i Jesu namn.

8. Jag avvisar och avstår från varje satanisk egendom som jag äger, i Jesu namn.

9. Jag avvisar och avstår från varje satanisk gåva som jag någonsin har gett mig, från marinriket, i Jesu namn.

10. Varje satanisk vakt som tilldelas mitt liv från marinriket, förkastar jag dig. Ta emot Guds eld och gå ifrån mig, i Jesu namn.

11. Varje sataniskt instrument från marinriket, planterat inuti min kropp, förkastar jag dig, tar emot Guds eld nu och bränner till aska, i Jesu namn.

12. Varje orm, dold i min kropp, jag utmanar din bostad med Guds eld, kommer ut och dör, i namnet på. Jesus.

13. Varje medvetslös förening med marin ande, förstörs av Jesu blod.

14. Varje tron, som är upprättad för mig i marinriket, jag förkastar och avstår från er, jag befaller Guds åska eld att förstöra dig nu, i Jesu namn.

15. Varje förordning i marinriket i mitt liv, utplånas av Jesu blod.

16. Jag binder och kastar varje marinand ur mitt liv, i Jesu namn.

17. Varje grund av marinande anda i mitt liv, upphävas av eld, i Jesu namn.

18. Allt som har överlevt på den onda grunden för marina andar i mitt liv, förstörs i Jesu namn.

19. Jag binder och kastar varje ande i Leviathans trolldom ur mitt liv i Jesu namn.

20. Varje handelsplats för drottningen av kusten i mitt liv får förstörelse genom Guds eld i Jesu namn.

21. Jag är gift med Jesus, genom hans blod, du drottning av kusten tappar ditt grepp om mitt liv nu, i Jesu namn.

22. Varje flod, vatten eller hav som övervakar mitt liv, jag slår dig med kaos och förvirring av Jesu blod.

23. Jesu blod, rensa mig från all satanisk mat som jag någonsin har ätit i marinriket, i Jesu namn.

24. Jag utmanar varje marinhår på mitt huvud med Guds eld och jag befaller det att ta eld nu, i Jesu namn.

25. Varje familjeslang som tilldelats grunden för mitt liv, faller ner och dör, i Jesu namn.

26. Varje ond deposition från marinriket i någon del av min kropp, förstörs av Guds eld i Jesu namn.

27. Jag förklarar att jag alltid är gift med Jesus som är min Frälsare och Frälsare och min Frälsare.

28. Låt nu ingen kraft från marinriket besvärja mig, för jag bär i min kropp märket av Jesu blod.

29. Lord Jesus, döpa mitt liv med Helige Andes eld.

30. Tack Jesus för att du vann denna andliga kamp för mig i Jesus namn.

 


4 KOMMENTARER

  1. GUDS MAN är otu samuel uro från ebonyi-staten. Guds man för att vara ärlig mot dig är jag verkligen trött på den här världen eftersom mitt liv är trassligt jag har bön ... Men det ser ut att ingenting fungerar i mitt liv och min familj vi är 9 i min familj på kroppen går framåt från hand till malpastor jag har andlig fru jag har bön och fastat även under min fasta tid jag har fortfarande sex i drömmen som verkligen håller mig träldom ... Pastor snälla jag verkligen behöver din bön för mig och min familj för att bli befriad från familjens engagemang till avgudar och marina andar för ju mer jag bön desto mer ser jag mig själv i vatten .. I byn .. Att ha sex i drömpastorn må Gud ha barmhärtighet över mitt liv och min familj

    • Välsignad vare Jesus bror, du ser dig själv ha sex efter bön och fasta betyder det snabba arbetade så att demonerna återupprättar förbund med dig .. bekänna dina förfäders missgärningar, dina egna missgärningar och för dina föräldrar bryter alla generationens förbannelser av marina andar, bryt alla förfädernas förbund, lev en helig mättad dig själv med Guds ord undvik att lyssna på världsmusik, TV och undvik dåligt sällskap i dina böner använd skrifterna, din befrielse är nästan det är därför striden är så allvarlig, ge inte upp täckningen själv och din familj med hela Guds rustning och det viktigaste förlåt din familj, dig själv och be Gud att ge dig ett rent hjärta, håll inte nag, be den heliga anden att visa dig den syndlösa synden..Jag vet att du kan göra det som skrifterna säger i Filipperna 4:13 och kom ihåg sätt inte ditt hopp på människan utan Gud Jeremia 17: 5, Jesaja 55:11 så kommer också det ordet att jag säger att det kommer att misslyckas med att göra vad jag planerar för det; det kommer att göra allt jag skickar det tillgör .. det finns en minister som heter Kevin LA Ewing på Facebook, youtube, du kan också ladda ner Kevin-appen i Google Play Butik.

  2. Jag har för närvarande en mycket stark demonisk attack från trolldom. Denna attack är så stark att ingen i befrielseministeriet har kunnat bryta den. Gud har positionerat mig i direkt korrelation med en pastor på mer än 30 år i befrielse som bor under min lägenhet och har en stor framgångsgrad. Denna pastor har sagt att detta är den första i sitt slag som dyker upp för honom. Han och jag har nu förts till en annan pastor i befrielsestjänsten som har tränat i över 50 år och denna pastor har inte heller kunnat bryta detta ännu. Jag fick läsa om de möjliga andarna som attackerade mig och fann att de isebeliska andarna är bekanta andar i min familj och idag har jag funnit att Leviathans ande kan vara starkman i detta angrepp. Jag har avstått från och ångrat förfädernas förbannelser och trolldom som utförts av någon av mina förfäder och familjemedlemmar. Jag har brutit själsband med den person som skickade denna attack mot mig och befriades från att nästan slängas till marken av denna ande. Det hade också lagt en väldigt stor spik genom toppen av mitt huvud och jag kände att det slet ut från botten på insidan av min hjärna helt tillbaka genom toppen av mitt huvud. Det var som ingen smärta jag någonsin har känt eller någonsin känt i mitt liv. Mitt högra tempel var dunkande och svullet av så mycket smärta att jag knappt kunde fungera. Självbindningen släppte mig omedelbart från dessa saker och jag kände en ande virvla ut ur mig med omedelbar lättnad. Men jag har fortfarande resten av attacken i full drift. Jag knuffas fortfarande, kläms, stickas, skjuts, och till och med smuts kastas i mitt ansikte. Jag är ständigt förtjust i mina könsorgan och dessa andar kan orsaka narkolepsi och andra problem eller störningar som allvarliga hjärtklappningar, ångest, skarpa smärtor i livmodern och huvudet, frekventa matsmältningsstörningar, konstiga menstruationsproblem, hemorrojder, knacka på mitt inre trumhinna, omedelbar minnesförlust, ögonbegränsningar har satts på mig där ett kluster av klot bildas framför mitt öga för att distrahera eller avskräcka mig från att läsa eller fokusera på specifika saker. Detta ögonbegränsande rör sig också mycket snabbt ibland från vänster till höger när jag pratar och får ögonkontakt med en annan person, vilket tvingar mitt öga att röra sig från sida till sida, vilket ger illusionen att jag är förvirrad eller förvirrad. Dessa andar har gjort nästan allt de kan och har inte segrat men ändå plåga mig dag och natt. De skriker och skriker verbalt, fysiskt, mentalt och sexuellt övergrepp mot mig. De är flera i antal och säger de mest motbjudande, fåfänga och vulgära sakerna som skulle räcka för att traumatisera någon människa i sig själv. De kan och gör nästan vad som helst och allt för att tortera mig. Detta har hänt i nästan två år nu. Jag visste inte att min pojkvän tränade häxkonst och trodde ärligt talat inte ens att det här var riktigt. I min okunnighet blev jag offer för en intensivt grotesk och kraftfull satanattack. Jag har lärt mig så mycket genom denna erfarenhet. Gud har varit här med mig varje steg på vägen. Han läker och förnyar mitt sinne, även genom denna konsumerande attack, på sätt som jag aldrig kunde ha föreställt mig eller förlorat i mitt förflutna. Jag är tacksam för välsignelsen som härrör från denna upplevelse. Han tog vad fienden menade för det onda och han vände det för gott. Jag vet också att jag måste bli helt fri från detta. Vi kristna var inte avsedda att belastas med denna typ av attack från Satan. Det är mer än bara förtryck och mardrömmar. Det är platt ut påträngande / orättvis / billig krigföring. Jag måste vara fri för att vara fruktbar i kungariket. Detta måste ta slut. Jag har gjort allt jag kan för att kämpa, från att hålla mig i ordet, att kontinuerligt lyssna på dyrkan musik och bara titta på bibliska program när jag sällan sätter på TV: n, blir av med sociala medier omedelbart, håller kontakten och tjänar i kyrkan, journalföring , läsa, exorcising, äta hälsosamt, se en kristen rådgivare, gå igenom befrielse, fasta och be, avstå, ångra, förlåta, inre läkning, be utan upphör, välja att se det positiva för det mesta, underkasta sig kloka råd, slåss mot extrem opposition, bli ny troende, återhämta sig från ett liv med missbruk och identitetsfrågor, allvarligt skadad fysiskt av mitt ex och sedan till slut läka ... kastas i fängelse för en falsk anklagelse, utan tidigare straffregister och arrangeras av min ex. Jag visste inte ens anledningen till eller vad som ens sa att få mig arresterad jag fram till 4 månader in i de 5 månader som jag satt där inne, jag tappade min lägenhet / bil / jobb och i grund och botten mitt liv vände min familj på mig , Jag hade inte ens någon som skulle hjälpa mig att finansiera hygien eller grundläggande behov av kommissionär, COVID hände efter en månad i fängelse och vi placerades i låsning och begränsades till våra celler 22 timmar om dagen, jag torterades bortom tro i en cell av mig själv med ingen och ingenting, inga kapellaner, ingen kyrka och inga besökare i flera månader. Efter släppningen gav Gud mig en cykel att cykla till och från jobbet varje dag som jag cyklade i flera veckor. Jag kunde snart få en ny apt och så småningom en bil när jag arbetade på en pizzeria 60+ timmar i veckan och inte hade en enda person som kan relatera till mycket av det jag går igenom, eller till och med på distans alls, jag tappade farfar, fick reda på att min syster tillber Satan, jag kommer inte ihåg sista gången jag sov en hel natts sömn, jag har inte ett socialt liv och jag faller tillbaka till dåliga vanor igen med tyngden av allt detta galenskap. Jag förstår inte varför detta händer med denna svårighetsgrad eller varför jag inte har kunnat bryta mig loss efter allt som har hänt. Det är så utmattande att jag inte ens vet hur jag fortfarande lever vid denna tidpunkt. Jag vet att om det inte vore för mitt nära förhållande till Gud hade jag definitivt tagits. Allt jag kan göra är att fortsätta försöka och hoppas att detta snart kommer att sluta. Var snäll och håll mig i dina böner så att jag inte misslyckas innan hand. Jag har så stark tro och passion för Herren att jag inte kan se något som hindrar mig från att dra igenom detta och vara en av de starkaste krigare vi har. Jag vet att jag skrev mycket och verkligen behövde släppa detta. Tack för din tjänst och kunskap. Jag skulle vilja veta mer om denna anda och möjligheten att jag har en man i den marina andevärlden. Jag vet att en ram visade sig för mig i början av denna attack och han tvingade på mig en orgasm som tog över hela min kropp, till skillnad från något som jag någonsin har upplevt under min livstid. Jag våldtogs efteråt och upprepade gånger av flera sprit. Astralprojektion användes på mig när jag fördes genom en serie händelser som jag manipulerades att utföra av rädsla. Detta pågick i nästan 24 timmar. Efter att jag vaknade och var tillbaka i kroppen igen kunde andarna fysiskt skada mig på sätt som ingen har hört talas om. Jag hade gett någon typ av rättigheter under dessa händelser som genomfördes i andevärlden. Jag har avstått från denna händelse och har inte haft någon befrielse som ett resultat. Om du har mer information att ge mig angående denna andliga attack skulle jag mycket uppskatta det. Tack för allt du gör.

  3. Jag vet att detta kan hända. Jag skulle föreslå att lita på Gud och hitta böner för att be på Internet som avser varje händelse. Jag tror att du går genom en process som får dig att bli en stor krigare för Guds rike. Jag älskar att lyssna på ordet från profetessan Mattie Nottage. Det har välsignat mig. Håll dig uppmuntrad.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.