30 Bön för skydd och vägledning i mitt liv

2
21399

Jesaja 41:10:
10 Rädsla inte; ty jag är med dig; bli inte förskräckt; ty jag är din Gud. Jag stärker dig; ja, jag hjälper dig; ja, jag stöder dig med min rättfärdighets högra hand.

Varje Guds barn har rätt till gudar skydd, i Psalms 91:11, sa Gud att han kommer att ge sina änglar ansvar för oss för att skydda oss på alla våra vägar. Som Guds barn tillåts inget ont att överfalla dig, och ingen pest får komma nära din bostad. Idag ska vi titta på 30 böner för skydd och vägledning. Denna bönpunkt kommer att skapa Guds skydd i ditt liv.

Även om vi har rätt till gudomligt skydd som Guds barn vi måste kräva skydd mot himlen, vi måste öppna vår mun i böner och tro för att beordra Guds skydd. En stängd mun är ett slutet öde, tills du öppnar din mun i böner, får du inte beordra himmelsk skydd. Bibeln säger att vi bara ska ha det vi säger, Markus 11:23. När du säger att du är skyddad från alla sataniska pilar eller onda krafter, har du vad du säger. Jag uppmuntrar dig att be denna bön för skydd och vägleda av hela ditt hjärta och se djävulen dämpad under dina fötter.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

BÖNNPUNKTER

1. Det onda ledet av ondska, synd eller orättvisa, som blockerar min kommunikation med himlen, ska stängas av, i Jesu namn.


2. Varje makt, ande eller personlighet som lyssnar på mina böner för att rapportera dem till den demoniska världen, Fader, riva dem, i Jesu namn.

3. Varje mörkhetskraft som baseras på rikedom och välsignelser smälter plötsligt på en dag i Jesu namn.

4. Fader, avslöja och förstör orättfärdighetens arbetare, i Jesu namn.

5. Fader, i Jesu namn, låt mysteriet och hemligheten för min uppfyllande avslöjas.

6. Min Fader, låt himlen öppna, låt smörjelsen tala, låt mina dolda välsignelser avslöjas och släppas i Jesu namn.

7. Förlåt mig, o Herre, där jag har dömt andra ur okunnighet och stolthet i Jesu namn.

8. Åh Herre, ta bort straff på dom över mitt liv och kall, i Jesu namn.

9. Herre, låt himlen slåss för mig idag, i Jesu namn.

10. Öka mig, o Herre, så att ditt namn kan förhärligas i Jesu namn.

11. Varje makt som styr Guds vilja från mitt liv, salt och dö, i Jesu namn.

12. Åh Herre, stå upp och låt varje gift i mitt liv arresteras, i Jesu namn.

13. Jag skriver dödsannonsen för alla motsatta krafter som angriper min ära och kallelse, i Jesu namn.

14. Helig Ande, aktivera Guds vilja i mitt liv och kallelse, i Jesu namn.

15. Jag förordar mina fienders vilja mot mig att slå tillbaka, i Jesu namn.

16. Varje intrig av fienden, mot mig, ska vändas i Jesu namn.

17. Alla mina fienders förtroende strömmar i bitar i Jesu namn.

18. Varje andlig manipulation mot min ära och kallelse ska vara ett misslyckande, i Jesu namn.

19. Alla de som lever för att förstöra min personlighet, Herre, förstör deras personligheter i Jesu namn.

20. Åh Herre, bekräfta min position i denna stad (företag, land, nation, etc.), i Jesu namn.

21. Åh Herre, avslöja för mig vad du har kallat mig att vara i livet (i den här staden, landet, företaget), i Jesu namn.

22. Varje märklig gud som tilldelats att angripa mitt öde, min personlighet, ära eller kallelse, attackera din avsändare i Jesu namn.

23. Guds ark, förfölja varje drake som tilldelats mot mig, i Jesu namn.

24. Himlens värdar, förfölj de som rasar mot mig, i Jesu namn.

25. Guds ark, kom in i mitt hus idag för att hitta och bekämpa oppositionens kraft mot mig i Jesu namn.

26. Fader, varhelst jag hade accepterats tidigare och de nu vägrar mig, stå upp och slåss för mig, i Jesu namn.

27. Judas lejon, sluk alla motstånd, rasande mot mig nu, i Jesu namn.

28. Varhelst de har förkastat mig, låt min andemänniska accepteras nu, i Jesu namn.

29. Jag motstår och vägrar försäljning av min härlighet och kallelse, för ett par skor eller för silver, i Jesu namn.

30. Fördömande vin, druckit mot mig, blir gift för mina fiender, i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel20 Deep Spiritual Warfare-böner
nästa artikelBön mot envisa problem
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

2 KOMMENTARER

  1. Hej Guds män jag skulle vilja veta om jag kan vara en andlig dotter för er. I Jesu namn.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.