30 Krigsförbön för fiender att lämna mig ensam

0
12379

Exodus 7: 1-4:
1 Och Herren sade till Mose: Se, jag har gjort dig till en gud för Farao; och din broder Aron skall vara din profet. 2 Du skall tala allt vad jag befaller dig, och din broder Aron ska tala till Farao, så att han skulle sända Israels barn ur sitt land. 3 Och jag ska förhärja Faraos hjärta och mångfaldigt mina tecken och mina underverk i Egypten. 4 Men Farao skall inte lyssna till er, att jag kan lägga min hand på Egypten och föra ut mina arméer och mitt folk, Israels barn, ur Egypten med stora domar.

I livet finns det envisa problem och envisa situationer, detta är frågor som dröjer kvar i ditt liv längre än nödvändigt, vägrar att gå, som Farao i bibeln är de härdade problem. Det här problemet är ett resultat av envis anda som motstår dig och förhindrar dig att gå framåt. Djävulen attackerar människor inte bara med omständigheter utan också med demoniska mänskliga agenter. Människor som har lovat att de aldrig kommer att släppa dig i livet, människor som är desperat efter ditt fall i livet. De attackerar dig för att de avundar dig, även om du inte har förolämpat dem, handlar det onda mot dig för att se till att du är förnedrad. Denna kategori av fiender är fiender som inte kommer att lämna dig ensam. De är som Farao i det gamla testamentet. Idag har jag sammanställt 30 krigsböner för fiender att lämna mig i fred, detta är inte en bön om att tigga fienden, detta är en bön om att beordra fienden att lämna dig i fred.

Det finns bara ett ord som djävulen förstår och det är ordet våld, djävulen ger inte efter för resonemang, han har ingen respekt för dialog, allt han vet är våld, våld, våld, när han ser din våldsamma tro på handling, han bågar och vänder sig. När du deltar i denna krigförbön för fiender att lämna mig ensamma bönpunkter idag, ser jag varje djävul böja sig ut ur ditt liv i Jesus namn. Varje envist farao ska släppa dig i eld i Jesu namn. Be dessa böner i tro och se din Gud befria dig idag i Jesus namn.

BÖNNPUNKTER

1. Din Guds kraft, penetrera min ande, själ och kropp, i Jesu namn.

2. Föreningen av demoner, samlade mot min framsteg, stekt av Guds åskeld i Jesu namn.

3. Jesu blod, lösa mig i Jesu namn.

4. Varje sataniskt beslut, som tas mot mina framsteg, upphävs i Jesu namn.

5. Varje ond deponering, i min ande, själ och kropp, spolas ut av Jesu blod.

6. Åh Herre, min Gud, främj mig i det andliga och det fysiska i Jesu namn.

7. Varje främling, i min kropp, tjänst, liv och kall, hoppar ut, i Jesu namn.

8. Varje satanisk pil som skjutits mot mig, gå tillbaka, hitta och förstör din avsändare, i Jesu namn.

9. Heliga anda, uppstå och förstöra de ogudas boning och verk i mitt liv, i Jesu namn.

10. Varje serpentinand som spottar på mitt genombrott och steker i Jesu namn.

11. Varje fiende av Guds perfekta vilja för mitt liv, dör, i Jesu namn.

12. Din smörjelse av glädje och fred, ersätt tyngd och sorg i mitt liv, i Jesu namn

13. O Herre, låt överflöd ersätta brist och brist i mitt liv, i Jesu namn.

14. Varje farao i mitt liv, förstör dig själv, i Jesu namn.

15. Faraos plagg som är på mitt liv, ska tas bort med eld, i Jesu namn.

16. Din omöjlighet i mitt öde, dör i Jesu namn.

17. Varje uppdragsmeister, tilldelad mig, somersault och dör, i Jesu namn.

18. Jag vägrar att fortsätta äta från smulorna på arbetsmästarens bord, i Jesu namn.

19. Varje man eller kvinna som inte skulle låta mig blomstra, o Herre, förklara hans / hennes dödsfall i Jesu namn.

20. Åh Herre, ge mig en ny inre man om jag har förändrats, i Jesu namn.

21. Åh Herre, aktivera ditt höga kall i mitt liv, i Jesu namn.

22. Åh Herre, smörj mig att återhämta de bortkastade åren på alla områden i mitt liv, i Jesu namn

23. Åh Herre, om jag har fallit bakom på något område i mitt liv, ge mig möjlighet att återfå alla förlorade möjligheter och bortkastade år, i Jesu namn.

24. Varje makt som säger att jag inte kommer att gå framåt, arresteras i Jesu namn.

25. Alla krafter som vill hålla mig i vila mitt i gott, dö, i Jesu namn.

26. Alla krafter som vill dra mig bort från Herrens närvaro för att förstöra mig, dö, i Jesu namn.

27. Jag profeterar att jag kommer till mitt utlovade arv i Jesu namn.

28. Alla krafter som vill att jag ska uppfylla mitt öde delvis, dö, i Jesu namn.

29. Åh Herre, smörj mig med kraft för att förstöra alla grundläggande förbund i Jesu namn.

30. Åh Herre, använd mitt ämne för att främja evangeliet i Jesu namn.

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här