Bön mot tidig död

3
8362

Psalms 91: 16:
16 Med långt liv kommer jag att tillfredsställa honom och visa honom min frälsning.

Idag kommer vi att inleda en bön mot tidigt död. Guds vilja för alla hans barn är att vi lever ett mycket långt och uppfyllande liv. Tidigare död eller för tidig död är inte Guds vilja för oss, i Exodus 23:25 lovade Gud oss ​​att vi kommer att leva för att uppfylla våra dagar och i Psalms 91:16 Han sa att vi kommer att vara nöjda med långt liv. Döden är en viss destination för alla levande varelser, men Gud vill att vi ska leva ett långt och lyckligt liv på jorden. Många av våra förbundsfäder som tjänade Gud i Bibeln levde ett mycket långt och uppfyllande liv. Abraham levde i 175 år, 25 Mosebok 7: 180, Isaac levde i 35 år, 28 Mosebok 147:47, Jakob levde i 28 år, XNUMX Mosebok XNUMX:XNUMX. Vi tjänar Abraham, Isaks och Jakobs Gud, därför har vi alla rätt att leva ett långt och uppfyllande liv.

När vi engagerar oss i denna bön mot tidig död, kommer vi att ta upp döden och helvetets anda, vi kommer att bestraffa dem i Jesu namn. Kristus har betalat det ultimata priset för vår inlösning, och han förstörde kraften i död och helvete och samlade där nycklar (myndigheter) över oss, Uppenbarelseboken 1: 17-19. Därför har döden kännedom om oss som Guds barn eftersom vi är i Kristus Jesus. Be denna bön med förståelse för att döden inte har någon makt över dig som kristen. Förstå att du inte får dö otidig eller för tidig, du får inte dö tidigt eller före din tid i denna värld. Som Guds barn är långt liv din del och du har rätt att njuta av ett väl uppfylld liv på jorden. När du ber denna bön med tro idag förklarar jag att du ska se dina stora barnbarn till den fjärde generationen i hälsa och helhet i jesus namn

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

BÖNNPUNKTER

1. Fader, jag tackar dig för kraften i uppståndelsen och livet.

2. Jag frigör mig från varje förbannelse av otydlig död, i Jesu namn.

3. Jag bryter varje ofördelaktigt förbund om otidig död, i Jesu namn.

4. Jag tar bort mitt liv från varje dödsskugga, i Jesu namn.

5. Jag binder och förlamar varje stark man av död och helvete, i Jesu namn.

6. O Herre, stärk min kropp, själ och ande.

7. Varje hemlighet om strider mot mitt andliga liv, avslöjas i Jesu namn.

8. Jag frigör mig från fattigdomens anda, i Jesu namn.

9. Jag dricker Jesu blod i hela mitt system.

10. O Herre, bygg eldets häck runt mig.

11. Livets ande, ersätt dödens ande i mitt liv, i Jesu namn.

12. Ve det demoniska fartyget, som fienden skulle använda för att orsaka mig andlig skada, i Jesu namn.

13. Fader Herre, låt din ära täcka alla aspekter av mitt liv, i Jesu namn.

14. Fader Herre, låt dina änglar slå sig omkring mig, i Jesus namn.

15. Jag avstår och bryter varje dödsförbund som jag har ingått eller som någon har ingått för min räkning, i Jesus namn.

16. Jag tar bort kontrollen över mitt liv från alla döda händer, i Jesu namn.

17. Jag står igen varje förbund om plötslig död, i Jesu namn.

18. Alla mina välsignelser som har begravts i marken eller under något vatten, släpps genom eld, i Jesu namn.

19. Jag avbryter mitt namn från varje dödsregister, i Jesu namn.

20. Jag står emot alla former av tragedi, i Jesu namn.

Tack Fader för att du besvarade Mina böner i Jesu namn.

 


3 KOMMENTARER

  1. Faktum är att pastor Chinedum alla kristna borde stå upp i böner för att de ska se GUDs rörelse i deras liv. Låt oss ta bort latskap i våra liv och vända oss till ett kraftfullt böneliv. Jag vill tacka GUD för ditt liv och din gåva till mig för många kraftfulla och exceptionella böner som du har skickat i min inkorg. Jag tror att mitt liv säkert kommer att visa genombrott på alla områden. GUD VÄLSIGNE DIG!

  2. Guds man, tack för dessa kraftfulla böner. Jag stötte på dem vid en tidpunkt då jag verkligen behövde dem.
    Gud välsigne dig och din tjänst.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.