30 Tidiga morgonbönen poäng för andlig krig.

0
10909

Psalms 5: 2-3:
2 Lyssna till mitt rop, min kung och min Gud: för dig vill jag be. 3 Min röst ska du höra på morgonen, Herre! på morgonen riktar jag min bön till dig och ser upp.

Andlig krigføring genomförs under de tidiga morgontimmarna på dagen. Vad vi brukar kalla midnattböner, är ofta tidigt morgonböner. Följande bibliska händelser hände vid midnatt / tidiga timmar på dagen. Isreal överlämnades från Egypten tidigt på dagen, 12 Mosebok 31: 51-2, kungen är Assyria besegrades under midnatt, 19 Kings 35:12, Peter befriades från kedjor i fängelse på natten Apg 5: 17 -16, Paul och Silas överlämnades under midnatt, Apostlagärningarna 25: 34-XNUMX. Du förstår, all denna befrielse hände under de tidiga timmarna av dagen, om du vill se Guds hand i ditt liv, måste du delta i tidiga morgonböner för andlig krig. Du måste uppstå under midnatt och föra andlig krig, du måste attackera mörkeriket i böner när du tar din befrielse med makt.

Som troende är den bästa tiden att anropa din Guds namn för befrielse är på midnatt eller tidigt på morgonen. Psalmisten förstod vikten av att söka Gud tidigt, Psalms 63: 1-2. När vi uppstår i de tidiga timmarna av dagen, för att föra andlig krig, hör himlen och svarar, beror detta på att vardagen är som en tom skiffer och väntar på att vi ska fylla den med våra förklaringar, när du börjar förklara vad du önskar att se på en viss dag, himlen börjar notera och se att det händer i ditt liv. Min bön för dig är att du får nåd att dra nytta av denna tidiga morgons bönpunkter för andlig krigføring. Be den här bönen vid midnatt och förvänta dig att se mörkrets krafter i ditt liv totalt förstörda i Jesus namn.

BÖNNPUNKTER

1. Jag tar myndighet över denna dag i Jesu namn.

2. Jag drar på himmelska resurser idag, i Jesu namn.

3. Jag erkänner att det är den dag Herren har gjort; Jag kommer att glädjas och bli glad över det, i Jesu namn.

4. Jag förordnar att alla delar av denna dag kommer att samarbeta med mig, i Jesu namn.

5. Jag förordnar att dessa grundkrafter kommer att vägra att samarbeta med mina fiender i dag, i Jesu namn.

6. Jag talar till dig solen, månen och stjärnorna: du kommer inte slå mig och min familj idag, i Jesu namn.

7. Jag drar ner varje negativ energi och planerar att arbeta mot mitt liv i dag, i Jesu namn.

8. Jag demonterar all makt som chantar besvär att fånga denna dag, i Jesu namn.

9. Jag ger sådana besvär och sataniska böner över mig och min familj ogiltiga, i Jesu namn.

10. Jag hämtar denna dag från deras händer i Jesu namn.

11. Ande av tjänst, råd, kraft och kraft, kom över mig, i Jesu namn.

12. Jag ska utmärka mig i dag och ingenting skall förrena mig i Jesu namn.

13. Jag ska äga min fienders portar i Jesu namn.

14. Herren skall smörja mig med glädjeolja över andra i Jesu namn.

15. Fiendens eld skall inte bränna mig i Jesu namn.

16. Mina öron ska höra goda nyheter; Jag ska inte höra fiendens röst i Jesu namn.

17. Min framtid är säkrad i Kristus, i Jesu namn.

18. Gud har skapat mig för att göra vissa bestämda tjänster. Han har gjort i mina händer några uppdrag som han inte har åtagit sig någon annan. Han har inte skapat mig för ingenting. Jag ska göra bra. Jag ska göra hans arbete. Jag ska vara en fredsagent. Jag kommer att lita på honom i vad jag än gör och var jag än är. Jag kan aldrig kastas eller nedgraderas i Jesu namn.

19. Det kommer inte att finnas någon fattigdom av kropp, själ och ande i mitt liv, i Jesu namn.

20. Guds smörjelse i mitt liv ger mig nåd i Guds och människors ögon, alla dagar i mitt liv, i Jesu namn.

21. Jag ska inte arbeta förgäves i Jesu namn.

22. Jag ska vandra i andens seger och frihet varje dag, i Jesu namn.

23. Jag får mun och visdom, som min motståndare inte kan motstå, i Jesu namn.

24. Varje strid i himlen vinner till förmån för änglarna som förmedlar min välsignelse idag, i Jesu namn.

25. Min far, allt som du inte har planterat i himlen, låt det upphävas, i Jesu namn.

26. O Herre, låt de ogudaktiga skakas ut från min himmel, i Jesu namn.

27. O sol, när du kommer ut idag, förstör all ondska som riktas mot mitt liv, i Jesu namn.

28. Jag programmerar välsignelser i solen för mitt liv, i Jesu namn.

29. O sol, jag har stigit framför dig, avbryt alla onda program, som projiceras i dig mot mitt liv av onda krafter, i Jesu namn.

30. Du i dag, du kommer inte att förstöra mitt välstånd i Jesu namn.

Tack Jesus .

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här