10 kraftfulla bönpunkter för gudomlig fördel

2
20519

Psalm 103: 8-13:
8 Herren är barmhärtig och nådig, långsam till ilska och riklig av barmhärtighet. 9 Han kommer inte alltid att hyra; han kommer inte heller att hålla sin ilska för evigt. 10 Han har inte hanterat oss efter våra synder; inte heller belönade oss enligt våra missgärningar. 11 Ty som himlen är hög över jorden, så stor är hans barmhärtighet mot dem som fruktar honom. 12 Så långt som öst är från väster, så långt har han tagit bort våra överträdelser från oss. 13 Liksom som en far utmärkt på sina barn, så är Herren ynklig för dem som fruktar honom.

Jag älskar den här sången; "Jesus älskar mig det här vet jag"den låten påminner mig om Guds villkorslösa kärlek i mitt liv. Idag ska vi titta på 10 kraftfulla bönpunkter för gudomlig fördel. Förtjänst betyder helt enkelt Guds partlighet mot sina barn. Sanningen är detta, titeln på detta inlägg är typ av vilseledande, vi ber inte för gudomlig tjänst som Guds barn, snarare går vi i gudomlig tjänst, vi är gudarnas favoritbarn, därför omger hans oändliga, gränslösa och villkorslösa fördel oss ständigt. Varför använde jag ovanstående ämne istället? Enkelt svar är att få så mycket trafik som möjligt, detta beror på att de flesta troende tror att de måste tigga Gud för hans fördel, de tror att Gud bara gynnar vissa av sina barn och vägrar att gynna andra. De tror också att tjänstgöring är en sak av förtjänst och inte ovillkorlig. Dessa är fel tror på fördel. Innan vi går in på bönpunkterna ska vi titta på några fakta om Guds gudomliga fördel.

2 bibliska fakta om Guds gudomliga fördel

1). Favor är ovillkorligt: Om det var villkorat, kommer det inte att kallas tjänst, tjänst är när Gud ger oss det vi inte förtjänar, David blev kung av Guds tjänst, han förtjänade det aldrig, han var inte det bästa valet, på minst inte enligt profeten Samuel, 1 Samuel 16: 1-13, 2 Samuel 6:21. Gud valde Gideon, inte för att han förtjänade det eller att han var det bästa valet utan förmånen valde honom och gjorde honom till domare av isreal, Domarna 6: 11-23. Vi tjänar en gud med ovillkorlig tjänst, det finns ingen mängd meriter som kan, men Guds förmån, Gud valde oss i Kristus, vi gjorde ingenting för att förtjäna det, Han valde oss, älskade oss och välsignade oss halleluja.

2). Favor kommer till oss genom nåd genom tro: Vi är räddade av nåd genom tro, inte av våra egna ansträngningar, låt ingen människa stärka det, Efesierbrevet 2: 8-9. Nåd betyder helt enkelt obemärkt tjänst. Obemärkt betyder att det inte är en produkt av dina egna ansträngningar eller lydnad. Vi får Guds tjänst genom att tro på Kristus Jesus. Den dagen du trodde på Kristus blev du en kandidat till gudarnas oändliga fördel. Favor började följa dig vart du än går. Det olyckliga är att många kristna inte inser att de praktiskt taget gynnas av Gud, de fortsätter fortfarande att gråta till Gud för att gynna dem, de fortsätter att be och fasta för Guds tjänst, gör mig inte fel, det är bra att be och fasta, men favor är en produkt av tro och inte av verk. Du måste vara medveten om det faktum att du är ett Guds eget gynnade barn. Han har duschat dig med hans gudomliga fördel på grund av Jesus Kristus. Tro detta och du ska se hans tjänst alltid i ditt liv. Min bön för dig idag är att när du tror att det är ord och ber denna bön pekar för gudomlig fördel, kommer Guds tjänst alltid att vara synlig i ditt liv i Jesus namn.

BÖNNPUNKTER

1. Jag får Herrens godhet, i de levande land, i Jesu namn.

2. Allt som görs mot mig för att förstöra min glädje i år, förstörs i Jesu namn.

3. O Herre, när Abraham fick nåd från dig, får jag också din tjänst så att jag kan utmärka mig i Jesu namn.

4. Lord Jesus, handla rikligt med mig i år i Jesu namn.

5. Det spelar ingen roll, vare sig jag förtjänar det eller inte, jag får obestämbar tjänst från Herren, i Jesu namn.

6. Varje välsignelse som Gud har öronmärkt mig i år kommer inte att gå förbi mig i Jesu namn.

7. Min välsignelse kommer inte att överföras till min granne i Jesu namn.

8. Fader Herre, skämma alla krafter, som kommer att stjäla ditt program för mitt liv, i Jesu namn.

9. Varje steg jag tar i år ska leda till enastående framgång i Jesu namn.

10. Jag kommer att vinna över människan och med Gud, i Jesu namn.

Fader, tack för att du omsluter mig med din oändliga tjänst i Jesu namn.

annonser

2 KOMMENTARER

 1. Kära Gud

  Jag uppskattar verkligen Guds olja i ditt liv. Mer nåd i Jesus namn. Amen.
  Jag upptäckte nyligen denna webbplats via min sökmotor. Jag har undrat i okunnighet och nu levereras jag genom dina kraftfulla bönpunkter, särskilt 45 bönpunkter mot plötslig död.

  Tack och Gud välsigne dig och bevara dig och din familj.

  Må Gud utvidga din kust i ministeriet och andra områden som du önskar.

 2. Danku Gud, för denna man.
  Die zoveel wijsheid en kracht en genade will delen.
  Hij doet dit voor u,
  Eftersom Hij eindeloos van u houdt.

  Dankjewel man av Gud för de händelser av denna krachtige gebedspunten.
  Punten, die my leven verrijken en mij i alla hemska herstellen på denna jordbodem.

  Laat hans woord doorgaan over heel de aarde.
  Zoals in de hemel, zo ook op aarde.

  Liefdevolle groet Margret

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här