20 Bön mot förmörkelsens ande

1
24685

Galaterna 5: 19-21:
19 Nu är köttens verk uppenbara, vilka är dessa; Äktenskapsbrott, hoed, orenhet, håravfall, 20 avgudadyrkan, trolldom, hat, varians, emuleringar, vrede, strid, seditions, kätterier, 21 avund, mord, beruselse, händelser, och sådant som: av det jag säger er tidigare, som jag Jag har också sagt till tidigare att de som gör sådana saker inte ska ärva Guds rike.

Andlig förädling är djävulernas sluttidsteknik för korrupta troende. Djävulen vet att om han kan förstöra sinnet kommer kroppen att följa. Som Guds barn måste du skydda ditt sinne med all omsorg, du måste vara en elev av Guds ord och låta Kristi ord bo rikt i dig. Idag kommer vi att engagera 20 böner mot föroreningsandan. Att förorena en sak är att göra den smutsig och oanvändbar. Defilering betyder helt enkelt smuts i själen och kroppen. När du har förorenats kan du inte vara effektiv i Guds hus. Många troende har okunnigt bakåtfallande från kyrkan på grund av föroreningar. De känner att den andliga smutsigheten inte kan tolereras av Gud.

Djävulen gör oren genom synden, när han frestar dig att synda och du faller för den, är din kropp orenad. Men idag ska vi stå emot djävulen, vi ska säga att det räcker, vi måste vägra att tillåta att djävulen fördärvar oss med synd igen. Vi står emot djävulen genom att använda dessa böner mot orenligheten. När du engagerar dig i denna bön, engagera den med tro för din önskade vändning. Jag känner inte till den synd som gör dig oren idag, men när du gör dessa böner idag, kommer du att frigöras i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

BÖNNPUNKTER

1. Jag bryter mig loss från varje anda av förädling i Jesu namn.


2. Jag befriar mig från varje anda av föroreningar, som härrör från tidigare synder av otukt och sexuell omoral, i Jesu namn.

3. Jag frigör mig från alla förfädernas föroreningar, i Jesu namn.

4. Jag befriar mig från alla drömföroreningar, i Jesu namn.

5. Jag befaller varje plantage av sexuell omoral i mitt liv, kom ut med alla dina rötter, i Jesu namn.

6. Varje demon av orenhet som arbetar mot mitt liv, bli förlamad och gå ut ur mitt liv, i Jesu namn.

7. Varje föroreningsdemon som tilldelas mitt liv, vara bunden, i Jesu namn.

8. Fader Herre, låt kraften i föroreningsandens undertryckande mitt liv ta emot Guds eld och steka i Jesu namn.

9. Varje nedarvad demon av förnedring får eldpilarna i Jesu namn.

10. Varje kraft i föroreningsandens kraft kommer mot er själva i Jesu mäktiga namn.

11. Fader Herre, låt varje demoniskt fäste, som är inbyggt i mitt liv genom föroreningsand, dras ned, i Jesu namn.

12. Varje kraft i den orenhet som har besatt mitt liv, krossas i bitar, i Jesu namn.

13. Min själ, räddas från orenhetens krafter i Jesu namn.

14. Herre, Elias Gud, stå upp med en stark hand mot varje ande man / hustru och föroreningsmakt i Jesu namn.

15. Jag bryter greppet om någon ond kraft över mitt liv, i Jesu namn.

16. Jag upphäver alla effekter av hundens bett på mitt liv, i Jesu namn.

17. Varje ond främmande och satanisk insättning i mitt liv ska förlamas och gå ur mitt liv, i Jesu namn.

18. Heliga andens eld, rensa mitt liv helt, i Jesu namn.

19. Jag hävdar att jag är fullständigt befriad från otygelse och sexuell omoral, i Jesu namn.

20. Mina ögon, befrias från lust, i Jesu namn.

Tack pappa för min befrielse i Jesus namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.