20 mirakelböner mot komplikationer med graviditet

0
2997

Jesaja 54:17:

17 Inget vapen som bildas mot dig ska blomstra; och varje tunga som kommer upp mot dig i dom ska du fördöma. Detta är Herrens tjänares arv och deras rättfärdighet är av mig, säger Herren.

En av de vanligaste utmaningarna bland kvinnor idag är frågan om barnlöshet. Många förväntade mödrar lever idag i depression på grund av oförmågan att ha egna biologiska barn. De flesta frågor om infertilitet kan spåras till komplikationer. Antingen komplikationer i livmoder, eller komplikationer som resulterar under graviditet vilket leder till missfall. Idag ska vi delta i mirakelböner mot graviditetskomplikationer, detta mirakelbön ska ta itu med alla former av komplikationer som förhindrar befruktning. Komplikationer som fibroid, blockerade äggledare, PID, STD, STI, s, missfall, livmoder i livmodern, lågt spermierantal, inget spermierantal, hormonell obalans och så vidare

Vi håller med om att det finns effektiva medicinska lösningar på alla dessa komplikationer ovan, och vi håller helt med den medicinska världen och där expertis. Vi tror också att varje sjukdom är ett förtryck av djävulen, Apostlagärningarna 10:38. Inte alla komplikationer av graviditeten kommer från naturliga rötter, vissa manipuleras andligt av mörkrets krafter. Till och med läkare kommer att intyga det faktum att de har sett några klienter, som där medicinsk utrustning har visat att ingenting är fel med dem och ändå är de fortfarande barnlösa. Detta är ett resultat av sataniska manipulationer. Du kan inte hantera andliga frågor med medicinsk vetenskap. Därför lever vi inte någon sten som är omvänd. Vi tar striden till fiendens läger. När vi gör mirakelbönerna mot graviditetskomplikationer, ser jag Gud fixa ditt livmoder i Jesus namn.

Jag uppmuntrar alla som läser den här artikeln att be denna bön med passion och tro, den här bönen hindrar dig inte från att rådfråga din läkare eller gynekolog, den hanterar bara dina situationer andligt och förstör kraften i mörker slåss mot din fruktbarhet. Denna bön kan också återställa vad djävulen har tagit bort från din kropp. Jag ser att du bär dina barn i Jesus namn.

BÖN

1. Jag förvisar allt konstigt material från min kropp, i Jesu namn.

2. Min livmoder, avvisa allt mot befruktningsmaterial, i Jesu namn.

3. Jag utrotar varje plantage av mörker från mitt livmoder, i Jesu namn.

4. Jag avskaffade varje negativ närvaro som var knuten till mitt livmoder, i Jesu namn.

5. Heliga andens eld, rensa mitt liv med Jesu blod.

6. Jesu blod, rena mitt ord, i Jesu namn.

7. Spola ut alla dolda mörker i mitt livmoder i Jesu namn.

8. Jag skjuter ut varje plantage av mörker i mitt livmoder, i Jesu namn.

9. Varje mörker deponerar du, tappar du i Jesu namn.

10. Varje ond hand som läggs på mitt liv, stekt i Jesu namn.

11. Allt som planterats i mitt livmoder för att dricka mitt blod, kom ut nu i Jesu namn.

12. Jag ska inte inkubera någon form av mörker i mitt livmoder, i Jesu namn.

13. Långa förorenare, förlora ditt grepp, i Jesu namn.

14. Allt som planterats i mitt liv som strider mot Guds vilja, kommer att upphävas nu i Jesu namn.

15. Jag binder och kastar ut alla mörka andar som rör mig i mitt livmoder i Jesu namn.

16. Guds eld förstör varje plantering av sjukdomar, i mitt livmoder, i Jesu namn.

17. Varje bloddrickande demon, som är tilldelad mitt livmod, binder jag ut och kastar ut dig i Jesu namn.

18. Varje konspiration mot mitt reproduktionsfartyg, spridning, i Jesu namn.

19. O Gud, stå upp och låt alla fiender i min äktenskapliga salighet spridas i Jesu namn.

20. Mitt livmoder, avgår från alla mörkretsalter i Jesu namn.

Far, jag tackar dig för min mirakeluppfattning i Jesus namn

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här