30 kraftfulla morgonböner pekar på att beordra dagen

18
70615

Psalm 63: 1-2:

O Gud, du är min Gud; Jag söker dig tidigt; min själ törstar efter dig, mitt kött längtar efter dig i ett torrt och törstigt land, där inget vatten är; 2 Att se din kraft och din härlighet, så som jag har sett dig i helgedomen.

Du har nu möjlighet morgonen timmar är mycket avgörande tider i andens rike. Krafterna hos mörker griper ofta de tidiga timmarna på morgonen, mellan 12.00 och 3.00, för att utföra sina onda handlingar. Bibeln talar in Matteus 13:25:25 Men medan män sov, kom hans fiende och sådde tares bland vete och gick sin väg. Som Guds barn måste du förstå vikten av morgonbön. Om du bara sover hela dagen under dagen kan du inte kontrollera resten av dagen. Många sovande kristna idag är offer för fienderna, men idag ska vi berätta för djävulen inte mer !!! Jag har sammanställt 30 kraftfulla morgonbönspunkter för att beordra dagen. Endast de som drar nytta av sin tidiga morgon bön gånger, kan ta kontroll över resten av dagen.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Detta är en viktig lektion i skolan andlig krigføring,morgontimmarna är övergångstimmar, det är en bördig tid för djävulen att slå till. Det är också en bördig tid
för troende att avväpna mörkrets makter och profetera välsignelser till sin tid. När vi ber morgonböner upphäver vi alla djävulens pilar som flyger om dagen och all pest som strövar i mörker och alla förstörelser som försvinner vid middagstid, Psaltaren 91:5-6. När vi söker Gud tidigt, hittar vi honom tidigt på dagen, när vi ägnar oss åt morgonbön, befaller vi vår dag hela tiden. Jag uppmuntrar dig idag att alltid dra nytta av tidiga morgonböner.


Använd dessa tidiga timmar på dygnet för att deklarera välsignelser över din dag, ge Gud kvalitetspris, tillrättavisa fiendens hand över ditt liv och slutligen förklara vad du vill se i ditt liv varje dag. Den bästa tiden att engagera sig i den här typen av böner mellan klockan 12.00 och 3.00. Olika tidszoner gäller för olika länder, men vet bara att det är från midnatt till den tredje timmen på dagen. När du engagerar dig i dessa kraftfulla morgonbönspunkter för att befalla dagen, ser jag dig befalla din dag i Jesu namn.

BÖNNPUNKTER

1. Jag tar myndighet över denna dag i Jesu namn.

2. Jag drar på himmelska resurser idag, i Jesu namn.

3. Jag erkänner att det är den dag Herren har gjort, jag kommer att glädjas och vara glad över den, i Jesu namn.

4. Jag föreskriver att alla delar av denna dag ska samarbeta med mig, i Jesu namn.

5. Jag föreskriver att dessa elementära krafter kommer att vägra att samarbeta med mina fiender denna dag, i Jesu namn.

6. Jag talar till er solen, månen och stjärnorna, ni kommer inte att slå mig och min familj i dag i Jesu namn.

7. Jag drar ner varje negativ energi och planerar att arbeta mot mitt liv denna dag, i Jesu namn.

8. Jag demonterar all makt som chantar besvär att fånga denna dag, i Jesu namn.

9. Jag gör ogiltig, sådana besvär och sataniska böner över mig och min familj, i Jesu namn.

10. Jag hämtar denna dag från deras händer i Jesu namn.

11. Varje strid i himlen, vinns av änglar som förmedlar mina välsignelser idag, i Jesu namn.

12. Min far, låt allt du inte har planterat i himlen rädda i Jesu namn.

13. O Herre, låt de ogudaktiga skakas ur min himmel, i Jesu namn

14. O sol, när du kommer ut idag; sätter upp all ondska som riktas mot mitt liv, i Jesu namn.

15. Jag programmerar välsignelser i solen för mitt liv, i Jesu namn.

16. O sol, jag har stått framför dig, avbryt alla onda program som projiceras i dig mot mig av onda krafter, i Jesu namn.

17. Du i dag, du kommer inte att förstöra mitt välstånd i Jesu namn.

18. O sol, måne och stjärnor, bär dina lidanden tillbaka till avsändaren och släpp dem mot honom, i Jesu namn.

19. O Gud, stå upp och riva upp allt du inte har planterat i himmelen som arbetar mot mig, i Jesu namn.

20. O Herre, låt de ogudaktiga skakas ur jordens ändar, i Jesu namn.

21. O sol, när du kommer ut, förstör all ondska som har kommit mot mitt liv, i Jesu namn.

22. Jag programmerar välsignelser i solen, månen och stjärnorna för mitt liv idag, i Jesu namn.

23. O sol, avbryt varje dagligt onda program som utarbetats mot mig i Jesu namn.

24. O sol, plåga alla fiender i Guds rike i mitt liv, i Jesu namn.

25. O sol, kasta bort dem som tillbringar natten och drar mig ner, i Jesu namn.

26. O element, du ska inte skada mig, i Jesu namn.

27. O himmelska, du ska inte stjäla från mitt liv idag, i Jesu namn.

28. Jag upprättar Guds kraft över himlen, i Jesu namn.

29. O sol, måne och stjärnor, kämpa mot häxkonstens fäste som riktas mot mig idag, i Jesu namn.

30. O himmelska, plåga alla oöverträdande fiender att underkasta sig i Jesu namn.

Tack Jesus.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

18 KOMMENTARER

 1. Gud välsignar dig Pastor Chinedum, snälla be för mig, mina förfäder och jag bär en hel massa generationer förbannelser av fattigdom, lidande, försening, för tidig död, svårigheter, ensamhet, singelness, sjukdom och sjukdomar, inte ett äktenskap som jag hade slutat i misslyckande, jag har inte kunnat sova lugnt på mer än 20 år, jag ber om befrielse i Jesus mäktiga namn, tack Pastor för all spirituell bönhjälp du kan hjälpa mig med,

  • I dag ber jag att inget vapen som bildats mot dig är din familj ska lyckas. Eftersom du är mer än en erövrare, ska din morgon vara fylld av glädje och tappas med Guds välsignelser och fördel, i Jesus namn ber jag. Amen

 2. God morgon snälla be mig och min gift för livmodern frukt jag har varit gift i 10 år inget barn vi behöver din bön ingenting älskar vi inte framsteg i vad vi än gör

  • Hej Tata fortsätt lita på Gud. Jag kommer också att minnas dig i mina böner även om jag inte känner dig någonstans. Låt Abrahams, Isaks och Jakobs Gud besöka ditt liv denna dag i Jesu mäktiga namn.

 3. Merci pasteur prié pour moi et ma famille que l'Éternel notre seigneur Jésus-Christ nous délivre contre toute esprit démoniaque

 4. Bjr vraiment que Dieu vs benisse prier pour ma santer mes finance j sui tt le temo malade sa fait 7 ans que j arive plus a faire un enfant j ne fait que faire kes fausse couches prier pour les enfant pour detruire la malediction familiale merci seignieur que Dieu vous benisse

 5. God morgon!

  Håll med mig i bön att vår Gud kommer att utföra ett mirakel i mitt sonson Kobi. Läkarna säger att han har psykiska problem ... Gud säger att han har läkt av all sjukdom och sjukdom genom ränder på min herre och frälsare Yeshua, jag tror det ... den här dagen kommer jag att se mirakel tecken och under från min fars tron ​​som han har gjort Kobi hel och frisk täckt med levande blod amen

 6. Jag vet att bönerna finns i boken

  KOMMANDER MORGONEN av Dr DK Olukoya. Berg av eld och mirakelministerier.

  Jag tror att alla som vill ha det alltid kan beställa från Amazon eller få det från bokhandeln.

  Du kan också få BÖNREGN. Det är också ett avsnitt.

  Jag är en förespråkare för att be själv och få genombrott själv. Pastorer är mänskliga och behöver också bön. Även om du ibland kan riktas till dem men se till Gud för ditt eget liv

  • Que le Seigneur vous bénisse.
   Je confirmme que ces points de prière sont tirés de l'ouvrage COMMANDER LE MATIN par le Dr DK Olukoya des Ministères de la Montagne de Feu et des Miracles.

   Les livres de Dr Olukoya on transformé ma vie de prière and ma vie spirituelle.

 7. soyez bénis homme de Dieu!
  je réclame votre prière pour moi et ma maison
  0n veux voir la main agissante de Dieu sur notre vie, ministère.
  et que nos fyller marchent dans leur destinée, au nom de Jésus.
  Que les écluses des cieux rika vers vous aussi au nom de Jésus.

 8. Bonjour pasteur ,, je veux rester connecter à vos prières et les recevoirs dans ma boîte email ou m'abonné

 9. Que le Seigneur vous bénisse.
  Je confirmme que ces points de prière sont tirés de l'ouvrage COMMANDER LE MATIN par le Dr DK Olukoya des Ministères de la Montagne de Feu et des Miracles.

  Les livres de Dr Olukoya on transformé ma vie de prière and ma vie spirituelle.

 10. Tack så mycket pastor Chinedum. Jag är verkligen välsignad med de kraftfulla tidiga morgonbönerna. Snälla hjälp till och be för att jag ska bli botad från högt blodtryck/hypertoni, kronisk bronkit och smärtor runt min midja och mage.
  Be också för mig att organisationen som arbetar kommer att ställas på lön. Är inte avlönad.

 11. Dessa är kraftfulla bönepunkter. Som kristna bör vi alltid gå upp tidigt för att befalla dagen.

  Först då kommer vi att till fullo njuta av godheten och välsignelserna som Gud har släppt ut i varje dag.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.