Mirakelbön för läkning och återhämtning

5
4833

Agerar 10: 38:
38 Hur Gud smorde Jesus från Nasaret med den Helige Anden och med kraft: som gick omkring med att göra gott och läka alla som var förtryckta av djävulen; ty Gud var med honom.

Healing är en av Guds största önskemål för sina barn. Det är inte Guds vilja att vi lever ett sjukt liv. Exodus 23:25 berättar att Gud kommer att ta bort sjukdom från alla som tjänar honom, det vill säga att han kommer att ta bort sjukdom från alla sina barn. Jesus tillbringade det mesta av sin tjänst för att läka sjuka, i själva verket predikade han eller läkade alla slags sjukdomar. Jesus brydde sig aldrig om vilket namn eller vilken typ av sjukdomar de var, bibeln sa att han botade dem alla. Idag kommer vi att engagera mirakelbön för läkning och återhämtning. Detta bön för läkning kommer att placera dig ovan sjukdomar och sjukdomar i Jesus namn.

Vi tjänar en mirakelgud. Hebreerbrevet 13: 8 berättar för oss att Jesus Kristus är densamma i går, idag och för evigt. Han har inte förändrats, om han botade igår, kommer han att läka idag och för evigt. Men för att en ska få sin läkning måste vi ha tro. Gud kommer inte att arbeta i en trolös miljö. Gud kommer inte att tvinga läkning på dig. Du måste tro på hans läkande kraft i hans son Jesus. Jesus berättade hela tiden för folket att han botade, 'din tro har gjort dig hel ',' var det enligt din tro '. Det beror på att vi ska få vår läkning, vi måste be för att bönen för att läka ska fungera i våra liv, vi måste tro på Guds helande kraft genom Kristus. Denna mirakelbön för läkning och återhämtning är böner som du kan be för dig själv och även för någon som behöver läka, pastorer kan be det för det enskilda medlemmar som är sjuka eller de kan be det generellt över kyrkan. Kom ihåg att bara Gud läkar, läkare får behandla, men bara Gud botar, du och jag är inte läkare eller mirakelarbetare, bara Gud botar och idag när du engagerar denna bön för att läka, ska du se Guds helande kraft i ditt arbete liv i Jesus namn.

BÖN

1). Fader, jag tackar dig för att du är läkaren av alla slags sjukdomar och sjukdomar i Jesu namn

2). Fader, tvätt vem som helst genom Jesus Kristus blod, som kan hindra din helande kraft från att nå dem i Jesus namn.

3). Fader, låt din helande kraft beröra alla som är sjuka i kroppen idag i Jesus namn

4). Fader, låt varje blodsjukdom spola ut med Jesu blod i Jesu namn.

5). Fader, låt alla, som har utsetts för döden av sjukdomar få det totala befrielsen nu i Jesus namn.

6). Far, jag bryr mig inte om vilken typ av sjukdomar som dina barn plågas av av djävulen, läka dem alla i Jesus namn.

7). Jag befaller varje smärta i kroppen att läka i Jesu namn

8). Jag beordrar varje huvudvärk att läka i Jesu namn

9). Jag befaller att varje form av feber ska försvinna i Jesu namn

10). Jag befaller att diabetes ska förstöras i Jesu namn

11). Jag beordrar sigelscellanemi att förvandlas till AA nu !!! I Jesu namn

12). Jag befaller att malaria ska läka nu när jag anger Jesu namn

13). Jag befaller att varje form av svaghet i kroppen ska försvinna nu i Jesus namn

14). Jag beordrar intern värme att försvinna nu i Jesu namn

15). Jag befaller att alla former och typer av STD: er försvinner nu !!! I Jesu namn

16). Jag beordrar blinda ögon att vara öppna nu i Jesu namn

17). Jag befaller att varje terminal sjukdom ska avslutas i Jesu namn

18). Jag befaller att varje psykisk sjukdom ska läka nu i Jesu namn

19). Jag befaller alla andra former av sjukdomar och sjukdomar som håller dina barn bundna förstörs i Jesus namn.

20). Fader, jag tackar dig för din läkande kraft på jobbet redan i Jesus namn.

annonser

5 KOMMENTARER

 1. Hej Pastor

  Detta är för min mamma som lider av grå starrproblem. Hon vill inte gå igenom kirurgiska ingrepp. Mina föräldrar stannar ensamma hemma. Hon går inte till sjukhus även om vi tvingar henne till. Hon säger alltid att hon ber och tror på Gud att han skulle läka henne. Be för hennes fullständiga återställande av synen och att hon kan bli läkt utan någon operation.

  • Hej Tanya, vi tjänar en Gud av mirakel, och Gud är inte emot medicinska procedurer, det är ok att söka medicinska procedurer, men det är en fråga om tro. Om hennes tro är på gudomlig helande, bör hon inte på något sätt avskräckas. I vårt ministerium har vi sett många ögonproblem läkt. Berätta bara för henne att läsa boken av Johannes 9: 1-7 och fortsätta att förklara att hon läker i Kristus Jesus. Jag ber att Guds kraft överskuggar hennes ögon just nu och ger omedelbar läkning till henne i Jesus namn. Amen. Gud välsigne dig.
   Pastor Ikechukwu.

 2. Inspirerad. Bönspunkterna kom vid rätt tidpunkt. Jag läggs in på sjukhuset för en ryggradsoperation.
  Jag rade verkligen i Jesus Namn

 3. Jag ber för min son Dominick hur har en hjärntimer bakom sitt högra öga. Jag tackar Gud för hans seger och läkning. Jag ber dig be med mig när jag går till Gud för att läka för min son och jag ber att tumören lämnar hans kropp i Jesu namn. Jag vet att Gud kan läka och jag ber honom att läka Dominick.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här