30 Bön för att förstöra bakåtens anda

3
11845

Jeremia 7:24:
24 Men de lyssnade inte och lutade inte örat, utan vandrade i råd och i fantasin om sitt onda hjärta och gick bakåt och inte framåt.

Jeremia 15:6:
6 Du har övergivit mig, säger Herren, du har gått tillbaka; därför sträcker jag min hand mot dig och förstör dig; Jag är trött på ånger.

Backwardness är en ande. Bakåtens anda är upprorets ande och upprorens ande är trolldomens ande, 1 Samuel 15:23. Gud vill inte att hans barn ska vara upproriska, uppror leder till bakåtriktadhet. När vi börjar strida mot Guds plan och syfte för våra liv, börjar vi gå bakåt och inte framåt. Idag kommer vi att be en bön jag betitlade: Bön för att förstöra bakåtens anda. Denna bön kommer att ge dig möjlighet att döda de olagliga önskemålen från köttet som leder dig till uppror mot Gud och också stärka din ande i den inre människan för att tjäna Gud.

Vår Gud är en barmhärtig far, han älskar sina barn så mycket och villkorslöst, han sände sin Son Jesus för att dö för oss och för att flytta oss från bakåtriktat till framåt, Gud genom Kristus har befria oss från mörker till ljus, Kolosserna 1:13, från förbannelser till välsignelser, Galaterbrevet 3:13, på grund av Kristi lydnad, har Gud förklarat bussen rättfärdiga, Romare 5:19. Gud gjorde allt för oss av kärlek, han behövde inte göra det, men han gjorde det. Han gjorde detta så att vi kan leva som Kristus och inte leva ett bakåtriktat liv. Han vet att när vi går bakåt går vi tillbaka till synd, och synd leder till nedbrytning, stagnation, misslyckanden, besvikelser, sjukdomar och alla slags demoniska lidelser. Synd kommer i slutändan att leda oss till evig fördömelse, men det kommer aldrig att vara din del i Jesus namn. Denna bön för att förstöra bakåtens anda kommer att ge dig möjlighet att motstå djävulen och stå din mark i Kristus. Min bön för dig är denna. Du ska fortsätta gå framåt och aldrig tillbaka i livet igen i Jesu namn. Gud välsigne dig.

BÖNNPUNKTER

1. Låt bakåtens orm lösas av Elias Guds eld i Jesu namn.

2. Varje magisk spegel som trycker fram mitt ansikte, bryt, i Jesu namn.

3. Demoniska krafter som kämpar mot mitt öde i Gud, släpper mitt öde, i Jesu namn.

4. Jag begraver varje jägare i min stjärna idag, i Jesu namn.

5. Varje Goliat av fattigdom, förstörs i Jesu namn.

6. O Gud, stå upp och kasta stenar på min fienders huvud i Jesu namn.

7. Varje flod av problem som rinner i min familj torkar upp i Jesu namn.

8. Varje organiserad fiende ska vara oorganiserad i Jesu namn.

9. O tecken och underens Gud visar din kraft i mitt liv, i Jesu namn.

10. Farao i mitt öde, dör, i Jesu namn.

11. Varje förtrollade organ i min kropp får befrielse i Jesu namn.

12. Guds eld, förstör blindhet och mörker i mitt liv, i Jesu namn.

13. Min kropp, vägrar att samarbeta med någon mörk mörk pil i Jesu namn.

14. Varje trollkvast, som sveper bort min välsignelse, dör i Jesu namn.

15. Varje ok tillverkar, dör med ditt ok i Jesu namn.

16. Alla sataniska investeringar i mitt liv, slösas bort, i Jesu namn.

17. O Herre, låt mitt liv uppleva gudomlig acceleration, i Jesu namn.

18. Satanisk agenda för mitt liv, försvinner i Jesu namn.

19. Varje satanisk graviditet i mitt liv, dör, i Jesu namn.

20. Du sväljer mina genombrott, dör, i Jesu namn.

21. Varje medvetslös ond förening, släpp mig och sprid i Jesu namn.

22. Varje förtryckspil flyga bort, i Jesu namn.

23. Jag ropar fram min Lazarus från trolldomens grav i Jesu namn.

24. Varje kraft som sväljer gudomliga möjligheter, dör, i Jesu namn.

25. Varje fiende, som vägrat att släppa mig, får dubbel förstörelse, i Jesu namn.

26. Varje ondt stearinljus och rökelse som arbetar mot mig, eld i eld, i Jesu namn.

27. Varje pil av ritualer och offer, backfire, i Jesu namn.

28. Om min fiende säger att jag bara kan blomstra över hans döda kropp, så var det, för det är nu dags för mig att blomstra

29. Jag går in i mitt profetiska öde, i Jesu namn.

30. Jag talar till magen på vattnet, släpper mina genombrott i Jesu namn.

Far tack för svarade böner i Jesus namn.

annonser

3 KOMMENTARER

  1. INSTRUKTION: Börja med 3 dagar fasta och böner mellan m. Be med hjälp av Isiah 43: 1-28, Jeremia 29:11 Anden av bakåtriktad från min fars hus och mammas hus, som påverkar mitt öde, bryta med eld, bryta med eld, bryta i eld, i Jesu namn.

  2. Behöver bön från anda av bakåtlänges. Jag ser jag själv gå tillbaka till mitt tidigare hus, skolor och arbetsplats Jag ser alla tidigare flickor i dröm, men levande och döda, äta i drömmen snooping eller nakenss och ta bort skor från benet och gå med beställningsben och så vidare
    Pls hjälper mig pastor är trött på det

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här