30 kraftfulla morgonböner pekar på att beordra dagen

2
21446

Psalm 63: 1-2:

1 O Gud, du är min Gud; Jag söker dig tidigt; min själ törstar efter dig, mitt kött längtar efter dig i ett torrt och törstigt land, där inget vatten är; 2 Att se din kraft och din härlighet, så som jag har sett dig i helgedomen.

Vårt morgonen timmar är mycket avgörande tider i andens rike. Krafterna hos mörker tar ofta de tidiga morgontimmarna mellan 12.00 och 3.00 GMT för att utföra sina onda handlingar. Bibeln talar i Matteus 13:25:25 Men medan män sov, kom hans fiende och sådde tares bland vete och gick sin väg. Som Guds barn måste du förstå vikten av morgonbön. Om du bara sover hela dagen under dagen kan du inte kontrollera resten av dagen. Många sovande kristna idag är offer för fienderna, men idag ska vi berätta för djävulen inte mer !!! Jag har sammanställt 30 kraftfulla morgonbönspunkter för att beordra dagen. Endast de som drar nytta av sin tidiga morgon bön gånger, kan ta kontroll över resten av dagen.

Detta är en viktig lektion i skolan andlig krigføring,morgontimmarna är övergångstimmar, det är en bördig tid för djävulen att slå till. Det är också en bördig tid
för de troende att avväpna mörkrets krafter och profetera välsignelser till deras dag. När vi ber morgonböner, avbryter vi alla djävulens pilar som flyger om dagen och all pestilens som strövar i mörkret och alla förstörelser som slösas ut på middagstid, Psalms 91: 5-6. När vi söker Gud tidigt, hittar vi honom tidigt på dagen, när vi engagerar oss i morgonbön, befaller vi vår dag hela tiden. Jag uppmuntrar dig idag att alltid dra nytta av bönerna på morgonen. Använd dessa tidiga timmar på dagen för att förklara välsignelser över din dag, ge Gud högkvalitativa beröm, förrätta fiendens hand över ditt liv och förklara slutligen vad du vill se i ditt liv varje dag. Den bästa tiden att delta i denna typ av böner mellan klockan 12.00 och 3.00 GMT. Olika tidszoner gäller för olika länder, men vet bara om det är från midnatt till den tredje timmen på dagen. När du engagerar dig i denna kraftfulla morgonbön för att beordra dagen, ser jag att du befaller din dag i Jesus namn

BÖNNPUNKTER

1. Jag tar myndighet över denna dag i Jesu namn.

2. Jag drar på himmelska resurser idag, i Jesu namn.

3. Jag erkänner att det är den dag Herren har gjort, jag kommer att glädjas och vara glad över den, i Jesu namn.

4. Jag förordnar att alla delar av denna dag kommer att samarbeta med mig, i Jesu namn.

5. Jag förordnar att dessa grundkrafter kommer att vägra att samarbeta med mina fiender i dag, i Jesu namn.

6. Jag talar till dig solen, månen och stjärnorna, du kommer inte slå mig och min familj idag, i Jesu namn.

7. Jag drar ner varje negativ energi och planerar att arbeta mot mitt liv i dag, i Jesu namn.

8. Jag demonterar all makt som chantar besvär att fånga denna dag, i Jesu namn.

9. Jag gör ogiltig, sådana besvär och sataniska böner över mig och min familj, i Jesu namn.

10. Jag hämtar denna dag från deras händer i Jesu namn.

11. Varje strid i himlen, vinns av änglar som förmedlar min välsignelse idag, i Jesu namn.

12. Min far, låt allt du inte har planterat i himmlarna upphöra, i Jesu namn.

13. O Herre, låt de ogudaktiga skakas ur min himmel, i Jesu namn

14. O sol, när du kommer ut idag; sätter upp all ondska som riktas mot mitt liv, i Jesu namn.

15. Jag programmerar välsignelser i solen för mitt liv, i Jesu namn.

16. O sol, jag har stått framför dig, avbryt alla onda program som projiceras i dig mot mig av onda krafter, i Jesu namn.

17. Du i dag, du kommer inte att förstöra mitt välstånd i Jesu namn.

18. O sol, måne och stjärnor, bär dina lidanden tillbaka till avsändaren och släpp dem mot honom, i Jesu namn.

19. O Gud, stå upp och upphöja allt du inte har planterat i himlen som verkar mot mig, i Jesu namn.

20. O Herre, låt de ogudaktiga skakas ur jordens ändar, i Jesu namn.

21. O sol, när du kommer ut, förstör all ondska som har kommit mot mitt liv, i Jesu namn.

22. Jag programmerar välsignelser i solen, månen och stjärnorna för mitt liv idag, i Jesu namn.

23. O sol, avbryt varje dagligt onda program som utarbetats mot mig i Jesu namn.

24. O sol, plåga alla fiender i Guds rike i mitt liv, i Jesu namn.

25. O sol, kasta bort dem som tillbringar natten och drar mig ner, i Jesu namn.

26. O delar, du ska inte skada mig, i Jesu namn.

27. O himmelska, du ska inte stjäla från mitt liv idag, i Jesu namn.

28. Jag upprättar Guds kraft över himlen, i Jesu namn.

29. O sol, måne och stjärnor, slåss mot fästningen för trolldom som riktas till mig idag, i Jesu namn.

30. O himmelska, plåga alla oväntade fiender till underkastelse, i Jesu namn.

Tack Jesus.

annonser

2 KOMMENTARER

  1. Gud välsignar dig Pastor Chinedum, snälla be för mig, mina förfäder och jag bär en hel massa generationer förbannelser av fattigdom, lidande, försening, för tidig död, svårigheter, ensamhet, singelness, sjukdom och sjukdomar, inte ett äktenskap som jag hade slutat i misslyckande, jag har inte kunnat sova lugnt på mer än 20 år, jag ber om befrielse i Jesus mäktiga namn, tack Pastor för all spirituell bönhjälp du kan hjälpa mig med,

    • I dag ber jag att inget vapen som bildats mot dig är din familj ska lyckas. Eftersom du är mer än en erövrare, ska din morgon vara fylld av glädje och tappas med Guds välsignelser och fördel, i Jesus namn ber jag. Amen

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här