30 Andliga krigförböner för förlorad ära

0
5320

Haggai 2: 9:
9 Det här sistnämnda husets ära ska vara större än det förra, säger hærskaren Herre; och på denna plats kommer jag att ge fred, säger hærskaren Herre.

Gud har stora planer för sina barn, han har förberett en härlig framtid för var och en av oss, redan innan vi blev undfangna i vår mors sköt. Men problemet med många kristna idag är att djävulen har frustrerat och trunkerade öden för många och har förvandlat öde som är tänkta att vara färgstarka i livets soptunnor. Idag kommer vi att delta i andliga krigförböner för förlorad ära. Dessa böner är aggressiva böner för att åstadkomma uppståndelse av döda öde. När ett visst öde är dött blir dess ära skam. Goda framtidsutsikter gnuggas och lysande stjärnor är dolda i mörker.

Gud har kallat oss som troende att regera i livet, därför får vi inte ge djävulen någon plats. Vi får inte tillåta mörkeriket övervinna oss i livets strider. Andliga krigsböner är ett mycket effektivt sätt att ta de andliga striderna till fiendens läger. Du måste resa dig och slåss mot allt som kämpar mot ditt härliga öde. Sitta inte bara där och titta på att ditt liv går ner i avloppet, uppstår och lyser !!! När du ber denna andliga krigsbön för förlorad ära, ser jag dig förfölja djävulen, förbi honom och återhämta allt som han har tagit bort från dig i Jesus namn. Jag bryr mig inte om vad du har tappat, när du deltar i dessa andliga krigsböner ser jag total restaurering i Jesu namn. Herren ska sätta ett leende på ditt ansikte idag i Jesus namn. Stå upp och be och se din ära återställas i Jesu namn.

KORUM

1. Du härlighetens konung, stå upp, besök mig och vänd mitt fångenskap, i Jesu namn.

2. Jag ska inte ångra, jag blir stor, i Jesu namn.

3. Varje bebyggelse av förödmjukelse och förnedring, utformad mot mig, bli slagen, krossad och uppslukad av Guds kraft.

4. O Herre, station och upprätta mig till din fördel.

5. Återupprättelsens Gud, återställ min ära i Jesu namn.

6. När mörker ger upp inför ljuset, o Herre, låt alla mina problem ge upp inför mig, i Jesu namn.

7. Din Guds kraft, förstör alla problem i mitt liv, i Jesu namn.

8. O Gud, stå upp och attackera varje brist i mitt liv, i Jesu namn.

9. Frihetens och värdighetens kraft, manifest i mitt liv, i Jesu namn.

10. Varje kapitel av sorg och slaveri i mitt liv, vara stängd för alltid, i Jesu namn.

11. Din Guds kraft, för in mig från eldens skam från eld, i Jesu namn.

12. Varje hinder i mitt liv, vika för mirakel i Jesu namn.

13. Var varje frustration i mitt liv, bli en bro till mina underverk, i Jesu namn.

14. Varje fiende, som utforskar förödande strategier mot mina framsteg i livet, bli oskyldig i Jesu namn.

15. Varje bostadstillstånd för mig att stanna i nederlagsdalen, återkallas i Jesu namn.

16. Jag förordnar att bittert liv inte ska vara min del. Ett bättre liv ska vara mitt vittnesbörd i Jesu namn.

17. Varje grymhetsbebyggelse, utformad mot mitt öde, blir ödslig i Jesu namn.

18. Min far, låt alla mina prövningar bli portar till mina befordringar, i Jesu namn.

19. Guds ilska, skriv alla min undertryckares nekrolog i Jesu namn.

20. Allsmäktige Gud, låt din närvaro börja en härlig berättelse i mitt liv.

21. Varje konstig gud som attackerar mitt öde, sprida och dö i Jesu namn.

22. Varje satanhorn som strider mot mitt öde, sprider i Jesu namn.

23. Varje altare som talar svårt i mitt liv dör i Jesu namn.

24. Varje arv i mitt liv, dör i Jesu namn.

25. Alla mina välsignelser som har begravts hos döda släktingar, återupplivas nu och lokaliserar mig, i Jesu namn.

26. Alla mina välsignelser som för närvarande inte finns i detta land, uppstår nu och lokaliserar mig, i Jesu namn.

27. Varje fästning i min fars hus, demonteras i Jesu namn.

28. Fader, låt alla mina förslag hitta nåd i synen av min ödehjälpare i Jesu namn.

29. O Herre, låt mig hitta nåd, medkänsla och kärleksfull vänlighet med. . om denna fråga. (Infoga namn).

30. Alla demoniska hinder; som har etablerats i hjärtat av. . .här denna fråga, förstöras, i Jesu namn. (Infoga namn).

Fader, jag tackar dig för att du besvarade mina böner i Jesus namn.

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här