30 Andliga krigförböner för förlorad ära

0
8215

Haggai 2: 9:
9 Det här sistnämnda husets ära ska vara större än det förra, säger hærskaren Herre; och på denna plats kommer jag att ge fred, säger hærskaren Herre.

Gud har stora planer för sina barn, han har förberett en härlig framtid för var och en av oss, redan innan vi blev gravida i vår mors livmoder. Men problemet med många kristna idag är att djävulen har frustrerat och avkortat många öden och förvandlat öden som är avsedda att vara färgglada till livets soptunnor. Idag kommer vi att delta i andliga krigsböner för förlorad ära. Dessa böner är aggressiva böner för att åstadkomma uppståndelse för döda öden. När ett visst öde är dött blir dess ära skam. Bra utsikter sopas och lysande stjärnor döljs i mörkret.

Gud har kallat oss som troende att regera i livet, därför får vi inte ge djävulen någon plats. Vi får inte tillåta mörkeriket övervinna oss i livets strider. Andliga krigsböner är ett mycket effektivt sätt att ta de andliga striderna till fiendens läger. Du måste uppstå och slåss mot allt som bekämpar ditt härliga öde. Sitt inte bara där och se hur ditt liv går ner i avloppet, uppstår och lyser !!! När du ber denna andliga krigföring ber för förlorad ära, ser jag dig förfölja djävulen, köra över honom och återfå allt han har tagit ifrån dig i Jesu namn. Jag bryr mig inte om vad du har förlorat, när du deltar i denna andliga krigsbön ser jag total återställande i Jesu namn. Herren ska sätta ett leende på ditt ansikte idag i Jesu namn. Stå upp och be och se din ära återställd i Jesu namn.

KORUM

1. Du härlighetens konung, stå upp, besök mig och vänd mitt fångenskap, i Jesu namn.

2. Jag ska inte ångra, jag blir stor, i Jesu namn.

3. Varje bebyggelse av förödmjukelse och förnedring, utformad mot mig, bli slagen, krossad och uppslukad av Guds kraft.

4. O Herre, station och upprätta mig till din fördel.

5. Återupprättelsens Gud, återställ min ära i Jesu namn.

6. När mörker ger upp inför ljuset, o Herre, låt alla mina problem ge upp inför mig, i Jesu namn.

7. Din Guds kraft, förstör alla problem i mitt liv, i Jesu namn.

8. O Gud, stå upp och attackera varje brist i mitt liv, i Jesu namn.

9. Frihetens och värdighetens kraft, manifest i mitt liv, i Jesu namn.

10. Varje kapitel av sorg och slaveri i mitt liv, vara stängd för alltid, i Jesu namn.

11. Din Guds kraft, för in mig från eldens skam från eld, i Jesu namn.

12. Varje hinder i mitt liv, vika för mirakel i Jesu namn.

13. Var varje frustration i mitt liv, bli en bro till mina underverk, i Jesu namn.

14. Varje fiende, som utforskar förödande strategier mot mina framsteg i livet, bli oskyldig i Jesu namn.

15. Varje bostadstillstånd för mig att stanna i nederlagsdalen, återkallas i Jesu namn.

16. Jag förordnar att bittert liv inte ska vara min del. Ett bättre liv ska vara mitt vittnesbörd i Jesu namn.

17. Varje grymhetsbebyggelse, utformad mot mitt öde, blir ödslig i Jesu namn.

18. Min far, låt alla mina prövningar bli portar till mina befordringar, i Jesu namn.

19. Guds vrede, skriv dödsannonsen för alla mina förtryckare, i Jesu namn.

20. Allsmäktige Gud, låt din närvaro börja en härlig berättelse i mitt liv.

21. Varje konstig gud som attackerar mitt öde, sprida och dö i Jesu namn.

22. Varje satanhorn som strider mot mitt öde, sprider i Jesu namn.

23. Varje altare, som talar svårigheter i mitt liv, dör i Jesu namn.

24. Varje arv i mitt liv, dör i Jesu namn.

25. Alla mina välsignelser som har begravts med döda släktingar, blir levande nu och lokaliserar mig, i Jesu namn.

26. Alla mina välsignelser som för närvarande inte finns i detta land, uppstår nu och lokaliserar mig, i Jesu namn.

27. Varje fästning i min fars hus, demonteras i Jesu namn.

28. Fader, låt alla mina förslag hitta nåd i synen av min ödehjälpare i Jesu namn.

29. O Herre, låt mig hitta nåd, medkänsla och kärleksfull vänlighet med. . om denna fråga. (Infoga namn).

30. Alla demoniska hinder; som har etablerats i hjärtat av. . .mot denna fråga, förstörs i Jesu namn. (Infoga namn).

Fader, jag tackar dig för att du besvarade mina böner i Jesus namn.

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här