30 böner mot hinder för att uppfylla mitt öde

4
10629

Psalms 35: 1-9:
1 Bön min sak, o Herre, med dem som strävar med mig: slåss mot dem som strider mot mig. 2 Ta tag i skölden och spännaren och ställ dig upp för min hjälp. 3 Dra också ut spjutet och stopp vägen mot dem som förföljer mig: säg till min själ: Jag är din frälsning. 4 Låt dem bli förvirrade och skämda som söker min själ; låt dem vända tillbaka och förvirras som tänker min skada. 5 Låt dem vara som skaft före vinden, och låt Herrens ängel jaga dem. 6 Låt deras väg vara mörk och halt, och låt Herrens ängel förfölja dem. 7 Ty utan orsak har de gömt sig för mig sitt nät i en grop, som de utan orsak grävde efter min själ. 8 Låt förstörelse komma över honom omedvetet; och låt sitt nät som han har gömt fånga sig själv. Låt honom falla i just denna förstörelse. 9 Och min själ skall glädjas åt Herren: den ska glädjas över hans frälsning.

Varje Guds barn har en härlig öde, men anledningen till att de flesta inte uppfyller sina öden är på grund av hinder från gropen av helvetet. Jag har sammanställt 30 böner mot hinder för att uppfylla mitt öde, dessa böner kommer att ge dig möjlighet att kämpa med de krafter som strider mot ditt öde. Livet i sig är ett slagfält och bara de starka överlever, på samma sätt för dig att aktualisera ditt guds ordinerade öde, du måste sätta upp en troskamp, ​​du måste vara våldsam andligt, du måste motstå djävulen med kraften i böner så som att övervinna honom och aktualisera ditt öde. Min bön för dig är detta, när du engagerar dig i denna bön mot hinder för att uppfylla mitt öde, ditt öde ska uppfyllas i Jesu namn.

BÖNNPUNKTER

1. Jag tackar dig Herre för dina änglar, du har släppt för att välsigna mig under denna bön, i Jesu namn.

2. Herre, jag ber om förlåtelse för alla våra synder, i Jesu namn.

3. Helig Ande, rena mig från alla synder så att Herren kan höra mig, i Jesu namn.

4. Jesu blod, mätt denna miljö nu, i Jesu namn.

5. Varje demon som har till uppgift att attackera mig, vad väntar du på? Arresteras i Jesu namn.

6. Alla sataniska gränser eller gränser som attackerar mig, dras ner i Jesu namn.

7. Jag registrerar mitt liv i härlighetens tjänst i Jesu namn.

8. O Herre, låt min begravda härlighet uppströms i Jesu namn.

9. All makt, tilldelad att begrava mig levande, arresteras av eld i Jesu namn.

10. Varje kraft, som sitter på min härlighet, får inte sitta av eld i Jesu namn.

11. Varje satanisk profetia, mot mitt öde, backfire, i Jesu namn.

12. Vapen av förstörelse mot mig, backfire, i Jesu namn.

13. Varje mörkervapen, som attackerar min härlighet, tjänst och äktenskapliga uppfyllande, återuppblåsning, i Jesu namn.

14. Varje ond moln i mitt liv, försvinner med eld, i Jesu namn.

15. Varje ondt moln, som förvirrar, frustration, besvikelse, stillhet och icke-prestation i mitt liv, försvinner av eld i Jesu namn.

16. Åh Herre, min Gud, befria mig från alla sataniska fängelser, i Jesu namn.

17. Varje lokal ondska, som går på mitt öde, släpper mig i eld i Jesu namn.

18. Varje andligt lejon, som brusar mot mig, tystas i Jesu namn.

19. Varje andlig orm, som arresterar min ära, får eld i Jesu namn

20. Varje andlig kista, beredd på mig och mitt hus, arresteras av eld i Jesu namn.

21. Varje ond markering i mitt liv, blottas ut av Jesu blod, i Jesu namn.

22. Varje satanisk etikett i mitt liv ska tas bort med eld, i Jesu namn.

23. Varje demonisk kung, som motsätter mig, blir häktad i Jesu namn.

24. Varje satanisk krona i mitt liv ska tas bort med eld, i Jesu namn.

25. Åh Herre, min Gud, låt varje ord som jag har talat mot mitt liv vändas i Jesu namn.

26. Min Gud är levande Gud, därför kommer han att svara mig i Jesu namn.

27. Varje prins i denna värld, som motsätter mig, dör i Jesu namn.

28. Varje prins i denna värld som regerar i mitt liv kastar jag dig ut i Jesu namn.

29. Alla konstiga krafter eller personligheter som bor med mig i mitt hus får eld i Jesu namn.

30. Varje man / kvinna som lyfter det onda altaret ovanför eller runt mig, stek i eld i Jesu namn.

Far, jag tackar er för att ni besvarade mina böner

 

annonser

4 KOMMENTARER

  1. Välsignad vara den person som skickade det här inlägget, när vi ber med hjälp av dessa bönpunkter kan du bli välsignad tillsammans med oss

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här