15 bönpunkter för att bryta osynliga hinder

1
9082

Jesaja 59:19:
19 Så skall de frukta Herrens namn från väster och hans härlighet från solens uppkomst. När fienden kommer in som en översvämning, ska Herrens Ande lyfta en standard mot honom.

Osynliga barriärer är sataniska begränsningar som placeras på en individ från andens rike. Dessa osynliga barriärer är det främsta skälet till att en hel del ödesbestämmelser trunkeras, stagneras och förstörs. Osynliga hinder orsakas av envis andar och grundläggande starka män som bor i familjer som strider mot dem och säkerställer att ingen lyckas med den familjen. För att vi ska övervinna dessa osynliga hinder måste vi delta i andlig krig, det är därför jag har sammanställt 15 bönpunkter för att bryta osynliga hinder. Varje osynliga barriär i ditt liv ska brytas idag i Jesu namn.

När fienden kommer som en översvämning, kommer Guds ande att höja en standard mot honom, inte vara rädd för demoniska motstånd, stå din mark i böner och slåss mot den goda kampen om tro. Oavsett vilken spärr djävulen har lagt på vägen till ditt öde, när du engagerar dig i denna bön för att bryta osynliga hinder, ska de rensas i Jesu namn. Be dessa böner med tro idag, tro Gud för din totala vändning och förvänta dig att ditt vittnesbörd rinner över i Jesus namn.

BÖNNPUNKTER

1. Jag får kraft att övervinna alla osynliga barriärer, i Jesu namn.

2. Din osynliga barriär, släpp mitt öde i eld, i Jesu namn

3. Din osynliga barriär, släpp min välsignelse med Jesu blod.

4. Alla mina välsignelser, hindrade av osynliga hinder, får eld och lokaliserar mig nu, i Jesu namn.

5. Din demoniska opposition, som är uppdrag att plåga mig, dör, i Jesu namn.

6. Varje demonisk anda av fattigdom, bryt och släpp mina pengar med eld, i Jesu namn.

7. Allt som är programmerat mot mig av sataniska krafter bryter i stycken, i Jesu namn.

8. Rock of Ages, slåss mot varje osynlig barriär för misslyckande i mitt liv i Jesu namn.

9. Varje ond last i mitt liv, kom ut med eld, i Jesu namn.

10. Allt som planterats i mitt liv av fienden, dör, i Jesu namn.

11. Du onda sten i min kropp, kom ut med eld, i Jesu namn.

12. Varje osynlig problembarriär i mitt liv, dör, i Jesu namn.

13. Åh Herre, rensa mig med din eld i Jesu namn.

14. Allt ondt material i min kropp, dör av eld, i Jesu namn.

15. Varje ond övervakningskraft som tilldelas mitt liv, bryta i eld, i Jesu namn.

Tack Jesus för att du besvarade mina böner i Jesus namn.

annonser

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här