30 Bön för övernaturlig vändning

0
10057

Psalm 126: 1-3
1 När Herren åter vände Sions fångenskap, var vi som dem som drömmer. 2 Då fylldes vår mun av skratt och vår tunga med sång. Då sade de bland hedningarna: Herren har gjort stora saker för dem. 3 Herren har gjort stora saker för oss; varav vi är glada.

Supernatural vändning är Guds ultimata önskan efter sina barn. Den övernaturliga vändningen är att Gud ändrar din nivå för gott i bort som slår din vildaste fantasi. Joseph kanske trodde att han skulle bli välsignad, men han föreställde sig aldrig att han skulle bli ledare för den största nationen på sin tid. Jag tror på Gud för alla som läser detta stycke idag, himmelens Gud kommer att ge dig ett övernaturligt vändmöte i Jesus namn. Idag har jag sammanställt 30 böner för övernaturliga vändningar, när vi engagerar denna bön i tro, ser jag Gud vända våra fångenskap i Jesu namn.

Du undrar kanske, kan Gud fortfarande ändra min berättelse? Kan detta fortfarande leda till ett vittnesbörd? Guds barn, oroa dig inte, den Gud som vi tjänar kan inte ljuga, han kan aldrig vara sen, och det finns inget som han inte kan göra. Oavsett vad du står inför just nu eller går igenom just nu, kommer himmelens Gud att ge dig en vändning. Din övernaturliga genombrott ska levereras till dig idag i Jesus namn. Jag uppmuntrar er att be denna bön för övernaturlig vändning med tro idag, inte ge upp på Gud, uppmana honom i tro idag och vara förväntad. Jag ser att du delar dina vittnesmål inför bröderna i Jesus namn. Gud välsigne dig.

BÖNNPUNKTER

1. Fader, fortsätt att öka din nåd i mitt liv, i Jesu namn.

2. Utropning av uppenbarelse, fall på min ande, i Jesu namn.

3. Salvning av visdom, fall på min inre man, i Jesu namn.

4. Heliga andens eld, öppna ögonen på min ande, i Jesu namn.

5. Åh Herre, låt alla änglar som har tilldelats mig i min tjänst få eld i Jesu namn.

6. Varje makt som har arresterat mina änglar, arresterats och släpp mina änglar i Jesu namn.

7. Åh Guds mäktiga hand, fall på mig för tjänst och skydd, i Jesu namn.

8. Åh Herre, låt mig och mina ättlingar bo i den Allsmäktiges skugga, alla våra liv, i Jesu namn.

9. Åh Herre, håll mig, min tjänst, min familj och mina ättlingar efter mig i Din paviljong. i Jesu namn - för i din paviljong kan onda pilar inte hitta oss.

10. Onda pilar, som kom in i mitt liv på natten, hoppar upp och kommer ut ur mitt liv på natten, i Jesu namn.

11. Åh Herre, Elias Gud, stå upp i din kraft och låt alla mina fiender falla inför mig, i Jesu namn.

12. Åh Herre, när mina fiender planerar någon attack mot mig i framtiden, låt deras råd förvandlas till dumhet, i Jesu namn.

13. Åh Herre, när mina fiender fattar onda beslut mot mig, låt din sanning, rädda mig enligt ditt ord, i Jesu namn.

14. Å Herre, krigsmannen, förstör alla de som djävulen kommer att använda mot mig i din helgedom, i Jesu namn.

15. Åh Herre, bryt mig och form mig för din ära, i Jesu namn.

16. Varje satan-synagoge, upprätt mot mig, faller nu inför mig, för jag är Herrens älskade i Jesu namn.

17. Allt i mig, som gör att fiendens pil kan lyckas, tas bort nu i Jesu namn.

18. Varje demonisk förändring av mitt öde, tappa ditt grepp om mitt liv och komma ur min grund, i Jesu namn.

19. Alla makter, bakom demonisk förändring av mitt öde, dör i Jesu namn.

20. Varje makt, bakom demonisk förändring av min handskrift och dygder, dör, i Jesu namn.

21. Demoniskt äktenskap, förlora ditt grepp om mitt liv och rensas ur min grund, i Jesu namn.

22. Varje konstigt barn, som jag har tilldelats i drömmen, stek av eld i Jesu namn.

23. Guds eld, förfölj alla främmande barn och kvinnor, tilldelade mig i drömmen, i Jesu namn.

24. Varje ondskapseffekt av att lägga på händer, tappa ditt grepp om mitt liv och rensas ur min grund, i Jesu namn.

25. Onda avgudar från min fars hus, slåss mot avgudar från min mors hus och förstör er själva, i Jesu namn.

26. Varje avgud i min födelsestad som håller ner mitt öde, stekt i eld, i Jesu namn.

27. Varje demonisk myndighet som attackerar mitt liv som ett resultat av mitt tidigare förhållande med konstiga sexuella partners, stekt i eld, i Jesu namn.

28. Varje demon, aktiverad mot mig, går tillbaka till din ägare i Jesu namn.

29. Alla demoner och fyrstendigheter som tilldelats mig, kommer att tas bort i Jesu namn.

30. Alla onda röster, som står upp mot min härlighet, tystas i Jesu namn.

Tack Fader för att du besvarade mina böner i Jesus namn.

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här