30 bönpunkter för att hitta mina ödehjälpare

6
19144

Jesaja 60: 10-11:
10 Och främlingaras barn kommer att bygga upp dina murar, och deras kungar ska tjäna dig; ty i min vrede slog jag dig, men i min tjänst har jag förtjänat dig. 11 Därför ska dina grindar ständigt öppna; de skall inte stängas dag eller natt; så att män kan föra till dig hedningarnas styrkor och att deras kungar kan föras.

Ödehjälpare är män och kvinnor som Gud har placerat för att hjälpa dig i livet. Din stigning eller fall i livet är beroende av de människor som kommer in i ditt liv. Ingen lyckas i livet utan hjälp, till och med Jesus skickade oss en hjälpare som är den heliga anden, den Helige Ande är vår främsta ödehjälpare, också Gud har tilldelat andra människor att komma in på våra vägar för att hjälpa oss att aktualisera vårt öde. Jag har sammanställt 30 bönpunkter för att hitta mina ödehjälpare. Dessa bönpunkter gör det möjligt för den heliga anden att vägleda dig när du ansluter till dina Guds ordinerade ödehjälpare.

Denna bönpunkter är väldigt viktiga eftersom, precis som det finns ödehjälpare, det finns också öde-förstörare, när du inte ber för att dina ödehjälpare ska hitta dig, kommer djävulen att skicka ödesdödare på din väg, och detta kan leda till avkortning av ditt öde. Men min bön för dig är detta när du engagerar denna bön för att hitta mina ödehjälpare, dina ödehjälpare ska hitta dig i Jesu namn. Amen.

BÖNNPUNKTER

1. Helig Ande, gör befrielsearbetet i mitt liv idag, i Jesu namn.

2. Varje ödesdestörare som tilldelats mig försvinner i Jesu namn.

3. Jesu blod, ta bort alla förbannelser i mitt liv, i Jesu namn.

4. Helig Ande, anslut mig med mina ödehjälpare i Jesu namn.

5. Guds eld, explodera i mitt liv, i Jesu namn.

6. Varje satanisk slöja som täcker mig från min ödeshjälpare, bränns av eld i Jesu namn.

7. Smörjning för välstånd, fall på mig nu, i Jesu namn.

8. Nåd för gudomlig anslutning hitta mig nu !!! i Jesu namn.

9. Varje demonisk myndighet som bekämpar mitt öde förstörs nu !!!, i Jesu namn.

10. O Herre, låt himlen öppna mig nu i Jesu namn.

11. Varje makt, som arbetar mot mitt välstånd, faller ner och dör, i Jesu namn.

12. Varje makt, som vill förneka mig om mitt öde, steka, i Jesu namn.

13. Det är skrivet om mig att jag kommer att dela upp landets byte med de stora och mäktiga och det ska vara så i Jesu namn.

14. Jag profeterar att jag kommer att ta min ställning bland härskarnas värld, med namnet på Jesus.

15. Helig Ande, Du är min främsta ödehjälpare, anslut mig till mina andra ödehjälpare, i Jesu namn.

16. Varje kraft, som inte skulle tillåta mig att nå min potential, stekt, i Jesu namn.

17. Befrielsens kraft, hitta mig i Jesu namn.

18. Åh Herre, min Gud, förbind mig med min härlighet, i Jesu namn.

19. Helig Ande, grip alla krafter som vill förneka mig av min härlighet, i Jesu namn.

20. Åh himlen, slåss för mig mot krafter som sitter på min härlighet, i Jesu namn.

21. Varje satanisk agent som använder onda horn för att plåga mitt liv, plågas i Jesu namn.

22. O Herre, låt de ogudaktiga hornen avskäras i Jesu namn.

23. Alla sataniska horn, som talar mot min storhet, tystas i Jesu namn.

24. Varje demon, som ansvarar för satanshorn, arresteras i Jesu namn.

25. Varje andligt embargo, placerat på mitt öde, konsumeras av eld i Jesu namn.

26. Varje ondskan konspiration, mot mitt liv, stek av eld, i Jesu namn.

27. Varje kraft, som säger att jag inte kommer att göra det i livet, spridd i eld, i Jesu namn.

28. Varje satanisk konspiration, mot min härlighet, sprids till öde, i Jesu namn.

29. Varje kraft, som ökar sig mot mig, dras ned av eld i Jesu namn.

30. Alla som är samlade mot min härlighet ska skämmas i Jesu namn.

Tack pappa för att du besvarade mina böner i Jesus namn.

annonser

6 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här