Daglig morgonbön för alla

0
7148

Psalm 59: 16:
16 Men jag ska sjunga av din kraft; ja, jag kommer att sjunga högt om din barmhärtighet på morgonen: ty du har varit mitt försvar och tillflykt på dagen för min besvär.

Det är en vacker sak att börja dagen med din skapare, de som söker honom tidigt, kommer att hitta honom tidigt i livet. Idag ska vi titta på dagliga morgonbön för alla. Som titeln antyder, detta daglig morgonbön är för alla, du uppmuntras att be dem innan du lämnar ditt hus dagligen. Varför är detta viktigt? Detta är viktigt eftersom varje dag har tillräckligt mycket ondskan, Matt 6:34. Det är inte coolt för dig att bara gå ut ur huset i morgonen utan att pendla hela dagen till Herren. När du inte engagerar dig i daglig morgonbön blir du sårbar för dagens attacker, allt dåligt kan hända dig på jobbet, skolan eller var du än befinner dig, det finns också välsignelser som varje dag bär, om du lämnar huset utan att be till Herren, djävulen kan lätt distrahera dig från de fördelar som kan komma till dig den dagen.

Att engagera sig i daglig morgonbön är också en uppvisning av tacksamhet till Herren, psalmisten sa: "Jag sov och jag vaknade i morse för att Herren stöttade mig." Psalms 3: 5. Vi måste inse att även att sova och vakna upp varje morgon är ett mirakel, många har dött därifrån sömn, många kan inte ens sova alls, det kallas sömnlöshet. Därför bör vi inte ta detta för givet, vi måste utveckla en inställning av tacksamhet till gudarnas obehöriga nåd som han har övergett oss. Jag tror att när du söker Gud tidigt genom denna dagliga morgonbön till en livsstil, kommer du aldrig att sakna hans närvaro i ditt liv i Jesus namn. Jag uppmuntrar dig i dag, be alltid morgonbön dagligen, inte för att du vill ha något från Gud, utan för att du älskar honom och vill att han ska fortsätta att vägleda dig varje steg på vägen. Jag ser att Herrens favorit flyter över i ditt liv i Jesus namn.

DAGLIG MORGENBÄN

1. Fader, jag tackar dig för att du stöttade mig genom natten och för att du vaknade mig i morgon i Jesus namn.

2. Fader, jag tackar dig för att din nåd är ny varje morgon i mitt liv, tack Herre för din stora och oändliga trofasthet i mitt liv i Jesus namn.

3. Fader, tack för livets gåva och sund hälsa som du har välsignat mig och hela min familj med i Jesus namn.

4. Pappa, tack för att du upprätthåller och vaknade upp alla mina vänner och nära och kära i morgon i Jesus namn

5. Pappa, tack för att du kämpade alla mina strider på natten och därmed gav mig en sund sömn i Jesus namn.

6. Fader, jag överlämnar min dag i dina heliga händer i Jesus namn

7. Beställ mina steg med hjälp av din heliga ande idag i Jesus namn

8. Skydda mig från pilarna som flyger om dagen i Jesus namn

9. När jag jobbar i morgon, får mig att vara på rätt plats och vid rätt tidpunkt i Jesu namn.

10. Fader Jag förklarar att i dag kommer allt att fungera till mitt bästa i Jesus namn

11. Inget vapen som är utformat mot mig ska blomstra idag i Jesu namn

12. Jag förklarar att jag kommer att finna nåd hos män som spelar roll i dag i Jesu namn

13. Jag förklarar att min ödehjälpare ska lokalisera mig idag i Jesu namn

14. Far, gör mig en välsignelse till någon idag i Jesus namn

15. Fader, hjälp mig att vinna någon till Kristus idag i Jesus namn

16. Fader, hjälp mig att sätta ett leende på någons ansikte idag i Jesus namn.

17. Fader, led mig inte in i dagens frestelser i Jesu namn

18. Fader skyddar mig från fel personer i Jesus namn

19. Jag förklarar att alla mina förväntningar och mitt dagliga mål eller mål ska uppfyllas idag och inom rekordtid i Jesu namn

20. Jag kommer att avsluta bra idag i Jesu namn.

Far, jag tackar er för att ni svarade på alla mina böner i morgon i Jesus namn.

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här