15 Kraftfull bön mot Beelzebub

0
24442

Matthew 12: 24-29:
24 Men när fariséerna hörde det, sade de: "Denna fyr kastar inte ut djävulen, utan av Beelsebub, djävulens prins." 25 Och Jesus kände till sina tankar och sade till dem: Varje rike som är uppdelat mot sig själv fördes till öde. och varje stad eller hus som är uppdelat mot sig själv ska inte stå. 26 Och om Satan kastar ut Satan, är han delad mot sig själv; hur ska då hans rike stå? 27 Och om jag av Beelzebub kastar ut djävlar, vem kastar dina barn ut dem? därför ska de vara dina domare. 28 Men om jag kastar ut djävlar genom Guds Ande, då kommer Guds rike till er. 29 Eller annars, hur kan man komma in i en stark mans hus och förstöra sina varor, förutom att han först binder den starka mannen? och sedan kommer han att förstöra sitt hus.

Enligt wikipedia, Belsebub är ett namn härrörande från en filistinsk gud som tidigare dyrkades i Ekron och senare antogs av vissa Abrahamiska religioner som en viktig demon. Namnet Beelzebub är också associerat med namnet Baal, en kanaanitisk gud. Enligt Bibeln ser vi att Beelzebub är förknippat med djävulen, faktiskt kallade fariséerna det för djävulens prins. I demonologi, Beelzebub är känd som en av sju andar i helvetet, det kallas också fluganes demon eller flugornas herre. Beelzebub-andan är en dålig ande, den är en ande som förorenar dess ödes öde. Demonen Beelzebub är en smutsig ande som ger smutsighet in i offrens liv. När en person är påverkad av denna anda, fylls personens liv med alla slags smutsiga och ohälsosamma. Idag har jag sammanställt 15 kraftfulla böner mot Beelzebub. När du engagerar dig i denna bön ska varje smutsighet i ditt liv för alltid tvättas ut i Jesu namn.

Gud genom Kristus har gett oss auktoritet över djävlar och det inkluderar Beelzebub, du måste resa upp i tro för att få detta andlig krigføring mot denna smutsiga ande. Världen idag är fylld med alla slags perversioner och smuts i själen och kroppen, men för att övervinna dessa krafter måste man åta sig intensiva böner. Denna bön mot Beelzebub kommer att ge dig möjlighet att övervinna den smutsiga världen, den kommer att engagera dig att sätta djävulen där han tillhör, under dina fötter och den kommer att befria dig i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

BÖNNPUNKTER

1. Jag får kraft att kämpa mot alla luftens makter, i Jesu namn


2. Du flyger ond ande, tar emot eld och dör, i Jesu namn.

3. Varje kraft, som flyger i luften mot mig, faller ner och dör, i Jesu namn.

4. Åh Herre, rädda mig i dag från luftens onda kraft, i Jesu namn.

5. Alla nattens instrument flyger mot mig i drömmen, dör, i Jesu namn.

6. Du lindar, vägrar att samarbeta med min fiende, i Jesu namn.

7. Varje storm, som rasar mot mig på natten, var tyst i Jesu namn

8. Varje pil, avfyrad mot mig av häxkonst, bakåteld, i Jesu namn.

9. Varje häxinstrument som arbetar mot mitt liv konsumeras av eld i Jesu namn.

10. Pilar om natten, jag är inte ditt offer, gå tillbaka till din avsändare, i Jesu namn.

11. Varje virvelvind som framkallas mot mig, omger din avsändare för förstörelse, i Jesu namn.

12. Varje makt, som talar i luften mot mitt liv, tystas och förstörs för alltid i Jesu namn

13. Fader Herre, skydda mitt liv med din eld i Jesu namn.

14. Jag är för varm för alla mörkretskrafter, i Jesu namn

15. Jesu blod, var mitt skydd, i Jesu namn.

Tack Herre för att du besvarar mina böner i jesus namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.