Bön mot envisa problem

0
10784

Zachariah 4: 6-7:
6 Då svarade han och talade till mig och sade: Detta är Herrens ord till Serubbabel och sade: Inte med kraft eller genom makt, utan genom min ande, säger hærskaren Herre. 7 Vem är du, o stora berg? Innan Serubbabel ska du bli en slätt; och han ska ta fram gravstenen med rop och ropande: Nåd, nåd till det.

Envis problem är verkliga, de är problem som bara inte släpper dig, idag ska vi bedriva bön mot envisa problem. Det finns inget berg i livet som böner inte kan röra sig. Oavsett vad du står inför idag, när du deltar i dessa böner ser jag alla envisa problem böja vid dina fötter i Jesu namn. Bön är huvudnyckeln till lösningarna på alla våra problem. Bibeln talar i Sachariah 4: 6-7, den säger oss att vi bara kan övervinna bergen i våra liv med hjälp av den heliga anden, och den heliga anden manifesterar sig i våra liv genom böner, Romarna 8:26.

Jesus uppmuntrade oss i Lukas 18: 1 och berättade för oss att män borde be och inte besvämma, oavsett hur hårt den situationen du står inför är, ge inte upp Gud, du kan inte vinna livets strider på egen hand, du behöver hjälp, låt Gud hjälpa dig. När du ber, kräver du säkerhetskopiering, när du ber, överför du dina strider till Herren, sa Gud i 14. Mosebok 14:14: XNUMX Herren ska kämpa för eder, och ni skall hålla din fred. Herren kommer bara att kämpa för dem som överlämnar striderna till honom i böner. När du deltar i denna bön mot envisa problem, ser jag Gud slåss alla dina envisa strider i Jesu namn. Be denna bön med tro idag och ta emot dina vittnesmål. Gud välsigne dig.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

KORUM

1. O Guds vind, svep bort alla ogudaktiga krafter, stiger mot mitt öde, i Jesu namn.

2. O Herre, låt de ogudaktiges räckvidd mot mig göras impotenta i Jesu namn.

3. Fader Herre, låt de ogudas fantasi neutraliseras i Jesus namn.

4. Alla råd från onda kungar mot mig, spridda i Jesu namn

5. O Gud, stå upp och tala i stor vrede mot fienden till min genombrott, i Jesu namn.

6. Varje kedja av de ogudaktiga som arresterar mina framsteg, avbrott, Jesu namn.

7. Varje mörk mörker; militera mot mina genombrott, dör i Jesu namn.

8. Jag förklarar att jag inte kommer att vara rädd för tiotusen människor som har ställt sig mot mig i Jesu namn.

9. O Gud, slå mina fiender på kindbenen i Jesu namn.

10. Min far, bryt de ogudaktigas tänder, i Jesu namn.

11. O Gud, besök med förstörelse all kraft som ligger mot mig i Jesu namn.

12. Fader Herre, låt mina fiender falla av sina egna råd, i Jesu namn.

13. Min far, kastar ut mina fiender i mångfalden av deras överträdelser, i Jesu namn.

14. Varje organiserad arbetare av orättvisa går bort från mig i Jesu namn.

15. O Herre, låt alla mina fiender skämmas och vara ömma, bekymrade, i Jesu namn.

16. O Herre, låt plötslig skam vara alla mina förtryckares lott, i Jesu namn.

17. Varje kraft, som planerar att riva min själ som en lejon, demonteras i Jesu namn.

18. Min far, låt de ogudaktiges ogudaktighet ta slut, o Herre, i Jesu namn.

19. O Gud, förbered dödsinstrumenten mot mina fiender i Jesu namn.

20. O Gud, ordna dina pilar mot mina förföljare i Jesu namn.

21. Varje grop, grävd av fienden, blir en grav för honom i Jesu namn.

22. Jag gör ogiltig, effekten av varje interaktion med sataniska medel som rör sig som män, i Jesu namn.

23. Jag drar ner de onda främlingarnas fäste i alla områden i mitt liv, i Jesu namn.

24. Alla negativa transaktioner, som för närvarande påverkar mitt liv negativt, avbryts i Jesu namn.

25. Alla de mörka gärningarna, gjorda mot mig i hemlighet, utsätts och upphävs i Jesu namn.

26. Jag frigör mig från alla mörka andar, i Jesu namn.

27. O Herre, låt alla besvär mot mig avbrytas i Jesu namn.

28. Jag beordrar alla förtryckare att dra sig tillbaka och fly i nederlag, i Jesu namn.

29. Jag binder varje stark man som har mina varor i sina ägodelar i Jesu namn.

30. Jag bryter, förbannelsen av automatiskt misslyckande, arbetar med mitt liv, i Jesu namn.

Pappa, tack för att du besvarade mina böner i Jesus namn.

 


LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.