20 Befrielsebön mot ondskapsstiftelse

3
13639

Matthew 15: 13:
13 Men han svarade och sade: Varje växt, som min himmelske Fader inte har planterat, ska vara rotad.

I livet är den typ av utmaningar som kommer till dig beroende på dina grund. Vad är en grund i detta sammanhang? En grund kan definieras helt enkelt som dina biologiska rötter, dina förfäderrötter eller din släkt. Varje människa i livet har en grund, men varje stiftelse skiljer sig åt. Vi har några bra grunder, dåliga grunder, dåligt förvandlat bra fundament eller bra vände dåligt fundament. Idag ska vi bedriva befrielsebön mot ond grund, men innan vi går in i detta, låt oss ta en titt på denna grund.

Bra stiftelse: Detta är en grund eller bakgrund för en person som är ogiltig från onda planteringar och avlagringar. En person sägs ha en god grund om hans förfäder alltid har tjänat Gud, och de har alltid överfört denna dygd från en generation till en annan. Ett bra exempel på en bra grund ses i boken Jeremia 35: 5-19, vi ser Rekabiterna som troget har följt de goda traditionerna hos förfäderna och Gud var nöjd med dem och bad Isreals barn att lära av dem . I vers 19 uttalade Gud en generation välsignelser för dem för om deras trofasthet. Det är en bra grund.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Dålig grund: En dålig grund är en bakgrund som har skadats med onda plantager och alla slags demoniska insättningar. En person sägs ha en dålig grund när hans förfäderlinje är fylld med avgudadyrkor och alla slags demoniska aktiviteter. En sådan person kommer att behöva befrias från dessa krafter efter att han eller hon föddes på nytt. Ett exempel på en dålig grund i bibeln är den onda grund Jeroboam, den första kungen av Isreal, efter att kung Rehabeam förlorade de 11 stammarna till honom som läggs när han blev kung. Han gjorde all slags ondska i Guds ögon och alla Israels kungar som följde honom där de var orättfärdiga efter honom tills Israel blev helt förstörd av assyrern. Se 2 Kings 13: 2, 2 Kings 22:52, 2 Kings 15:28.

Bad Foundation blev bra. Detta sägs hända när en individ befrias från en ond grund. Detta kan ske genom böner eller ett gudomligt möte med Gud. Exempel i Bibeln är Jabez, 1 Krönikeboken 4: 9-10, Gud ändrade Abrams namn till Abraham, 17 Mosebok 5: 32, Gud ändrade Jakobs namn till Israel, 28 Mosebok XNUMX:XNUMX. Alla dessa män hade fruktansvärda grunder tills Gud ändrade där öden.

Bra stiftelse blev dålig: Detta är när en individ tillåter djävulen att plantera onda avsättningar i sitt liv och öde. Dessa onda avsättningar kan bli ett generationsproblem. Många individer började bra i livet men medför en förbannelse eller en ond plantering antingen av vad de gjorde eller av en ond man. Ett bra exempel på detta i Bibeln är Gehazi, Elisa tjänare, 2 Kings 5: 27, gehazi ådrog sig en generation förbannelse över hans liv som ett resultat av hans girighet. Synd är det snabbaste sättet att förstöra en bra grund, i Esekiel 18:24 sade bibeln att om en rättfärdig man (god grund) vänder sig bort från deras rättfärdighet till synd (dålig grund) kan deras rättfärdighet inte rädda dem.

Nu har du en övergripande förståelse för de olika stiftelserna, vi kommer att be denna befrielsebön mot ond grund, den goda nyheten är denna, oavsett hur dålig din grund är, kan Gud befria dig från den idag. När du inleder dessa böner i tro, ska du aldrig lida för dina fars synder för evigt i Jesu namn. Gud som befriade dig från mörker genom Kristus kommer att befria dig från alla former av onda grunder i Jesu namn.

BÖNNPUNKTER

1. Vad djävulen har programmerat i mitt liv för att förstöra mig, o Herre, ta bort den med eld, i Jesu namn.

2. Åh Herre, min Gud, ta bort vad djävulen har planterat i mitt liv, i Jesu namn.

3. Allt gott som djävulen har förstört i mitt liv, Herre min Gud, återställ det till mig idag, i Jesu namn.

4. Min andliga antenn, vara ansluten till Guds rike i Jesu namn.

5. Varje förorening i mitt andliga liv, rensas med helig eld i Jesu namn.

6. Helige Ande, besök mitt mörka rum i mitt liv och öde och avslöja allt oönskat material, i Jesu namn.

7. Varje ond ande i min grund, släpp mig genom eld och dö, i Jesu namn.

8. Alla kort och långsiktiga projekt av fienden i mitt liv, avbryts, i Jesu namn.

9. Alla organ i min kropp, laddar jag dig, används inte för att förstöra mig, i Jesu namn.

10. Ni organ i min kropp, blir eld, i Jesu namn.

11. Spirit of excellence, ta kontroll över mitt liv, i Jesu namn.

12. O Herre, låt uppenbarelsens gåva främja min tjänst i Jesu namn.

13. Helig Ande, lägg dina händer på mig i Jesu namn.

14. O Herre, låt uppståndelsens kraft aktivera helighet och renhet i mig i Jesu namn.

15. Åh Herre, låt varje äktenskap som bedrivs för mig i drömmen förstöras, i Jesu namn.

16. Onda äktenskap, som förstör min helighet och renhet, dör, i Jesu namn.

17. Onde äktenskap, som förstör min tjänst och kallar, dör, i Jesu namn.

18. Varje kraft, som har vänt mitt liv upp och ned, stekt av eld, i Jesu namn.

19. Åh Herre, min Gud, ordna mitt öde enligt din plan, i Jesu namn.

20. Åh Herre, min Gud, krossa alla krafter som säger att jag inte kommer att uppfylla mitt öde, i Jesu namn.
Fader, jag tackar dig för att du besvarade mina böner i Jesus namn.

 


annonser

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här